Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه جزیره کیش در نامه‌ای خطاب به سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، خواستار توجه بیشتر برای بهبود وضعیت مردم جزیره کیش شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام احمد حسن زاده، امام جمعه جزیره کیش نامه‌ای خطاب به سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران نوشت و در این نامه خواستار توجه بیشتر برای بهبود وضعیت مردم جزیره کیش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در متن نامه حجت الاسلام احمد حسن زاده، امام جمعه جزیره کیش خطاب رئیس جمهور آمده است:

با تقدیم احترام و ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای حضرتعالی در اداره دولت انقلابی سیزدهم،  به استحضار می‌رساند منطقه آزاد کیش، متشکل از ۴ جزیره کوچک و بزرگ، سال‌هاست که به‌عنوان یکی از فرصت‌های رونق اقتصادی و گردشگری کشور شناخته شده و در دولت‌های مختلف، از عناوین و چشم‌انداز‌ها و برنامه‌های راهبردی متفاوتی بهره‌مند شده است که گاهی مسیر رشد و گاهی نیز رو به عقب بوده است. آنچه مسلم است، منطقه آزاد کیش علی‌رغم همه تلاش‌های دولت‌های مختلف این روز‌ها حال خوبی ندارد و مشکلات متعددی همچون رکود اقتصادی، گرانی افسارگسیخته مسکن، مهاجرت معکوس کیشوندان، گرانی بیش از حد خدمات بهداشت و درمان، کیفیت پایین خدمات آموزش‌وپرورش، گرانی و کمبود بی‌سابقه پروازها، مشکلات زیرساخت و انرژی و گرانی سبد معیشتی خانواده موجب شده است که تاب‌آوری زندگی در این جزیره دیگر برای  ساکنین و بومیان غیرممکن شود.

اینجانب تلاش نموده‌ام در بازه‌های زمانی متفاوت مسائل و نکات مربوط به منطقه علی‌الخصوص مسئله فقدان مسکن ملی و همچنین موضوع بهداشت و درمان و فقدان بیمارستان تأمین اجتماعی را در خطبه‌های نمازجمعه و موقعیت‌های مختلف گوشزد نمایم.


ازآنجایی‌که منطقه آزاد کیش به لحاظ جغرافیایی هیچ‌گونه راه خاکی نداشته و ساکنین فقط از طریق پرواز و دریا با هزینه بالا می‌توانند تردد کنند، به لحاظ درمانی کاملاً ایزوله است و ساکنین چاره‌ای جز استفاده از خدمات تنها بیمارستان خصوصی موجود را ندارند. لازم به ذکر است این بیمارستان از بدو تأسیس یعنی از سال ۱۳۷۲ تاکنون با تعرفه خصوصی اداره شده و تمامی بیمه‌های پایه نیز این تعرفه را پذیرفته‌اند لذا خدمات درمانی در جزیره نسبت به سرزمین اصلی بهایی بسیار بالاتر دارد و درصورتی‌که افراد نتوانند از بیمه درمانی بهره ببرند، با هزینه‌های بسیار گزافی روبرو می‌شوند.

لازم به ذکر است علی‌رغم پیگیری‌های متعدد  و وجود تعداد زیاد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی، تاکنون هیچ‌گونه بیمارستان دولتی و علی‌الخصوص بیمارستان تأمین اجتماعی در کیش تأسیس نگردید و همچنان نیز در گیرودار مشکلات قانونی معطل‌مانده است؛ لذا با عنایت به موارد فوق، خواهشمند است دستور فرمایید جهت بررسی مسئله بهداشت و درمان و تأسیس بیمارستان تأمین اجتماعی در منطقه کمیته ویژه‌ای تحت نظارت نهاد محترم ریاست‌جمهوری تشکیل گردیده و به این مسئله رسیدگی ویژه گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امام جمعه کیش جزیره کیش هرمزگان تأمین اجتماعی جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۹۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان

ایسنا/لرستان مدیردرمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: بیش از ۶۰ پزشک متخصص، عمومی و دندانپزشک در بیمارستان صحرایی دلفان به صورت جهادی برای ارائه خدمات تخصصی به صورت جهادی حضور خواهند داشت.

دکتر سیاوش بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بیمارستان صحرایی شهدای حاج عمران در مناطق محروم دلفان مستقر می‌شود تا خدمات درمانی را به اهالی منطقه فرهادآباد شهرستان دلفان ارائه دهند. این بیمارستان در شهرستان دلفان به همت بسیج جامعه پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان و سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان در این منطقه مستقر می‌شود.

مدیردرمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: به منظور ارائه خدمات رایگان به مناطق محروم استان، فردا  جمعه هفتم اردیبهشت ماه، ۲۰ پزشک متخصص، ۲۰ پزشک عمومی و ۲۰ نفر کادر دندانپزشکی و دندانپزشک در بیمارستان صحرایی در مستقر می‌شوند و به اهالی منطقه فرهادآباد به صورت جهادی ارائه خدمات خواهند کرد.

بیرانوند افزود: در صورتی که اهالی منطقه با تشخیص پزشکان مستقر در بیمارستان صحرایی نیاز به خدمات فوق تخصصی داشته باشند، آنها را به بیمارستان‌های مرکز لرستان ارجاع خواهیم داد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • آیت الله رئیسی از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد بازدید کرد
  • اجرای طرح دوم جمع‌آوری مخازن زباله از معابر منطقه دو شهرکرد
  • بازدید رئیس جمهور از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان