Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@12:40:47 GMT

چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۹۳۵۸

چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

تیمی از محققان دانشگاه فناوری تگزاس با همکاری دانشگاه استرالیای جنوبی داده‌های دو گروه از بزرگسالان استرالیایی را که در معرض خطر متوسط یا زیاد دیابت نوع ۲ قرار داشتند، بین ژانویه تا دسامبر ۲۰۲۱ بررسی کردند.

در این مطالعه ۵۰ بزرگسال در گروه کنترل از خوردن آجیل یا کره بادام زمینی اجتناب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه دیگر متشکل از ۵۷ بزرگسال بود که ۳۵ گرم بادام زمینی کم نمک و بو داده خشک دو بار در روز ۳۰ دقیقه قبل از غذا می‌خوردند.

در پایان شش ماه، محققان دریافتند که هر دو گروه به کاهش وزن قابل توجهی دست یافتند و سطح قند خون را بهبود بخشیدند، اگرچه گروه مصرف کننده بادام زمینی فشار خون پایین‌تری نسبت به گروه کنترل داشتند.

کریستینا پترسن، استادیار پژوهشی در بخش علوم تغذیه تگزاس، در این رابطه می‌گوید: مطالعه ما نشان داد که بادام زمینی‌ها که سرشار از چربی‌های غیراشباع سالم هستند، در واقع می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند. زمانی که افراد در تلاش برای کاهش وزن هستند، اغلب از مصرف بادام زمینی اجتناب می‌شود، زیرا معتقدند بادام زمینی حاوی کالری زیادی است. با این حال، بادام زمینی در واقع قدرت سیرکنندگی بالایی دارد، به این معنی که شما را برای مدت طولانی‌تری احساس سیری می‌کند و این می‌تواند برای کسانی که رژیم کاهش وزن دارند بسیار مفید باشد.

یک وعده بادام زمینی حاوی هفت گرم پروتئین، نزدیک به سه گرم فیبر و ۱۹ نوع ویتامین و مواد معدنی است. به همین دلیل، گروه غنی شده با بادام زمینی ۱۵ گرم پروتئین اضافی دریافت می‌‍کردند.

در حالی که بادام زمینی ممکن است دارای مواد مغذی باشد، برخی ممکن است نمک موجود در این میان وعده مشکل داشته باشند، زیرا مطالعات متعددی مصرف بیشتر نمک را با سلامت ضعیف قلب مرتبط می‌دانند. با این حال، گروهی که بادام زمینی کم نمک مصرف کردند، در مقایسه با گروه کنترل، فشار خون سیستولیک را بهبود بخشیدند.

شرح کامل این مطالعه در آخرین شماره مجله Nutrients منتشر شده است.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بادام زمینی کاهش وزن بادام زمینی کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۹۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته