Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - برج لندن (The Tower of London) یکی از معروف ترین سازه های پایتخت انگلیس است. کلاغ هایی که در این برج زندگی می کنند، با عنوان "نگهبانان برج" شناخته می شوند، معروف است. این کلاغ ها اجازه ترک محوطه برج لندن را ندارند زیرا بر اساس افسانه ها اگر این اتفاق رخ دهد، پادشاهی سقوط خواهد کرد. از این رو، همواره حداقل شش کلاغ باید در برج لندن سکونت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افسانه کلاغ های برج لندن از کجا سرچشمه می گیرد

بنابر افسانه ها، اگر شش کلاغ ساکن برج لندن این مکان را ترک کنند، تاج و تخت و کشور سقوط خواهد کرد. خود قلعه حدود یک هزار سال قدمت دارد، اما تصور می شود چارلز دوم که در سال های 1600 بر اریکه پادشاهی نشسته بود، نخستین پادشاهی است که بر حضور دائمی کلاغ ها در برج لندن اصرار داشت.

کلاغ های وحشی قرن ها در محوطه برج لندن حضور داشتند. باور بر این است که جان فلمستید ستاره‌شناس دربار پادشاهی چارلز دوم، از مشکلاتی که کلاغ ها در فعالیت رصدخانه در برج سفید ایجاد می کردند، شکایت داشت. در ابتدا، چارلز دوم دستور نابودی کلاغ ها را می دهد، اما خیلی زود به وی تلقین می شود که برج در صورت نابودی کلاغ ها فرو خواهد ریخت و فاجعه ای بزرگ در انتظار پادشاهی خواهد بود.

بر همین اساس، چارلز دوم نظر خود را تغییر داده و اعلام می کند که کلاغ ها باید برای جلوگیری از بروز فاجعه در برج و قلعه نگهداری شوند. بر همین اساس، قدمت اسیر نگه داشتن کلاغ ها به این دوران نسبت داده می شود.

در جنگ جهانی دوم تعداد کلاغ های محافظ به یک عدد کاهش یافته بود و وینستون چرچیل، نخست وزیر وقت بریتانیا، دستور داد تا حداقل شش کلاغ همواره در برج لندن نگهداری شوند.

 امکان اخراج کلاغ ها

  حفاظت از ملکه بریتانیا و کشور شغلی جدی است و هر کلاغی که وظایف خود را نادیده گرفته یا رفتار نامناسب داشته باشد می تواند اخراج شود!

به عنوان نمونه، کلاغی به نام جورج پس از 11 سال خدمت و در سال 1986 به واسطه از بین بردن پنج آنتن تلویزیونی در یک هفته و رفتار نامناسب خود از برج لندن اخراج و به کشور ولز تبعید شد.

"هوجین" و "جکی" دو کلاغ دیگری هستند که به واسطه رفتار نامناسب و سرکشی در سال 1996 از برج لندن اخراج شدند.

"بران" کلاغ دیگری بوده است که به واسطه رفتار خشن و تنفر از انسان ها از خدمت در برج لندن اخراج شد. به واسطه رفتارهای خشن، کارمندان برج لقب "بران جانی" را به این پرنده داده بودند.

آیا کلاغی از برج لندن فرار کرده است؟

پاسخ مثبت است، اما این اتفاق به ندرت رخ می دهد. کلاغ ها آزادند تا طی روز در محوطه قلعه پرسه بزنند، اما برای جلوگیری از پرواز آسان آنها، پرهای پرواز یک بال آنها مقداری چیده می شود.

با این وجود، این اقدام مانع پرندگانی نمی شود که برای ترک برج لندن مصمم هستند. به عنوان نمونه، دو کلاغ در سال 1896 برج لندن را ترک کرده و هرگز بازنگشتند. کلاغ دیگری به نام "گریپ"، برج لندن را در سال 1946 و پس از 17 سال خدمت ترک کرد. در سال 1960، کلاغی به نام "گروگ" پس از 21 سال خدمت، برج لندن را برای همیشه ترک کرد.

کلاغ ها چه غذایی می خورند؟

از کلاغ های ساکن در برج لندن به خوبی نگهداری می شود و بر تغذیه و سلامت آنها نظارت دقیقی وجود دارد. آنها یک رژیم غذایی حاوی گوشت خام، بیسکوئیت های ویژه پرندگان، تخم مرغ، میوه و سبزیجات و کپسول های روغن ماهی کاد مصرف می کنند. "نگهبانان برج" مواد مغذی مورد نیاز خود را به میزان کافی دریافت می کنند و بر همین اساس است که ظاهری بسیار سالم دارند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: برج لندن برج لندن چارلز دوم کلاغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد

کشور بوتسوانا در جنوب آفریقا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا که دولت انگلیس برای مهار هجوم مهاجران به این کشور پیشنهاد داده بود را رد کرد. - اخبار بین الملل -

گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، کشور بوتسوانا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا با انگلیس را رد کرد. این ترتیب این کشور آفریقای جنوبی با قرارداد اخراج پناهندگان با بریتانیا مخالف کرده است.

چند روز پیش، پارلمان بریتانیا طرح بحث برانگیز اخراج پناهجویانی که با قایق به انگلیس می آیند به رواندا در شرق آفریقا را تصویب کرد. بوتسوانا، یکی دیگر از کشورهای آفریقایی که محافظه‌کاران در زمان نخست‌وزیری ریشی سوناک می‌خواستند به چنین توافقی برای اخراج پناهجویان با آن دست یابند، اکنون این پیشنهاد را رد کرده است.

"لموگانگ کواپه"، وزیر امور خارجه بوتسوانا اخیراً پس از این تصمیم پارلمان بریتانیا به کانال تلویزیونی نیوزروم آفریقای جنوبی گفت: ما خودمان مشکلات کافی برای مقابله داریم. کواپ گفت: در چنین شرایطی، آوردن مهاجران ناخواسته از کشوری دیگر به بوتسوانا «ناعادلانه» خواهد بود. بوتسوانای نسبتاً ثروتمند و کم جمعیت با جمعیت فقط 2.5 میلیون نفر در منطقه ای به وسعت فرانسه زندگی می کنند و از جمله، مهاجران را از ایالت بحران زده همسایه زیمبابوه جذب می کند.

آسوشیتدپرس گزارش داد، دولت بریتانیا اخیرا در حال مذاکره با پنج کشور برای انعقاد توافق اخراج پناهندگان بوده است: رواندا، بوتسوانا، ساحل عاج، ارمنستان و کاستاریکا از جمله این کشورها هستند. روزنامه بریتانیایی "ایندیپندنت" اکنون گزارش داده است که حداقل در ارمنستان هم مردم نسبت به این مسئله بدبین هستند. سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور در ایروان نیز به این روزنامه گفت که تاکنون "بحث اساسی" با لندن در مورد این موضوع صورت نگرفته است.

در حالی که سازمان های حقوق بشری به شدت از توافق بریتانیا و رواندا انتقاد می کنند، در خود این دولت آفریقای شرقی نیز انتقاداتی به این مسئله وجود دارد.

"فرانک هابینزا"، رئیس حزب اپوزیسیون سبز پیشرو در این کشور بارها خاطرنشان کرده که حقوق بشر باید محافظت شود. وی روز پنجشنبه به خبرگزاری آنادولو ترکیه گفت: کشورهای ثروتمندی مانند بریتانیا باید به تعهدات بین‌المللی خود عمل کنند و از پناهجویان استقبال کنند و آنها را به کشورهای ثالث نبرند.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی روانداانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • النصر و رونالدو به دنبال شکست طلسم ۳۴ ساله
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • یک بار دیگر پادشاهی ایران در فوتسال آسیا به همگان اثبات شد
  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد