Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحریم‌های آمریکا علیه بزرگ‌ترین تراشه‌ساز چین ظاهرا موثر نبوده است. گزارش‌ها نشان می‌دهkد که SMIC توانسته با یک دستاورد فنی چشمگیر، فرآیند تولید خود را از لیتوگرافی 14 نانومتری به لیتوگرافی 7 نانومتری برساند.

شرکت تحقیقاتی TechInsights ماه گذشته مدعی شد که SMIC به فناوری تولید 7 نانومتری دست پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا همین شرکت کانادایی در گزارش جدیدی می‌گوید این شرکت با دستیابی به این لیتوگرافی خود را در زمره بزرگ‌ترین تولیدکنندگان بازار قرار داده است.

بر اساس این گزارش، SMIC به لحاظ سلول‌های استاندارد به بلوغ فنی رسیده و می‌تواند با پیشرفته‌ترین تولیدکنندگان تراشه در جهان از جمله TSMC، سامسونگ و اینتل رقابت کند. این دستاورد می‌تواند تولید با فرآیند 7 نانومتری را ممکن کند و موجب کاهش وابستگی چین به فناوری‌های غربی شود.

تراشه‌ساز چین تحریم‌ها را پشت سر گذاشت؟

تحلیل‌گران صنعت تراشه حالا به دقت SMIC را زیر نظر گرفته‌اند تا ببینند این شرکت با وجود تحریم‌ها تا چه اندازه می‌تواند پیشرفت کند. کاخ سفید چند وقت پیش قانونی را تصویب کرد که به‌طور عمده TSMC، سامسونگ، اینتل و سایر تراشه‌سازان را از سرمایه‌گذاری در فناوری‌های تولید پیشرفته از جمله فرآیند 7 نانومتری در چین منع می‌کرد. دولت ترامپ هم قبلا با ادعای ارتباط SMIC با ارتش چین، این شرکت را در فهرست سیاه خود قرار داده بود.

خبرگزاری SCMP چین می‌گوید واشنگتن حالا در تلاش است تا دولت آلمان را به ممانعت از همکاری ASML Holdings با شرکت‌های چینی از جمله SMIC وادار کند. این شرکت دستگاه‌های پیشرفته تولید تراشه می‌فروشد.

TechInsights می‌گوید SMIC حالا می‌خواهد دسترسی به فرآیندهای پیشرفته تولید را برای شرکت‌های چینی که از دسترسی به این فناوری‌های تولید پیشرفته محروم شده‌اند، فراهم کند. هدف این شرکت کاهش وابستگی چین به غرب، استفاده از تعلیمات سه شرکت بزرگ تولیدکننده تراشه (TSMC، سامسونگ و اینتل) و شتاب‌دهی به تولید انبوه تراشه‌هاست. این کمپانی اخیرا اعلام کرده بود که 7.5 میلیارد دلار روی تولید ویفرهای 12 اینچی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

۵۸۵۸

کد خبر 1668313

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اینتل تراشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟

به گزارش همشهری آنلاین، از یک طرف تیک تاک خبر از عملیات انتحاری در بازار آمریکا می‌دهد و پیشروی برند هواوی باعت شده تا جنگ تراشه‌ها بین واشنگتن و پکن بالا بگیرد. شرکت مادر اپلیکیشن تیک‌تاک خبر داده که در در بدترین سناریو، این اپلیکیشن را در آمریکا تعطیل میکند تا اینکه آن را به یک خریدار بالقوه آمریکایی بفروشند.

مدیرعامل تیک‌تاک می‌گوید: تصمیم داریم در مبارزه حقوقی علیه قانونی که توسط رئیس جمهور آمریکا امضا شده و برنامه ویدئوی کوتاه محبوب ۱۷۰ میلیون آمریکایی را ممنوع می‌کند، پیروز شویم. از سوی دیگر تحیقیق‌ها نشان می‌دهد: جدیدترین گوشی‌های هوشمند هواوی، مجهز به مدلی از پردازنده پیشرفته ساخت چین هستند که توانایی این شرکت چینی برای حفظ تولید تراشه جنجالی را منعکس کرد. بر اساس گزارش بلومبرگ، برای هواوی، این گام دیگری به سوی بازسازی کسب و کاری است که با تحریم‌های دوران ترامپ، نابود شد.

این شرکت از نظر سهم بازار چین در سه ماهه اول امسال، با اپل برابری کرد که نشان دهنده ضعیف شدن سهم سازنده آیفون در این بازار طی ماههای اخیر بوده است. خبر دیگر اینکه بنیان‌گذار چینی برند شیائومی خبر داده که بیش از ۷۵ هزار سفارش برای خودروی SU۷ ثبت کرده و بیش از ۱۰ هزار تحویل در ژوئن را هدف قرار داده است. رویترز گزارش داده که این اقدام شیائومی به جنگ قیمت خودروهای برقی در بزرگترین بازار خودروی جهان دامن می‌زند.

اما به بازار انرژی دنیای نگاه کنید که وزارت اقتصاد روسیه اعلام کرده، صادرات گاز طبیعی مایع این کشور ممکن است در چهار سال آینده، متوقف شود. برخی گزارش‌ها هم حکایت از آن دارد که هیچ کشور غربی مهمی در میان شرکای تجاری اصلی روسیه باقی نمانده و آلمان با مبادلات تجاری 12 میلیارد دلاری، دیگر یکی از پنج کشور برتر جهان نیست و چین، هند قدرت های نوظهور هستند.

کد خبر 847318 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها تکنولوژی (فناوری) تکنولوژی (فناوری) - دیجیتال کامپیوتر - تراشه

دیگر خبرها

  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی