Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ۵ ماه ابتدایی سال میزان مراجعه شهروندان تهرانی به مراکز اهدای خون نسبت به مدت مشابه خود در سال گذشته با رشد ۲۴ درصدی روبرو بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  ۲۰۷ هزار و ۶۱۱ شهروند تهرانی در پنج ماه اول سال ۱۴۰۱ به مراکز اهدای خون مراجعه کردند که نسبت به وضعیت مشابه زمانی در سال گذشته، بیش از ۲۴ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تلاش‌های صورت گرفته که همراه با افزایش تعداد و ساعات فعالیت مراکز اهدای خون در سطح پایتخت بود، از آغاز نوروز تا پایان مرداد ۱۴۰۱ و در آمار‌های ثبت شده مراکز ثابت و تیم‌های سیار اهدای خون، ۱۶۴ هزار و ٩٤٧نفر از میان مراجعه کنندگان نوعدوست توانستند نام خود را به عنوان اهداکنندگان خون ثبت کنند که آمار‌های اهدای خون در پنج ماه اول سال نسبت به وضعیت مشابه در سال ۱۴۰۰، با رشد بیش از ۲۱ درصد همراه بوده است.

بررسی آمار‌های مقایسه‌ای با پنج ماه اول سال گذشته و به تفکیک گروه‌های مختلف نشان می‌دهد که اهداکنندگان مستمر با ۱۶ درصد افزایش، اهداکنندگان با سابقه با ۲۷ درصد افزایش و اهداکنندگان بار اول با ۳۰ درصد افزایش در نجات جان بیماران، یاری رسان بودند.

۵ هزار و ۷۳۰ بانوی مهربان تهرانی نیز در بازه زمانی نوروز تا مرداد ۱۴۰۱، به صف اهداکنندگان خون پیوستند و آمار‌ها نشان می‌دهد نسبت به وضعیت مشابه زمانی سال قبل، شاهد رشد ۵ و نیم درصدی بوده ایم که انتظار‌ها همچنان از زنان و دختران که طلایه دار کار‌های خیرخواهانه هستند، بیش از این است و امیدواریم در ادامه سال با افزایش حضور بانوان در مراکز اهدای خون روبرو شویم؛ بنابراین گزارش و در طول پنج ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، ۳ هزار و ۴۳۰ واحد پلاکت برای نجات جان بیماران اهدا شده است که به دلیل عمر کوتاه نگهداشت پلاکت و نیاز روزانه بیمارانی همچون سرطانی‌ها به این فرآورده خونی، مشارکت بیشتر مردم برای اهدای پلاکت می‌تواند زندگی بخش این گروه از بیماران باشد.

به دلیل نیاز روزانه بیماران و بیش از ۱۶۰ بیمارستان و مرکز درمانی در استان تهران، اهدای خون یک مسئله ضروری و حیاتی است و حضور مستمر اهداکنندگان خون می‌تواند پشتوانه‌ای خوب برای تامین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز بیماران باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اهدای خون پلاسما سازمان انتقال خون بانک خون مراکز اهدای خون درصد افزایش پنج ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده اند که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

مهرداد غظیمی گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی حاظر نشان کرد: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در با وجود ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یقینا نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

عظیمی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند

وی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استان‌هایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استان‌ها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۳ درصدی خرید گندم در خوزستان ‌
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه