Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر سه شنبه در مراسمی در برج میلاد با حضور معاون امور تعاون وزارت کار و رفاه اجتماعی، نمایندگان مجلس و ... از استاد مرتضی فرهادی تقدیر شد، همچنین در پایان این مراسم از تشکیل رشته کارشناسی ارشد اقتصاد تعاون در دانشگاه‌های ایران رونمایی شد.

مرتضی فرهادی گفت: اولین تعاونی ایران در سال ۱۳۱۴ تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از جنگ ژاپنی‌ها حدود ۲۰۰ سال دور خود دیوار کشیدند و سختی هارا تحمل کردند و سپس در‌های خود را به روی جهان گشودند.

نظریه پرداز حوزه تعاون گفت: ژاپنی‌ها ابتدا تمام عناصر فرهنگی، شغل‌های در حال نابودی و ... را ثبت کردند، سال‌ها از عصر سامورایی‌ها گذشته است، اما هنوز کارگاه‌های شمشیر سازی سامورایی‌ها در ژاپن وجود دارد، هر ژاپنی وقتی از کشور خود خارج می شود، به این فکر است که از طریق کسب تجربه، دیدن و شنیدن به کشور خود کمک کند.

وی افزود: آن‌ها در سال‌های گذشته به سراغ استاد کاران شیشه سازی شهرری می رفتند، و از آن‌ها سوال می پرسیدند که چگونه با وجود امکانات کم، ماهرانه شیشه سازی می کنند، اما چقدر ما این فنون و حرفه ها را تبدیل به کتاب‌های انگلیسی، عربی، چینی و ... کردیم؟

فرهادی گفت: ۱۷۷ سال قبل انگلیسی‌ها در کتاب خود نوشته بودند که در آینده کشوری پیروز خواهد شد، که به تاریخ خود احترام می گذارد، بنابراین آن‌ها مجدد تعاونی‌های قدیمی خود را بازسازی کردند، انگلیسی‌ها تاریخ را به نام خود می زنند و ماقبل خود را دوران وحشی گری می نامند، این در حالی است که در دوران بربریت میانه آفریقایی‌ها پرچم دار تعاون بودند، یا ایرانی‌ها بزرگترین کشت گندم و نگهداری دام را انجام می دادند، اما به دلیل ضعف مدیریت ۱۰ هزار سال تعاون در این سرزمین را نادیده گرفتیم، مگر می شود بدون تعاون در ایران خشک گندم کاشت، یا در راه ابریشم برای شتر‌ها و اسب‌ها آب تهیه کرد.

وی در پایان گفت: از وزارت کار درخواست دارم از کتاب‌های تعاون ایرانی استفاده کند و آن‌ها را به زبان‌های خارجی ترجمه کند، در غیر این صورت دچار یک خودباختگی در برابر جهان شده ایم.

همچنین روح الله ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس گفت: تعاون یکی از مظلومیت‌های فرهنگ ایران است، در طول ۳۰ سال گذشته کمتر به قانون گذاری در مورد تعاون پرداخته ایم، و هیچ فضایی را برای خصوصی سازی تعاون در نظر نگرفته ایم، تعاون کشور نیاز به یک نهضت فراگیر در سطح حاکمیت دارد.

وی افزود: در استان تهران تعاونی‌های کشاورزی داریم که به دلیل ثروت زیاد بانک مرکزی به سراغ آن‌ها می‌آید، در مورد مجتمع ۷ تپه در مجلس تذکر دادیم که ۱۰ هزار نفر در این مجموعه کار می کنند، اما در فرایند خصوصی سازی آن بد عمل شد.

در پایان این مراسم از استاد مرتضی فرهادی تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون تعاون کار و رفاه اجتماعی مرتضی فرهادی روح الله ایزدخواه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۱۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، علی‌اکبر محرابیان امروز در بازدید از کارخانه‌های گروه مپنا در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز کارگر به عموم کارگران کشور اظهار کرد: صنعت نیروگاهی کشور امروز با رونمایی و راه‌اندازی سامانه ژنراتور‌های گازی، در کل صنعت نیروگاهی خودکفا شده و آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور نیز با توان متخصصان داخلی تکمیل شد.

محرابیان در ادامه سخنان خود به عملکرد دولت سیزدهم در بخش نیروگاهی کشور اشاره و بیان کرد: طی عملکرد دولت سیزدهم با کمک بخش‌های مختلف بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد و این مهم نقش بسزایی در رفع ناترازی برق کشور داشته است.

وزیر نیرو با اشاره به لزوم حمایت مالی از واحد‌های نیروگاهی کشور به منظور افزایش راندمان و توسعه ظرفیت گفت: با وجود اهمیت بالای حمایت مالی از طرح‌های توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور، صندوق توسعه ملی به تعهدات خود در این حوزه به خوبی عمل نکرده است.

وی در همین رابطه اضافه کرد: موضوع رفع ناترازی نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که این اتفاق علاوه بر افزایش رفاه عمومی همچنین به افزایش بازدهی در حوزه انرژی منجر شده و به اقتصاد کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد.

وزیر نیرو در ادامه سخنان خود به برنامه‌های وزارت نیرو برای عبور موفق از اوج بار ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: طی سه سال اخیر برنامه‌های مشخصی برای مدیریت بار مصرف برق فصل گرم در دستور کار قرار گرفت که در سال ۱۴۰۱ برای این موضوع ۱۰۰ اقدام، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۰ اقدام و برای فصل گرم سال جاری نیز ۱۸۰ اقدام طراحی و‌اجرا شد.

محرابیان با تشریح بخش‌های مختلف برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق در سال جاری گفت: بخشی از اقدامات وزارت نیرو در این راستا به توسعه شبکه‌های انتقال، توزیع، افزایش پست‌ها و نظایر آن مرتبط است و بخشی نیز به افزایش ظرفیت و راندمان نیروگاهی کشور چه در بخش حرارتی و چه در بخش برقابی باز می‌گردد.

وی با تاکید بر ضرورت مشارکت همه بخش‌های مصرف کننده برق برای عبور موفق از اوج بار سال جاری گفت: با توجه به تجارب دو سال گذشته در حوزه مدیریت مصرف برق، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای افزایش مشارکت بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است که از جمله آن می‌توان به اختصاص پاداش‌های ویژه به مشترکان بخش خانگی اشاره کرد.

محرابیان در همین رابطه اظهار کرد: بیش از ۸۰ میلیون پاداش اعم از هدایایی، چون لوازم برقی کم مصرف مورد نیاز خانه و خانواده، صد‌ها خودرو، بسته‌های اینترنتی و... برای مشترکان کم مصرف در تابستان سال جاری در نظر گرفته شده است که به افشار محتلف مانند کودکان، نوجوانان، بانوان و... که در مسابقات مربوطه شرکت کرده و در مدیریت مصرف برق سال جاری نقش آفرینی کنند، اهدا می‌شود.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسشی درباره نحوه مدیریت مصرف برق صنایع نیز اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار میزان مصرف کلی برق صنایع از میزان مصرف برق بخش خانگی در ایام فصل گرم سال فراتر رفت.

محرابیان در ادامه با تاکید بر اهتمام وزارت نیرو برای تامین برق کافی برای صنایع در دوره اوج بار مصرف امسال ادامه داد: بر اساس تفاهمنامه‌ای که با وزارت صمت و بر اساس قانون منعقد شده است، صنایع بزرگ ملزم به ایجاد نیروگاه به منظور تامین بخشی از برق مورد نیاز خود هستند.

وی با بیان این که انرژی مورد نیار صنایع امسال نیز در ساعات مختلف تامین می‌شود، گفت: هم اکنون ۵ واحد نیروگاهی صنایع در استان‌های مختلف کشور به بهره‌برداری رسیده است و صنایعی که اقدام به احداث نیروگاه‌های خود تامین کرده‌اند، در اولویت اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق قرار نمی‌گیرند.

وزیر نیرو در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان واردات و صادرات برق کشور گفت: تبادل برق با کشور‌های همسایه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت نیرو است که به صورت کلی در طول یک سال ما ٨٠ درصد صادرات و ٢٠ درصد واردات دا‌ریم.

وزیر نیرو در این بازدید همچنین گفت: گروه تولیدی مپنا یکی از افتخارات صنعت کشور است که نقش مهمی در اجرای فعالیت‌های نیروگاهی چه در داخل و چه در خارج از کشور دارد.

محرابیان با تاکید بر اینکه گروه مپنا به طور کامل مورد حمایت دولت قرار دارد، ادامه داد: این گروه صنعتی توانسته است در طول سال‌های گذشته با به روزرسانی دانش مهندسی و تکنولوژی، همسو با دانش روز جهان حرکت کند و نقش اثرگذاری در پاسخ به نیاز کشور در حوزه انرژی ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ‌سازی افغانستان با یک ایرانی
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • بازیگر فیلم اصغر فرهادی؛ همسر آینده ژوزه مورایس + عکس
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • تاریخ سازی دونده ایرانی در آسیا
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه