Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از نیو اطلس، در پروژه گلوله تونر بازیافتی (Toner Pellet project) این شرکت، تونر کارتریج‌ها دریافت شده در مرکز ابتدا بر اساس نوع مواد مرتب و سپس به طور خودکار جدا می‌شوند. اجزای پلاستیکی جامد کارتریج‌ها که طبیعا ذوب می‌شوند تا به گلوله‌های جدید تبدیل شوند و در نهایت از آنها در تولید کارتریج‌های جدید استفاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعات فلزی دیگر هم برای بازیافت به شرکای تجاری ارسال می‌شوند. تونرهای بازیافتی هم برای استفاده مجدد گلوله‌ای می‌شوند و گلوله‌های تونر بازیافتی (RTP) نام می‌گیرند.

در حال حاضر، مشتری این محصولات بازیافتی کانن شرکت ساختمانی بیسیک، شریک پروژه مستقر در ویرجینیا، است که از این محصولات هم به عنوان رنگ و هم به عنوان عامل اتصال دهنده آسفالت مورد نیازش استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید:

مقصدی عجیب برای ماسک‌های دور ریخته شده | نتایج یک مطالعه حقایقی را افشا کرد عجیب‌ترین بازیافت جهان شکل می‌گیرد | تبدیل پره‌های توربین به پاستیل و نوشیدنی ورزشی!

با توجه به اینکه که تونر عمدتاً از پلاستیک ریز آسیاب شده، پودر کربن و سیلیس تشکیل شده، استفاده از آن در شکل گلوله‌ای منطقی است. پس از چندین سال آزمایش‌های ایمنی و زیست محیطی، سرانجام وزارت حمل و نقل ویرجینیا اجازه استفاده از این گلوله‌های تونری را در آسفالت‌های مخصوص ساخت و ساز اصلی داده است. از این محصولات در پروژه هایی مانند احداث جاده‌های محلی بهره‌برداری می‌شود.

این برای اولین بار نیست که از تونر بازیافتی در آسفالت‌ها استفاده می‌شود،در اصل اولین بار در سال ۲۰۱۳  یک بایندر آسفالت حاوی تونر به نام TonerPave در شهر ملبورن استرالیا به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار گرفته بود.

کد خبر 701800 برچسب‌ها زباله بازیافت آسفالت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زباله بازیافت آسفالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است