Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس جامعه اقامتگاه های بوم گردی ایران خواستار این شد که تنها به افراد توانمند و دارای اهلیت که آموزش دیده اند، مجوز راه اندازی اقامتگاه بوم گردی داده شود.

یاور عبیری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به فعالیت حدود دو هزار اقامتگاه بوم گردی در کشور، اظهارکرد: علیرغم توسعه کمی اقامتگاه های بوم گردی در سالهای اخیر، در بحث کیفی آنها مشکلاتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از مهمترین مشکلات حال حاضر اقامتگاه های بوم گردی را عدم آمادگی حرفه ای نیروهای انسانی و بهره برداران دانست و افزود: شاید یکی از دلایل اصلی این مسئله این باشد که طی سالهای گذشته تنها هدف افزایش کمی اقامتگاه ها بوده و کمتر روی مسئله کیفیت آنها توجه شده است.

مدیر اقامتگاه بوم گردی آرتین دینور کرمانشاه افزود: هم اکنون صدور مجوز راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی در معاونت های سرمایه گذارای ادارت میراث فرهنگی صادر می شود،  درحالیکه کمیته هایی تخصصی باید در معاونت گردشگری تشکیل شود تا به بررسی اهلیت افراد متقاضی بپردازد، اما در حال حاضر چنین کمیته های وجود ندارد.

وی توسعه کمی را به عنوان آفتی برای اقامتگاه های بوم گردی خواند و افزود: به نظر می رسد باید در زمان صدور مجوز برای متقاضیان اهلیت و توانمندی آنان هم مورد ارزیابی قرار گیرد تا ماندگاری آنها هم در این حوزه بیشتر باشد. حتی اگر متقاضیان هم اهلیت نداشته باشند، باید برنامه ریزی برای آموزش آنها صورت گیرد، سپس به آنها مجوز داده شود.  

عبیری تاکید کرد: البته برای واحدهای بوم گردی هم که اکنون داریم باید یک پالایش و ارزیابی انجام گیرد که آیا توان تولید محتوا و استفاده از همه ظرفیت های گردشگری محل زندگی خود را برای جذب گردشگر دارند، یا اینکه فقط منتظر کمک از بیرون هستند.

وی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه در آیین نامه‌ها و مقرراتی که در حال حاضر برای اقامتگاه های بوم گردی وجود دارد، بیشتر نگاه هتلی وجود دارد و حتی سرفصل های آموزشی آن هم با همین نگاه است، بنابراین نیازمند تغییرات بنیادین در این آیین نامه و مقررات هستیم.

رئیس جامعه اقامتگاه های بوم گردی کشور اضافه کرد: از طرفی در حال حاضر کار صدور مجوز، نظارت، اجرا و تعرفه اقامتگاه های بوم گردی از سوی میراث فرهنگی انجام می گیرد که خواستار این هستیم این امر به خود جامعه اقامتگاه های بوم گردی واگذار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری اقامتگاه های بوم گردی كرمانشاه صدور مجوز اقامتگاه های بوم گردی اقامتگاه بوم گردی بوم گردی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم

آرین طاهری بازی‌ساز و پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ‌و‌هنر اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: بازی به عنوان یک رسانه تاثیرگذار به خصوص برای نسل جوان و نوجوان محسوب می‌شود که اثر بخشی بسیار زیادی دارد؛ تاثیر گذاری بازی‌ها در سه سطح اتفاق می‌افتد که باید به صورت همزمان به آن توجه شود.

وی افزود: سطح اول نشانه‌های دیداری و شنیداری بازی است، نماد‌هایی که کاربر آن را مشاهده و به صورت مستقیم با آن در ارتباط است، لایه دوم داستان بازی است که لزوما همه بازی‌ها آن را ندارند و سیر خاصی را طی نمی‌کند و چون برخی از بازی‌ها به صورت شنیداری هستند خیلی به آن پرداخته نمی شود، لایه سوم اختصاصی است و همین ظرفیت باعث شده که بازی‌های رایانه ای را ببنیم که داستان را از سینما و یا سریال‌ها اقتباس می‌کنند و از آنها استفاده می کنند.

طاهری با اشاره به اینکه پرداخت به داستان بازی بسیار حائز اهمیت است افزود:‌ داستان، محور و اصل رویه‌ بازی‌هاست است و از این طریق می تواند جنبه تربیتی و اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما به آن به درستی پرداخته نمی‌شود.

وی افزود: در مجموع در صنعت بازی سازی از خلاقیت کمتر استفاده می‌شود که در بازی‌های ایرانی و در بازی‌های جهانی قابل مشاهده است و جای خود را به پررنگ تر کردن بازی‌های برخط چند کاربره داده که نیاز زیادی به خلاقیت ندارند.

طاهری در پاسخ به این سوال که جایگاه ایران در صنعت بازی چگونه است گفت: موضوعی که مطرح می شود این است که  ما در بازی‌ سازی از لحاظ کیفی رشد داشته‌ایم اما از نظر کمی رشد مطلوب نداشتیم.

وی در ادامه افزود: با آمدن بازی‌های موبایلی اقتصاد بازی دچار تغییر شد. چرا که بازی های موبایلی به سمت پرداخت درون برنامه ای رفتند که خود این موضوع آسیب زننده است چون باعث کاهش خلاقیت در بازی سازی و صرفا درآمدزایی از تبلیغات می‌شود و به سمت تبلیغات حرکت می کند.

طاهری در انتها گفت: در حال حاضر در کشور ما برخی بازی‌ها وابسته به حاکمیت است و با بودجه دولتی کار می‌کنندکه این موضوع باعث می شود که از لحاظ کیفیت و محتوایی در مسیر متفاوتی قرار بگیرد.و خوشبختنانه از ابتذال کمتری نسبت به دیگر بازی های موجود در دنیا برخوردار است.ساختن بایزی های بزرگ و تاثیر گذار نیازمند سازوکار بزرگ است که در حال حاضر در کشور نداریم و امیدواریم با ایجاد فضای جدید و تکنسین های جدید این مسیر بهبودیابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • سردار رادان در جمع اعضای جامعه مدرسین حاضر شد
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • هوای هیچ شهری امروز در کشور آلوده نیست
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • قدمت ۱۵۰ ساله ورزش زورخانه‌ای در آباده
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی