Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@04:13:23 GMT

روسیه از گاز به عنوان سلاح جنگی استفاده می‌کند

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۲۴۶۹

روسیه از گاز به عنوان سلاح جنگی استفاده می‌کند

به گزارش قدس آنلاین، بعد از آنکه شرکت «گازپروم» روسیه اعلام کرد تامین گاز برای شرکت فرانسوی «انژی» را کاهش می دهد، فرانسه با حمله لفظی به روسیه، این کشور را متهم به استفاده از جریان تامین انرژی به عنوان «سلاح جنگی» کرد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، شرکت گازپروم همچنین اعلام کرد خط لوله اصلی انتقال گازش به آلمان را نیز برای مدت سه روز طی این هفته تعطیل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولتهای اروپایی اخیرا در تلاش برای هماهنگ سازی پاسخ به افزایش شدید هزینه های انرژی برای شرکتها و خانه ها در این قاره و پر کردن تاسیسات ذخیره سازی انرژی خود در تدارک برای دوره اوج تقاضا در زمستان بوده اند.

کشورهای غربی نگران هستند که مسکو عمدا با بالا بردن قیمت گاز در اروپا تلاش دارد مخالفت اروپایی ها به حمله اش به اوکراین را تضعیف کند اما مسکو این اتهام را رد می کند.

خط لوله انتقال گاز «نورد استریم ۱» که جریان اصلی گاز روسیه به اروپا را منتقل می کند محور اختلاف بوده است. اروپا در روزهای اخیر به دنبال اقدام شرکت گازپروم در تعطیل کردن جریان این خط لوله برای امور نگهداری از چهارشنبه هفته گذشته تا اوایل شنبه، دچار فشار بیشتری در زمینه تامین انرژی شد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین سه شنبه گفت، مسائل فنی ایجاد شده از بابت تحریم های غرب علیه روسیه تنها مانع ایجاد شده بر سر راه تامین گاز از طریق خط لوله نورد استریم ۱ بوده است.

آنی‌یس پانیه-روناشه،وزیر انتقل انرژی دولت فرانسه روز سه شنبه گفت: «روسیه به وضوح دارد از موضوع گاز به عنوان سلاح جنگی استفاده می کند و ما باید خودمان را برای بدترین سناریو یعنی قطع کامل جریان گاز آماده کنیم».

شرکت بزرگ فرانسوی «انژی» امروز اعلام کرد شروع به دریافت حجم کمتری از گاز شرکت گازپروم به دلیل اختلاف طرفین بر سر برخی قراردادها کرده است.

واردات گاز از روسیه حدود ۱۷ درصد از گاز مصرفی فرانسه را تشکیل می دهد که نسبت به برخی همسایگان این کشور کمتر است.

پسکوف در کنفرانسی خبری در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تضمینی برای اقدام گازپروم در از سر گیری جریان گاز از طریق خط لوله نورد استریم ۱ وجود دارد گفت: این تضمین وجود دارد که به جز مسائل فنی ایجاد شده در اثر تحریم ها هیچ چیز دیگری جریان تامین گاز را مختل نکند.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شرکت گازپروم روسیه روابط اقتصادی اروپا و روسیه بحران انرژی در روسیه خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا

بروکسل متوجه شده که گاز در اتحادیه اروپا ۴ برابر گرانتر از مثلاً در چین و ایالات متحده خریداری می‌شود. اما چه کسی در این مورد مقصر است؟ بدیهی است مشکلی که اتحادیه متوجه آن شده است تحریم‌های اعلام شده علیه روسیه است.

در ژوئیه ۲۰۲۲، اورسولا فون در لاین رسماً اظهار داشت: در حال حاضر، روسیه فقط به طور جزئی گاز را به ۱۲ کشور عضو [اتحادیه اروپا] عرضه می‌کند یا اصلاً سوخت آبی (بدون آلودگی) عرضه نمی‌کند. بنابراین، اروپا باید برای بدترین سناریو آماده باشد و آن این است که دیر یا زود گاز قطع می‌شود.

در مارس همان سال، تیری مارانی، عضو پارلمان اروپا، در مورد عواقب جدی که در صورت رها کردن منابع انرژی روسیه گریبان اتحادیه اروپا را خواهد گرفت، صحبت کرد. به گفته وی، پایان دادن به عرضه انرژی گامی از سوی اتحادیه اروپا به سوی یک "فاجعه اعلام شده" خواهد بود.

سیاستمداران اروپایی به خوبی می‌دانستند که تصمیمات عجولانه آنها به چه عواقبی می‌تواند منجر شود. اما آنها برای تغییر وضعیت چه کرده اند؟ مطلقا هیچ چیزی. آنها کار‌های مهمتری داشتند - آنها در حال توسعه اقدامات محدودکننده جدید برای روسیه بودند.

فون در لاین در سپتامبر ۲۰۲۲ گفت: "تحریم‌ها پابرجا خواهند ماند. اکنون زمان قاطعیت است، نه مماشات"؛ و مدتی بعد، در ۵ مارس ۲۰۲۳، او با اطمینان اعلام کرد: "وابستگی اروپا به منابع نفت و گاز روسیه اکنون متعلق به گذشته است. ".

اما اظهارات یک چیز است و واقعیت چیز دیگری است. وقایع در سناریویی کاملاً متفاوت رخ داد. ماروس سفکوویچ، معاون کمیسیون اروپا هفته گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی که به نتایج نشست غیررسمی وزرای انرژی اتحادیه اروپا اختصاص داشت، با خشم خاطرنشان کرد که هزینه‌های واردات گاز اتحادیه اروپا چندین برابر هزینه‌های مربوط به ایالات متحده و چین است؛ و این "تضعیف رقابت پذیری صنعت اروپا در بازار جهانی است. "

باور اینکه افرادی در موقعیت‌های بالا در اتحادیه اروپا هستند که نمی‌توانند فراتر از بینی خود را ببینند، باعث تعجب است. چرا از قیمت‌های بالای بنزین خشمگین می‌شوید اگر همه کاری برای تحقق آن انجام داده اید؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آمریکا روسیه را به استفاده از «سلاح شیمیایی» در اوکراین متهم کرد
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • اسلامی: ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند/ گروسی به ایران می‌آید
  • مدودف: سلاح‌های روسیه دشمنان را می‌لرزاند
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان