Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@11:49:48 GMT

چاره‌ای جز "افزایش" قیمت اینترنت نداریم!

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۲۵۷۹

صادق عباسی شاهکوه اعلام کرد که شبکه موبایل کشور به دلیل کاهش درآمد اپراتورها در نقطه بحرانی قرار دارد و چاره‌ای جز افزایش تعرفه‌ها برای نجات شبکه نیست عباسی یادآور شد که اگر تعرفه‌ها تغییری نکند دیگر شبکه‌ای وچود نخواهد داشت تا مردم بتوانند سرویس مناسب از آن بگیرند. ناطقان: امروز (۸ شهریور) پروژه‌های ارتباطی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم صادق عباسی شاهکوه، معاون وزیر ارتباطات و رئیس رگولاتوری با ارائه آماری از وضعیت مصرف دیتا در شبکه موبایل و ثابت گفت: «در یکسال اخیر تعداد سیم‌کارتهای دیتای فعال در شبکه موبایل از ۹۰میلیون به ۹۸ میلیون رسیده است یعنی ۹ درصد رشد در این زمینه داشته‌ایم. از طرفی مصرف اینترنت مردم روی موبایل  از ۹۰۰ هزار ترابایت به حدود ۱ میلیون ترابایت در ماه رسیده که در این بخش هم میزان  ۱۱ درصد افزایش مصرف داشته‌ایم.»

در ادامه او به میزان سرعت دسترسی روی شبکه موبایل اشاره کرد و ادامه داد: «سرعت دسترسی ما در یک سال اخیر در شبکه موبایل و روی سیم‌کارت موبایل به طور متوسط از ۹مگابیت برثانیه به بالای ۱۰ مگابیت برثانیه افزایش پیدا کرده است یعنی سرعت هم ۱۱ درصد بهتر شده است.»

عباسی همچنین میزان مصرف اینترنت در شبکه ثابت را حدود ۵۰۰ هزار ترابایت در ماه اعلام کرد. به گفته او مصرف اینترنت ثابت در کشور نصف مصرف اینترنت موبایل است و این شرایط در حالی است که در دنیا این اتفاق معکوس است و میزان مصرف اینترنت ثابت بسیار بیشتر از مصرف اینترنت موبایل است.

او با اشاره به دلیل عقب ماندن بازار اینترنت ثابت از اینترنت موبایل گفت:‌« دلیل اول این است که شبکه ثابت ما توسعه خوبی نداشت. در ثابت بسیار عقب‌افتادگی داریم .در شبکه موبایل هم می‌شود گفت وضعیت خوب است:‌ اما با توجه به مشکل درآمدری که اپراتورها از نظر تعرفه‌ای با آن روبه رو هستند وضعیت شبکه موبایل هم به سمت بحرانی شدن پیش می‌رود.»

او ادامه داد: «در چند سال اخیر متاسفانه روی تعرفه کار خوبی نشد،‌اگر روند فعلی ادامه پیدا کند من هشدار می‌دهم که تقریبا دو سال آینده،‌شبکه موبایل ما هم به سرنوشت شبکه ثابت دچار خواهد شد. به نقطه بحرانی نزدیک می‌شویم.»

عباسی تاکید کرد که باید در چند سال گذشته تعرفه به صورت پله‌ای افزایش پیدا می‌کرد و الان آن‌ها مجبور هستند تعرفه‌ها را افزایش دهند و در این زمینه چاره‌ای نیست. عباسی یادآنور شد که اگر تعرفه‌ها تغییری نکند دیگر شبکه‌ای وچود نخواهد داشت تا مردم بتوانند سرویس مناسب از آن بگیرند.

عباسی همچنین یکی از عواملی که باعث شد در سال گذشته وضعیت شبکه موبایل نجات پیدا کند را واگذاری فرکانس ۲۳۰۰ به اپراتورهای موبایل اعلام کرد. طبق آماری که او در این جلسه اعلام کرد در حال حاضر ۷۰۰ سایت روشن روی این فرکانس   وجود دارد و تا پایان سال این میزان به ۳هزار سایت خواهد رسید.

به گفته او در بخش توسعه شبکه ۵G هم کارهای خوبی شروع شده و هم‌اکنون ۱۰۰ سایت روشن در این زمینه وجود دارد و در تلاش هستند این میزان را به بالای ۶۰۰ سایت برسانند.

عباسی در پایان به برنامه دولت برای توسعه شبکه ثابت به کمک راه‌اندازی پروژه پوشش ۲۰ میلیونی فیبر نوری اشاره کرد. عباسی در این مورد گفت: «در ابتدای دولت سیزدهم به این جمع‌بندی رسیدیم که شاید بهترین راه که سال‌های سال ما را از این وضعیت بد شبکه ارتباطی نجات می‌دهد این است که شبکه فیبرنوری را توسعه بدهیم.  در نهایت برنامه پوشش ۲۰ میلیون فیبرنوری در این دولت برنامه‌ریزی شد که هدفش هم بهبود کیفیت شبکه ثابت و در کنار آن موبایل و کمک به توسعه شبکه ۵G است.»

عباسی با اشاره به اینکه برای توسعه این پروژه آن‌ها در اردیبهشت با ۹ اپراتور بخش خصوصی به تفاهم رسیدند اعلام کرد که امروز هم قرار بود ایرانسل به این پروژه بپیوند اما در لحظه آخر این شرکت از امضاء قرارداد منصرف شده است.

در این مراسم همچنین  پروژه‌های توسعه‌ای سازمان فناوری اطلاعات در بخش دولت الکترونیک و ارائه خدمات ابری نیز رونمایی شد. در این بخش شرکت سیتاد و نوآوران توسن به عنوان اپراتورهای برگزیده گذرگاه خدمات عمومی دولت معرفی شدند.


منبع: افکار نیوز
برچسب ها: معاون وزیر ارتباطات ، صادق عباسی شاهکوه ، افزایش قیمت ، اینترنت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: معاون وزیر ارتباطات صادق عباسی شاهکوه افزایش قیمت اینترنت شبکه موبایل مصرف اینترنت شبکه ثابت تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، «دی جی آی»(DJI) که بزرگترین تولید کننده جهانی پهپاد است، از محصول جدید DJI Mini 4Kرونمایی کرده است. این پهپاد نسبت به نسخه پیش از خود DJI Mini4 Pro ارزان قیمت تر است و همچنین مدل مذکور دومین پهپاد مخصوص مصرف کنندگان است که در سال جاری عرضه می شود.

به نظر می رسد DJI بخش تولید پهپادهای مصرفی را به مدت 2 سال رها کرده بود اما اکنون این شرکت با عرضه 2 محصول در بخش FPV در نیمه نخست 2024 میلادی دوباره فعال شده است.

برای استفاده از پهپاد Mini 4K نیازی به استفاده از هدست نیست. منابع مختلف طی روزهای اخیر برخی تصاویر این پهپاد را منتشر کرده اند. برخی تصاویر تایید نشده از Mini 4K توسط حساب کاربری @Quadro_News در پلتفرم ایکس منتشر شده است. تصاویر مدعی شده مربوط به آمازون هستند. این تصاویر با هیچ یک از مشخصات پهپاد مطابقت ندارند هرچند اطلاعات کمی از دستگاه منتشر شده است. سیستم ثبات تصویر پهپاد مذکور در مقایسه با Mini4 Pro چندان پیشرفته نیست.

با توجه به آنکه پیش بینی می شود Mini4 Pro ارزان تر باشد، این بدان معناست که برخی سخت افزاهای به کاررفته برای سنجش همه جانبه موانع در آن حذف می شوند. همچنین نشانه هایی وجود دارد که پهپاد جدید به زودی عرضه می شود. در کنار این موارد شایعات تایید نشده ای درباره آن وجود دارد که DJI تصمیم دارد در 29 آوریل این محصول را عرضه کند.

کد خبر 6089781 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • راه‌حل نشدنی نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز