Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدباقر هنربر از تشکیل کمیته تخصصی تحقیقات و شناسایی منشأ بوی نامطبوع شهر اهر متشکل از هیأت علمی دانشگاه تبریز، سازمان محیط زیست، شرکت آب و فاضلاب، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، فرمانداری اهر، شهرداری اهر، شرکت آب منطقه‌ای، سازمان زمین‌شناسی، جهاد کشاورزی و مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی خبر داد، گفت: کمیته تخصصی تحقیقات و شناسایی منشأ بوی نامطبوع شهر اهر ملزم هستند ظرف ۷ روز آینده نتیجه بررسی منشأ بوی نامطبوع در مناطق مختلف شهر اهر را به فرمانداری شهرستان و استانداری آذربایجان‌شرقی اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از استاندار آذربایجان‌شرقی درخواست می‌کنیم تا طی نامه‌ای به وزیر نیرو و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار تأمین اعتبار احداث فاز دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهری اهر با تعیین ردیف بودجه شوند، علاوه بر این‌؛ موضوع بوی نامطبوع اهر را به سازمان مدیریت بحران کشور نیز منعکس و پیگیری خواهیم کرد.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی با تأکید بر این‌که استاندار آذربایجان‌شرقی بر لای‌روبی رودخانه‌ها، کانال‌ها، آب‌راه‌ها و مسیل‌ها به منظور پیشگیری از مسائل و مشکلات بهداشتی تأکید دارند، گفت: پیش‌تر نامه استاندار آذربایجان‌شرقی در این زمینه به شهرستان‌ها و سازمان‌های استانی ابلاغ شده و تأکید ما بر اجرایی شدن توصیه‌های پیشگیری است.

تنها منشأ بوی نامطبوع شهر اهر از تصفیه‌خانه فاضلاب شهری نیست

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی با اشاره به این‌که وضعیت تأمین آب شرب شهر اهر در حالت پایدار است، گفت: باید برای آینده سیستم‌های تصفیه‌خانه آب شرب اهر ارتقاء یافته و جهت پایدارتر کردن شبکه آب‌رسانی شهر اهر چاه‌های جدیدی تعبیه کنیم. از این‌رو بایستی از مدیریت امور منابع آب اهر به خاطر همکاری مستمر در تأمین آب شرب با مدیریت آب و فاضلاب قدردانی می‌کنم.

خانی در خصوص شبکه فاضلاب شهری آذربایجان‌شرقی افزود: کلان‌شهر تبریز با ۹۰ درصد پوشش فاضلاب شهری و ۹۶ درصد شهر اهر تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری است. به‌طوری‌که استان آذربایجان‌شرقی در سطح کشور از نظر توسعه شبکه فاضلاب رتبه نخست را دارد.

وی اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب در شهر اهر ۴۰ هزار انشعاب آب و ۳۲ هزار انشعاب فاضلاب دارد و هنوز ۵ هزار خانوار اهری تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری قرار نگرفته‌اند. در حالی که اصولاً باید در شهر اهر ۳۷ هزار انشعاب فاضلاب داشته باشیم. لذا از کمیته سلامت شهرستان اهر انتظار داریم تا به خانوارهایی که پساب حاصل از مصارف خود را به‌صورت سطحی دفع می‌کنند اخطار دهد و این خانوارها را مجاب کند تا فاضلاب خود را به شبکه متصل کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: ما منکر بوی نامطبوع در تصفیه‌خانه فاضلاب شهری اهر نیستیم و استنشاق بوی فاضلاب از تصفیه‌خانه طبیعی است، ولی این‌که بوی نامطبوع از تصفیه‌خانه فاضلاب شهری کل شهر اهر دربرگیرد را قبول نداریم. ممکن نیست بوی تصفیه‌خانه فاضلاب به اکثر مناطق شهر اهر گسترش یابد، اگر فقط در منطقه شله‌بران و میدان شورا بوی فاضلاب احساس می‌شد قطعاً به تصفیه‌خانه فاضلاب شک می‌کردیم قطعاً بوی نامطبوع جوی‌های آب و ماندآب در شکل‌گیری بوی نامطبوع تأثیر دارد. نباید همدیگر را مقصر بدانیم بلکه باید همه پای‌کار باشیم تا معضل بوی نامطبوع را حل کنیم.

خانی با ذکر این‌که تصفیه‌خانه فاضلاب شهری اهر با حداکثر ظرفیت فعالیت داشته و آسیب‌پذیر است،گفت: احداث فاز دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهری اهر ضروری است، از این‌رو در سفر اخیر ریاست جمهوری دستور مجوز ماده ۲۳ را گرفته‌ایم اگر ماده ۲۳ تصویب شود امکان احداث فاز دوم تصفیه‌خانه فاضلاب اهر میسر خواهد شد. در حال حاضر نیز تصفیه‌خانه فاضلاب شهری اهر بیش از ظرفیت ورودی دارد.

وی تأکید کرد: قطعاً بوی نامطبوع در مناطق مختلف شهر اهر دلایل مختلفی دارد بنابراین شهروندانی که با وجود شبکه فاضلاب، پساب و فاضلاب خود را به‌صورت سطحی دفع می‌کنند می تواند یکی از علل شکل‌گیری منشأ بوی نامطبوع باشد.

فرماندار اهر نیز در جلسه پدافند غیرعامل این شهرستان با موضوع بررسی منشأ بوی نامطبوع با تأکید بر این‌که شورای تأمین و دستگاه‌های ذی‌ربط هفته‌هاست پیگیر معضل بوی نامطبوع هستند، گفت: محل‌هایی که انتظار می‌رفت منشأ بوی نامطبوع در مناطق مختلف شهر اهر باشد چه در حوزه آب و فاضلاب و چه حوزه شهرداری اهر را بررسی کردیم.

ابوالفضل غنی‌زاده افزود: ما هیچ دستگاه یا نهادی را مقصر یا کم‌کار نمی‌دانیم، بوی نامطبوع معضل شهر اهراست و حل آن ضروری است. البته پیام‌ها و گزارشات شهروندان اهری از وضعیت گسترش بوی نامطبوع و اینکه آسایش آن‌ها را سلب کرده به اقدامات فوری نیازمند است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرماندار اهر تبریز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی محمد خانی بوی نامطبوع در شهر اهر آب و فاضلاب تصفیه خانه فاضلاب شهری اهر مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی تصفیه خانه فاضلاب شهری اهر منشأ بوی نامطبوع شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی بوی نامطبوع شبکه فاضلاب شهر اهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در مهاباد با اعلام این خبر از نظارت جدی بر نحوه فعالیت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد و روند اجرای آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی خبر داد.

سعید شهند افزود: جلب مشارکت های مردمی، همکاری جوامع محلی و فرهنگ سازی ها در رسیدن این تالاب ها به وضعیت مناسب زیست محیطی تاثیرگذار بوده است.

او اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری مناسب آب منطقه ای استان و حمایت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی، پارسال و امسال، صد در صد آبگیری شده اند و وضعیت زیست محیطی مناسبی دارند.

شهند تصریح کرد: دستورالعمل مدیریت زیست محیطی غارآبی سهولان هم تدوین و درآن، نقش دهیاری و شورای روستای سهولان برای بهره برداری گردشگری برجسته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی همچنین گفت: براساس مصوبه کارگروه غارشناسی استان، بهره برداری گردشگری اثر طبیعی ملی غار سهولان مهاباد به دهیاری و شورای روستای سهولان واگذار شده و مدیریت زیست محیطی آن هم که از طرف دانشگاه ارومیه تدوین می شود، مراحل پایانی را می گذراند.

شهند افزود: نظارت بر فعالیت تصفیه خانه شهرک های صنعتی در چارچوب استانداردهای زیست محیطی از دیگر وظایف اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی مهاباد از اواخر پارسال راه اندازی شده و در حال بهره برداری است اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هم بر نحوه فعالیت تصفیه خانه نظارت میکند که فعالیت و خروجی آن، در چارچوب استانداردهای زیست محیطی باشد.

پویش"مسیر سبز ایران پاک" هم در زمینه فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و مهاباد هم اجرا شده است.

آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی، پارسال تدوین شد و امسال هم تکالیفی برای دستگاه های مختلف تعریف شده که بر آن نظارت می شود ولی باید سبک زندگی ها به سمتی برود که باعث کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی شود.

"مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" شعار امسال هفته زمین پاک است که برای تحقق آن، پویش"نه به زباله" در استان و مهاباد نیز راه اندازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر