Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@13:36:32 GMT

چگونه از تب کریمه کنگو پیشگیری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۲۶۷۱

چگونه از تب کریمه کنگو پیشگیری کنیم؟

 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون واکسن موثری علیه این بیماری معرفی نشده و درمان قاطعی نیز برای آن وجود ندارد بنابراین بهترین راه مقابله با آن، پیشگیری از بیماری است.

 سید محمد علوی می گوید:  بیماری تی خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق کنه به انسان منتقل می‌شود و کاهش امکان انتقال از کنه به انسان یکی از راه‌های پیشگیری از این بیماری است بنابراین کسانی که با دام‌ها سر و کار دارند باید از لباس‌های آستین بلند و شلوار استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اینکه کنه به راحتی قابل دیدن باشد نیز باید از لباس‌های رنگ روشن استفاده شود.

به گفته او استفاده از کنه‌کش برای کشتن کنه روی لباس، استفاده از مواد دورکننده کنه‌ها از پوست و بدن، بررسی مرتب لباس‌ها و بدن از نظر وجود کنه و دور کردن مو‌ها از بدن باید انجام شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: هنگام دست زدن به حیوانات نیز باید از دستکش و لباس حفاظتی استفاده شود. قرنطینه کردن دام‌ها قبل از وارد شدن به کشتارگاه‌ها یا درمان دام‌ها با کنه‌کش‌ها دو هفته قبل از وارد شدن به کشتارگاه‌ها نیز الزامی است.

این مقام مسئول گفت: این بیماری از طریق کنه، انتشار ترشحات بیماران آلوده یا دست‌ها منتقل می‌شود و به منظور کاهش خطر انتقال بیماری از انسان‌های بیمار به انسان‌های سالم باید پرستاران و پزشکان و افرادی که از بیماران مراقبت می‌کنند از وسایل حفاظتی مانند ماسک و محافظ صورت استفاده کنند. افرادی که به ملاقات بیماران‌شان می‌روند نیز بعد از ملاقات حتما باید به خوبی دست‌های‌شان را با آب و صابون بشویند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تب کریمه کنگو بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۲۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاتحی نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری