Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید محمد علوی شامگاه سه‌شنبه در بخش خبر سیمای خوزستان بیان کرد: تب کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی با نرخ مرگ و میر ۴۰ درصد است؛ یکی از مهمترین راه‌های پیشگیری کاهش انتقال کنه به انسان است.

وی گفت: پوشیدن لباس آستین بلند و رنگ روشن برای افرادی که با دام سر و کار دارند، استفاده از کنه کش برای کشتن کنه روی لباس، استفاده ازمواد دور کننده کنه از پوست و بدن و بررسی لباس و بدن از نظر کنه از جمله راه‌های پیشگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علوی ادامه داد: هنگام دست زدن به حیوانات پوشیدن دستکش و لباس حفاظتی در کشتارگاه‌ها و دامداری‌ها و قرنطینه کردن دام پیش از ورود به کشتارگاه الزامی است و درمان دام‌ها با کنه کش‌ها ۲ هفته پیش از وارد شدن به کشتارگاه‌ها قابل توجه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز با بیان اینکه این بیماری از طریق تنفسی منتقل نمی‌شود گفت: استفاده از وسایل حفاظتی نظیر لباس، ماسک محافظ صورت و عینک در پرستاران و پزشکان و شستن دست ها با آب و صابون برای افراد ملاقات کننده با این بیماران توصیه می‌شود.

تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (Crimean Congo Hemorrhagic Fever(CCHF)) یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه، تماس با خون، ترشح یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.

اول شهریور یک نفر بر اثر تب کریمه کنگو در بهبهان فوت شد و هم اکنون سه نفر مشکوک به این بیماری در بهبهان زیر مراقبت هستند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خوزستان تب کریمه کنگو اهواز بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خوزستان تب کریمه کنگو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خوزستان تب کریمه کنگو اهواز بهداشت و سلامت تب کریمه کنگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، کریم میرزایی گفت: اکنون تنها بیماران قلبی و آنژیوگرافی برای درمان به مرکز استان اعزام می‌شوند که امیدواریم با راه اندازی مرکز آنژیوگرافی این مشکل نیز رفع شود که دستگاه آنژیوگرافی به همت یک خیر خریداری شده و با کامل شدن فضای فیزیکی مرکز، در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

او در ادامه با اشاره به هفته سلامت و برنامه‌های این شبکه به مناسبت هفته سلامت، افزود: شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر در این هفته با شعاری جهانی «مردمی سازی سلامت» برنامه‌های متعددی اجرا کرده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر تأکید کرد: خدمات ارائه شده مراکز بهداشتی در دور افتاده‌ترین روستا‌ها از ابتدای تولد و طرح غربالگری رایگان دیابت و فشار خون از جمله خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان است.

میرزایی با تاکید بر اهمیت عدالت در سلامت گفت: خوشبختانه در تمامی حوزه‌های پزشکان متخصص، تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی در سطح کشور به خودکفایی رسیدیم.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک