Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری هرمزگان از شناسایی و امحاء بیش از ۳۵۰ کانتینر کالای متروکه مضر سلامت به وزن ۳۲۰۰ تن در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مجتبی قهرمانی اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان با توجه به دستورات ویژه و تخصصی ایشان در خصوص لزوم تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای گمرک و اموال تملیکی، عملیات امحاء و انهدام بیش از 350 کانتینر کالای متروکه فاسد شده و مضر سلامت در بندر شهید رجایی بندرعباس آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در نتیجه اجرای طرح انبارگردانی و پایش مستمر کالاهای مرتبط با اموال تملیکی، در جریان بازرسی ها از مجتمع بندری شهید رجایی و پس از بررسی‌های کارشناسی و تفکیک کالاهای تاریخ مصرف گذشته، تقلبی، فاسد شده و غیر بهداشتی از سایر اقلام موجود، 350 کانتینر کالای فاسد شده و تاریخ مصرف گذشته که از سالیان گذشته باقی مانده بود، شناسایی شد. 

وی با بیان اینکه کالاهای متروکه مذکور پس از تعیین تکلیف توسط بندر شهید رجایی بندرعباس به اداره کل اموال تملیکی استان تحویل داده شده اند، تصریح کرد: در نتیجه انجام آزمایش‌های مختلف و اخذ نظرات کارشناسان و نمایندگان وزارت بهداشت، اداره استاندارد و سایر دستگاه‌های ذیربط مبنی بر غیر قابل مصرف بودن این اقلام و مضر بودن آنها برای سلامت جامعه، با صدور دستور قضایی و با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان ضمن رعایت موازین قانونی و دستورالعمل‌های بهداشتی عملیات امحاء آنها توسط اداره کل اموال تملیکی استان در محوطه پسماند شهرداری بندرعباس در حال انجام است. 

موضع‌گیری انتقادی گمرک دربرابر تحمیل یک کارمزد 2.5درصدی/ از درخواست عادی‌سازی مهلت متروکه تا سکوت اموال تملیکیاعلام ضرب‌الاجل قضایی برای تعیین‌تکلیف 5 هزار تن کالا‌ی متروکه در بندر خرمشهر‌

قهرمانی با اشاره به اینکه در نتیجه امحای کامل کالاهای مضر سلامت موجود در این 350 کانتینر، یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان به طور کامل اجرا می شود، یادآور شد: در راستای آزاد سازی فضای مفید بندر شهید رجایی، عملیات سرشماری، شناسایی و تفکیک این 350 کانتینر کالای فاسد شده و مضر سلامت که سوابق بعضی از آنها مربوط به ده سال قبل است، با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه و بلافاصله پس از پایان سفر ایشان شروع شده و هم اکنون انهدام کالاهای مذکور به وزن بیش از 3200 تن توسط سازمان اموال تملیکی به مرحله اجرا گذاشته شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تأکید کرد: عمده کالاهای موجود در این کانتینرها مواد غذایی فاسد شده، لوازم آرایشی غیر استاندارد و تاریخ مصرف گذشته و انواع دخانیات می باشد که در نتیجه تدابیر اتخاذ شده به منظور صیانت از بهداشت و سلامت عمومی جامعه، روند امحاء آنها تا انهدام کالاهای موجود در آخرین کانتینر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/864/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بندر شهید رجایی کانتینر کالای استان هرمزگان اموال تملیکی فاسد شده مضر سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه