Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@02:01:11 GMT

حضور ۴۴۴ شرکت دانش‌بنیان در بخش صنایع معدنی

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۳۷۳۱

حضور ۴۴۴ شرکت دانش‌بنیان در بخش صنایع معدنی

مدیر مرکز نوآوری ایمینو گفت: از میان بیش از ۷ هزار شرکت‌ دانش‌بنیان، تعداد ۴۴۴ شرکت فعال در بخش معدن و صنایع معدنی هستند که از این تعداد ۱۱۵شرکت در حوزه ساخت ماشین‌آلات و تجهیزات و ۱۰۷شرکت در زنجیره صنعت فولاد مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش ایسنا، حسین منصوری، مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی(ایمینو) در رویداد تخصصی جذب سرمایه در حوزه ساخت ماشین‌آلات و تجهیزات معدنی با عنوان "دموماین" مشکلات اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان را در سه گروه "تامین مالی"، "توسعه بازار" و "توسعه محصول" طبقه‌بندی کرد و افزود: ایمینو در جهت رفع این معضلات نسبت به معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان به صندوق‌های سرمایه‌گذاری، شرکت‌های بزرگ معدنی و متخصصان مربوط زنجیره ارزش خدمات خود را تعریف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از میان ۷ هزار و ۶۴ شرکت‌ دانش‌بنیان ثبت شده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تعداد ۴۴۴ شرکت فعال در بخش معدن و صنایع معدنی شناسایی شده که از این میان تعداد ۱۰۷ شرکت در زنجیره صنعت فولاد، ۴۳ شرکت در زنجیره مس، ۱۱۵ شرکت در حوزه ساخت ماشین‌آلات و تجهیزات، ۵۴ شرکت در حوزه فرآوری، ۵۳ شرکت در زنجیره اکتشاف و استخراج، ۱۸ شرکت در زنجیره سرب و روی، ۲۴ شرکت در حوزه محیط زیست، ۱۲ شرکت در زمینه استحصال فلزات گرانبها و ۱۸ شرکت در سایر زمینه‌ها مشغول به فعالیت هستند.

منصوری خاطرنشان کرد: تلاش داریم با برگزاری سلسله رویدادهای نوآورانه، فرصت‌ها و چالش‌های تولید و بازار شرکت‌های دانش‌بنیان را شناسایی و معرفی کنیم. رویداد دموماین با همکاری کارگزار وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری کشور به همین منظور برگزار شده است.

امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه

در این رویداد، تفاهم‌نامه حمایت از سرمایه‌گذاری در زنجیره صنعت فولاد کشور با اولویت طرح‌های دانش‌بنیان و بومی‌سازی بین شرکت ملی فولاد، ایمینو (مرکز نوآوری معدن و صنایع معدنی) و صندوق حمایت از سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی به امضا رسید.

ارائه آخرین دستاوردهای تعدادی از شرکت دانش‌بنیان از دیگر برنامه‌های جنبی این رویداد بوده است، این فناوری‌ها به این شرح است: 

راهکارها و محصولاتی جهت پایش سلامت و مدیریت ماشین‌آلات معادن و نیاز به سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد تومانی

سیلوگان و فلش‌گان جریان آب در چاه‌ها، ذوب فلـزات در هیترها و جریان نفت در چاه‌ها , نیاز به سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیون تومانی

ماشین آلات پیشرفته فرآوری معدنی و ساخت و نصب تجهیزات سبک‌ و سنگین در صنایع فرآوری مواد معدنی از جمله مس، آهن، سرب و روی و خط تولید آهک هیدرات , نیاز به ۳۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری

انواع دستگاه‌های انفجار جهت استخراج ماده معدنی و امور عمرانی و نظامی، آموزش آتش‌بازی و روش‌های صرفه‌جویی اقتصادی در عملیات انفجار و نیاز به سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد تومانی

به نقل از شبکه ایمینو، انواع اسپکتروفتومتر و آنالیزورهای نوری آب و گاز و حل مشکل کم‌آبی و خشکسالی و نیاز به ۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری

بازیافت حرارتی کوره پخت به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیاده‌سازی طرح در محوطه‌های کارگاهی و سرمایه مورد نیاز ۱۰ میلیارد تومانی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنایع معدنی معدن و صنایع معدنی شرکت در زنجیره سرمایه گذاری شرکت در حوزه ماشین آلات دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، دوشنبه۱۰ اردیبهشت‌ماه در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. 

فریدالدین نصریف، سفیر کشور ازبکستان ضمن خوشامدگویی و تشکر از هیئت‌های ایرانی در این همایش، گفت: سال گذشته رویداد دیدار علمی رئیس جمهور ایران از تاشکند انجام شد. 

 نصریف درباره دیدار ها و فعالیت های بازرگانی و علمی دو کشور توضیح داد: تبادلات کالا بین دو کشور  ایران و ازبکستان، در سال گذشته به بیش از ۵ میلیارد دلار رسیده است. 

وی ادامه داد: برای سال آینده به دنبال افزایش این مبلغ به میران ۱ میلیارد دلار هستیم.

سفیر کشور ازبکستان یادآوردشد: برای رسیدن به چنین هدف بزرگی  در فضای اقتصادی و بازار فناورانه دو کشور، همکاری تمام کشورهای دخیل بسیار مهم است. 

نصریف با اشاره به بازدید وزیر صمت وقت ایران از جمهوری تاشکند در سال گذشته، گفت: در بازدید وزیر صمت از  کشور ازبکستان، هیئتی از شرکت‌های دانش‌بنیان ازبک در این رویداد حاضر شدند و سرمایه گذاری و صادرات بین دو کشور مورد بررسی قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در جریان بازدیدهای دو‌کشور ایران و ازبکستان از دستاوردهای فناورانه یکدیگر، بیش از ۵۰ کشور دانش بنیان ازبکستانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور پیدا کردند. 

نصریف به نماینده‌های کشور ازبکستان که در نمایشگاه ایران اکسپو۲۰۲۴، حضور یافتند، استره کرد و گفت: معاون وزیر سازمان انرژی اتمی ازبکستان، معاون اتاق بازرگانی این کشور در ایران اکسپوی امسال حضور دارند.

سفیر کشور ازبکستان در ادامه به حضور نمایندگان ایرانی در رویدادهای علمی ازبکستان اشاره کرد و‌گفت: در جریان نشست تاشکند، سید رسول  موسوی، نماینده وزارت خارجه ایران به‌عنوان نماینده ایران حضور خواهد داشت.

سفیر کشور ازبکستان در ‌پایان، از تمام شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ایرانی درخواست حضور و شرکت در رویداد علمی و اقتصادی پیش‌روی کشور ازبکستان را اعلام کرد و ادامه داد: در‌منطقه خوارزم ازبکستان، فضایی مناسب  برای حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی تدارک دیده شده است تا بتوانند پروژه‌های خود را در این منطقه شروع و به مرحله تجاری‌سازی برسانند. 

اتاق‌های مشترک بازرگانی برای توسعه روابط تجاری ایران با کشورهای دیگر

در ‌قسمت‌ بعدی این رویداد بین‌المللی، موسی آقایی، رئیس اتاق بازرگانی ایران در باره مهم‌ترین وظایف اتاق های مشترک بازرگانی ایران با کشورهای دیگر گفت: بسترسازی برای حضور شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در بازارهای جهانی، از جمله مهم‌ترین کارکردهای اتاق‌های بازرگانی مشترک است. 
وی افزود: در‌همین جهت به دنبال ایجاد این فرصت  مناسب در آسیای میانه با همکاری کشور ازبکستان و دانشگاه تربیت مدرس بوده‌ایم.

آقایی، به دستاوردهای تجاری میان دو کشور ایران و ازبکستان، اشاره کرد و گفت:  تاکنون ۸۵میلیارد دلار دستاورد روابط تجاری کارساز با ازبکستان شده است. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محورهای تخصصی که در جلسات B2B همایش بین‌المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان، قطعات صنعتی، تولید لبنیات، مواد شیمیایی و پتروشیمی، نفت ‌و گاز، دارویی، بهداشتی و الکترونیک ، از جمله حوزه‌های مورد بحث در این جلسات بودند. 

همچنین، نمایندگانی از شرکت‌های دانش‌بنیان ازبکستانی از‌جمله مناطق بخارا، تاشکند و خوارزم در این همایش بین‌المللی حضور پیدا کردند. 
علاوه‌براین، براساس اعلام کارگزران پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت‌مدرس، تاکنون حدود ۳۵۰ میلیون دلار صادرات از ایران به کشور ازبکستان، داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی