Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل زندان‌های استان مرکزی گفت: امسال ۷۱ نفر از مددجویان و ۶ نفر از سربازان وظیفه زندان‌های استان موفق به اتمام تحصیلات خود در مقطع متوسطه دوم شده و مدرک دیپلم خود را دریافت کردند. - اخبار استانها -

علی اسلام‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  اراک ، با اشاره به اجرای تفاهم‌نامه مشترک فی مابین سازمان زندان‌های کشور و وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در راستای اجرای تفاهمنامه مشترک فی مابین سازمان زندان‌های کشور و وزارت آموزش و پرورش، با تعامل و همکاری صورت گرفته و همچنین با پیگیری‌های به عمل آمده زیرساخت‌های لازم برای ادامه تحصیل مددجویان در مجتمع آموزشی هدایت بزرگسالان زندان مرکزی اراک و اردوگاه کاردرمانی استان به وجود آمده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود :به دنبال این تفاهم‌نامه امسال 71 نفر از مددجویان و 6 نفر از سربازان وظیفه زندان‌های استان موفق به اتمام تحصیلات خود در مقطع متوسطه دوم شده و مدرک دیپلم خود را دریافت کردند.

مدیرکل زندان‌های استان مرکزی تصریح کرد : با توجه به ضرورت حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان با همکاری مرکز پژوهش و تحقیقات جهاد کشاورزی استان زمینه لازم جهت تکمیل دوره‌های مورد نیاز فراهم شده و زندانیان در رشته‌های مورد علاقه خود در حال تحصیل هستند.

آزاد شدن 15 زندانی دانشگاهی با کمک نهاد رهبری و ستاد دیهگذشت در 2 پرونده قصاص و آزادی 60 زندانی در کرمان10 زندانی جرائم مالی توسط یک فرد نخبه اردبیلی آزاد شدند

اسلام‌خواه عنوان کرد: با توجه به اجرای برنامه‌های سازمان زندان‌ها در راستای اصلاح و تربیت مجرمان و بزه‌دیدگان در بخش‌های مختلف، ادامه تحصیل زندانیان نیز از اهم این برنامه‌ها بوده است.

وی ادامه داد: امسال 240 نفر از مددجویان در مقاطع متوسطه اول و متوسطه دوم ثبت نام کرده و درحال طی دوره‌های تحصیلی خود در مجتمع آموزشی هدایت زندان هستند. 

انتهای پیام/712

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زندان های استان نفر از مددجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزایی، در جریان سفر به شهرستان ساوه، اظهار کرد: ساوه از شهرستان‌های مهم استان مرکزی و برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است و این مزیت همراه با تعدد اقوام و برخی ویژگی‌های خاص ضریب امنیتی به این شهرستان داده و آسیب‌هایی را متوجه آن کرده است.

وی افزود: بررسی میدانی دغدغه‌ها، مشکلات و اتخاذ راهکار برای برطرف کردن آن در این سفر مورد تاکید قرار دارد و در دیدار با مسئولان این حوزه قضائی مسائل مبتلا به مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت؛ بازدید تفصیلی از حوزه قضائی شهرستان نیز نشان داد که اهتمام جدی در دستگاه قضائی برای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وجود دارد که می‌توان به موضوع ساماندهی آرشیو الکترونیک پرونده‌ها و نیز تشکیل منظم جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی و مصوبات گره گشای آن در حوزه تولید و صنعت اشاره کرد که از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در بزرگترین شهر صنعتی کشور گفت: افزون بر ۷۰ درصد پرونده حوزه صنایع و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما منتهی به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی جرایمی که در این شهرستان به وقوع می‌پیوندند با اقدامات پیشگیرانه و کارشناسی، قضا زدایی شده است، گفت: در بخش تصادفات شاهد کاهش جرایم هستیم و امید است دستگاه قضائی ساوه با همراهی مراجع انتظامی بتواند با جرایم خشن نیز برخورد کند و برای مجرمان حرفه‌ای ایجاد ناامنی شود تا در شهرستان ساوه امنیت پایدار برقرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایی ضمن بازدید از زندان ساوه، گفت: در سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای زندانیان آزاد شده از زندان که یک حرفه مشخص را در زندان آموزش دیده و یا در کارگاه‌های وابسته به زندان حرفه آموزی کردند تخصیص داده شده است تا بتوانند پس از آزادی برای تأمین معیشت خود و خانواده اقدام کنند.

وی در خصوص باز اجتماعی شدن زندانیان نیز گفت: سیاست قوه قضائیه در این خصوص استفاده از ظرفیت سازمان‌های حرفه آموز نظیر سازمان فنی و حرفه‌ای است تا زندانی در مسیری هدایت شود که با فراگیری حرفه‌های متناسب با توانی که دارد توانمند شود تا بتواند با انتخاب شغل مناسب به جامعه بازگردد.

کد خبر 6090404

دیگر خبرها

  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی مددجویان زندان های لرستان
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • کمک میلیاردی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند