Web Analytics Made Easy - Statcounter

نجیب میقاتی با تاکید بر تشکیل دولت جدید این کشور در سریع‌ترین زمان ممکن اعلام کرد که مهم‌ترین مسئله انتخاب رئیس جمهور لبنان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر مکلف به تشکیل دولت لبنان در سخنانی به پرونده سیاسی این کشور پرداخته و  اعلام کرد که در حال حاضر  مهم‌ترین موضوع  انتخاب رئیس جمهور لبنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجیب میقاتی با تاکید بر تشکیل دولت جدید لبنان در سریع‌ترین زمان ممکن، به اخبار منتشر شده مبنی بر وجود اختلافات میان وی و «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان اشاره کرد و گفت: روابطمان با میشل عون خوب است و بحث کنونی میان ما بر سر انجام تغییراتی در ساختار دولت آینده است.

وی ضمن ابراز تمایل برای تشکیل دولت جدید لبنان، مهمترین مسئله را انتخاب رئیس جمهور لبنان دانست و گفت :«میشل عون خواستار بزرگ‌تر کردن دولت به 30 عضو با اضافه کردن چند وزیر مشاور است».

 میقاتی در این خصوص تاکید کرد:« این موضوع مشکل جدیدی را در زمینه معرفی و انتخاب وزرا ایجاد می‌کند که ما در برهه کنونی به تعداد وزرای بیشتری  نیازی نداریم».

وی همچنین بر لزوم دستیابی به حمایت نمایندگان سنی منطقه «عکار» و «ولید جنبلاط»  رئیس حزب سوسیال ترقی‌خواه اشاره کرد تا دولت رای اعتماد را به دست آورد.

عضو فراکسیون امل در مجلس لبنان: کشور امروز نیاز مبرمی به اندیشه‌های امام موسی صدر داردتیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت جوانان لبنانیافشای اسناد رسوایی‌ها و جرایم مالی ریاض سلامه در بانک مرکزی لبنانوزیر لبنانی: هرچه لبنان قدرتمندتر شود اسرائیل بیشتر شکست می‌خورد

«میشل عون» رئیس جمهوری لبنان  نیز روز گذشته در سخنانی به پرونده سیاسی این کشور پرداخته و درباره رفتارهای دوگانه برخی طرف‌ها در رسیدگی به پرونده تشکیل دولت هشدار داد.

میشل عون تاکید کرد که در صدد تشکیل دولت قبل از پایان دوره ریاست جمهوری خود در لبنان است و تلاش می‌کند این کار را انجام دهد.

دوره ریاست‌جمهوری میشل عون در تاریخ 31 اکتبر یعنی حدود دو ماه دیگر به پایان می‌رسد و هنوز هیچ نامزد رسمی و حتی غیررسمی برای جانشینی وی معرفی نشده است.

دوره ریاست‌جمهوری میشل عون در تاریخ 31 اکتبر یعنی حدود دو ماه دیگر به پایان می‌رسد و هنوز هیچ نامزد رسمی و حتی غیررسمی برای جانشینی وی معرفی نشده است.

منابع سیاسی لبنان گزارش دادند که علیرغم سیگنال‌های منفی که در پرونده سیاسی وجود دارد ، میقاتی و عون تماس و ارتباطات خود را برای بحث درباره تشکیل دولت جدید ادامه می‌دهند اما در خصوص ساختار آن و شمار وزرا به نتیجه نرسیده‌اند.

این منابع تاکید کردند که ورود احزاب مختلف لبنانی به خط تشکیل دولت و به نوعی میانجیگری میان میقاتی و عون می‌تواند به حل اختلافات و تشکیل سریع کابینه کمک کند. از جمله این احزاب، حزب‌الله است که بر تشکیل سریع دولت تاکید دارد و به دنبال نزدیک کردن دیدگاه‌های طرف‌های مربوطه است. همچنین انتظار می‌رود مقامات سیاسی همچون «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان نیز طی روزهای آینده به شکل جدی وارد خط حل اختلافات میان نخست‌وزیر مکلف و رئیس جهمور برای خروج از بن‌بست سیاسی شوند.

با این حال منابع سیاسی لبنان تاکید کردند که برای خوشبینی درخصوص خروج از بن بست سیاسی هنوز زود است و موانع قبلی در روند تشکیل کابینه همچنان وجود دارد و همین مسئله شک و تردیدهایی درباره جدی بودن میقاتی در پرونده تشکیل کابینه به وجود می‌آورد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نخست وزیر لبنان لبنان نخست وزیر لبنان لبنان انتخاب رئیس جمهور لبنان تشکیل دولت جدید میشل عون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۴۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است

در پی اظهارات روز گذشته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مبنی بر توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری که مراحل طراحی و شبیه سازی پروازی آن در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده، برخی رسانه ها با تصور این که تنها یک پروژه ساخت هواپیمای مسافربری در کشور در حال پیگیری بوده از توقف طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، حسین شکری، دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار ایسنا در این خصوص، تاکید کرد: اظهارات دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری روز شنبه که در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مطرح شده، ناظر به یک پروژه دانشگاهی ساخت هواپیمای مسافربری است که از دوره قبلی معاونت علمی با همکاری چند شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال پیگیری بوده و با پروژه جامعی که در پی تاکید دو سال پیش رئیس جمهور آغاز شده، کاملا متفاوت است.

به گفته وی، طرح متوقف شده ساخت هواپیمای مسافربری، همان طور که در توضیحات روز گذشته دکتر دهقانی فیروزآبادی به تاریخچه آن اشاره شده، به دنبال توقف خط تولید هواپیمای مسافربری «ایران ۱۴۰» (آنتونوف - ۱۴۰) در شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا)، در سال ۱۳۹۳ در قالب پروژه‌ای با همکاری چند دانشگاه تعریف شد و قرار بود بر پایه هواپیمای آنتونوف ۱۴۰ با بازطراحی و ارتقای در بال، بدنه و موتور یک هواپیمای جت ۷۲ نفره طراحی و ساخته شود.

شکری افزود: دکتر دهقانی در اظهاراتی که در نشست خبری داشت، با اشاره به بازدیدی که از روند اجرای این پروژه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشته و تقدیر از دست اندرکاران این پروژه خاطرنشان کرد که  کارگروه تخصصی‌ تعیین شده توسط رئیس‌جمهور که در پی آن بازدید شکل گرفت، بعد از هشت جلسه تخصصی به این نتیجه رسیده که پروژه هواپیمای ۷۲ نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیمای پایه که می‌خواهد ارتقاء پیدا کند (آنتونوف ۱۴۰) نمی‌تواند جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد و لذا قرار شد این طرح متوقف و ظرفیت‌های دانش‌بنیان موجود در آن مجموعه به جای ساخت هواپیما به ساخت تجهیزات کم حجم و باارزش هواپیما معطوف شود. جمع‌بندی کارگروه تخصصی در زمینه ساخت هواپیما در کشور هم اجرای پروژه هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با تکنولوژی روز دنیا بود.

پروژه ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس جمهور در چه مرحله ای است؟

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در ادامه با یادآوری این که رئیس جمهور خردادماه ۱۴۰۱ در بیست و پنجمین سفر استانی خود در استان اصفهان در بازدید از شرکت هواپیمایی سازی ایران (هسا) بر توانمندی متخصصان داخلی در زمینه طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری و باری و ضرورت بهره گیری از این قابلیت‌ها تاکید کرده بود، خاطرنشان کرد: در پی تاکیدات رئیس‌جمهور در کنار طرحی که از چند سال قبل بر اساس تجربه ساخت هواپیمای ایران ۱۴۰ بر مبنای بازطراحی آن هواپیما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال اجرا بود، برنامه جامعی برای طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری ۱۰۰ نفره با فناوری روز دنیا در کشور تدوین شد که قرار است در قالب کار مشترک با شرکت‌های دانش‌بنیان که همکاری‌های بین‌المللی دارند، اجرا شود.

شکری تصریح کرد: طرح ساخت این هواپیمای مسافربری با مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت دفاع که زیرساخت‌های صنعتی لازم را داراست، در حال پیگیری است و در قالب کنسرسیومی از شرکت‌های داخلی و بین‌المللی اجرایی خواهد شد.

دبیر ستاد حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی ریاست‌جمهوری در عین حال تاکید کرد: طراحی و ساخت هواپیمای مسافربری، برنامه‌ای بلندمدت و مستلزم رعایت ملاحظات بسیار دقیق فنی و ایمنی استاندارد است که در شرکت‌های بزرگ هواپیماسازی دنیا نیز حداقل ۱۰، ۱۲ سال زمان می‌برد. این روند البته با اتکا به اراده و دانش و توانمندی متخصصان کشورمان قطعا تا ساخت و پرواز این هواپیما با انگیزه و توانی روزافزون دنبال خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • نبیه بری: منتظر دریافت پیشنهاد فرانسه درخصوص کاهش تنش هستیم
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است