Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز از توجه به دو رویکرد سرمایه گذاری و هوشمندسازی به عنوان دو اولویت مهم مدیریت شهری تبریز در شش ماهه دوم فعالیت خود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، یعقوب هوشیار در آیین بهره برداری از پروژه های شهرداری تبریز که به مناسبت هفته دولت و با حضور عابدین خرم استاندار آذربایجان‌شرقی، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران شهری انجام یافت با  تاکید بر اینکه تلاش ما این است تبریز را به جایگاه و عظمت واقعی خود برسانیم، اظهار کرد: تلاش داریم گره‌های مردم را باز کرده و در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی آثار تلاش شهرداری مشهود باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تبریک هفته دولت تصریح کرد:  امروز مایه افتخار است که در کنار دولت جهادی و انقلابی به طور شبانه‌روز برای آبادانی شهر تلاش می‌کنیم و امیدواریم شرمنده مردم نشویم. در این بین استاندار آذربایجان شرقی نیز هیچ گاه همراهی خود را از شهرداری دریغ نکرده و همواره کمک‌حال شهرداری بوده است.

هوشیار افزود: اولین نکته‌ای که شهرداری تبریز برای خود تکلیف می‌داند، ایجاد گره و رابطه معنادار با مردم بوده تا از انرژی معناداری که می‌تواند مردم را به عرصه بکشاند  استفاده کرده و به نفع شهر استفاده کنیم. تلاش داریم از این انرژی استفاده کرده و پروژه‌های نیمه تمام را به اتمام برسانیم.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر کارکردهای اجتماعی شهرداری، گفت: قول می‌دهیم به صورت هوشمند در این حوزه ورود کرده و در این مسیر از همراهی شورا نیز بهره مند خواهیم شد.

او از برگزاری همایش سرمایه‌گذاری طی مهرماه امسال در تبریز خبر داد و افزود: در اردیبهشت سال آتی نیز همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در تبریز برگزار می‌شود.

هوشیار از افزایش حدود ۸۰ درصدی صدور پروانه های ساختمانی در تبریز خبر داد و افزود: امیدوارم با تداوم این رویکرد شاهد توفیق در این حوزه باشیم.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: رونمایی از سامانه شفافیت و بارگذاری تمام حوزه‌ها در این سامانه و آگاهی و اطلاع مردم از تمام امور و آمار، برنامه‌ای است که از روز اول آغاز کرده ایم و به زودی به اتمام می‌رسد.

آیین بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، خدماتی، و رفاهی شهرداری تبریز با یک‌هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال اعتبار به مناسبت هفته دولت در مجموعه تاریخی و فرهنگی مقبره‌الشعرا برگزار شد.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۴۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای

به گزارش «نماینده»، شهریار حیدری در مورد عدم ثبات بازار مسکن، گفت: در واقع مسکن مطالبه جدی و نیاز عمومی مردم است؛ خواست مجلس، رئیس‌جمهور و برنامه دولت برای ساخت یک‌میلیون مسکن در سال است، بی تردید تولید مسکن در رونق اشتغال اثرگذار است و چرخه تولید را هم فعال می کند. متاسفانه مسکن در کشور ما یا رونق نمی‌گیرد و یا چنانچه رونق می‌گیرد که مردم قدرت خرید ندارند و دلیل اصلی آن به بی برنامگی در این حوزه است.

نماینده مردم سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت مسکن متاثر از افزایش نرخ کالاهای دیگر است، تاکید کرد: افزایش بی رویه تورم، افزایش قیمت حامل‌های انرژی، رشد قیمت ارز و دلار، طلا و سکه و سایر کالاها بر افزایش قیمت مسکن موثر هستند. به همین دلیل سرمایه‌های عمومی به جای هدایت به سمت تولید و اشتغال به سوی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن، ارز، طلا و سکه چرخش پیدا کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم عملیاتی شدن برنامه ریزی‌های دولت در بخش مسکن، افزود: آنچه که دولت برای تولید و ساخت مسکن ملی پیش‌بینی کرده تاکنون به میزان کمی تحقق پیدا کرده است؛ در واقع مجلس قانونگذاری و تسهیل قانون را انجام داده و بارها به دولت اعلام کرده که اگر این قانون نیاز به طرح و لایحه دارد با دو الی سه فوریت می‌توانیم آن را تسهیل کنیم تا بر مشکل مسکن اثر گذار باشد.

مجلس همراه دولت در تصویب قوانین گام برداشت

نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید به همراهی و همکاری‌های مجلس در خصوص تصویب قوانین لازم در حوزه مسکن، یادآور شد: علیرغم اینکه مجلس یازدهم در حوزه مسکن با دولت همکاری‌های مطلوب داشته،اما نه تنها شاهد رفع مشکلات موجود در بخش مسکن نبوده، بلکه به اهداف و برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده نیز نرسیدیم که دلیل آن نقص و ضعف در بخشی مدیریتی است.

حیدری با تاکید بر اینکه مسکن باید از جنبه سرمایه‌ای خارج و در بخش کالاهای مصرفی قرار بگیرد، گفت: در واقع این اقدام نیازمند به یک برنامه‌ریزی دقیق و کار کارشناسی دارد که دولت باید یکبار برای همیشه برنامه‌ریزی دقیقی در بخش مسکن انجام دهد و دستگاه‌های مسئول وذیربط را پای کار بیاورد، چرا که دولت صفر تا صد بحث مسکن و مدیریت آن را به عهده دارد.

هنوز رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن جولان می‌دهند

نماینده مردم در مجلس یازدهم در ‌ادامه با انتقاد از مدیریت مسکن در کشور ادامه داد: عدم کار مطالعاتی علمی و دقیق، آمایش جمعیتی و برآورد نیازمندی‌ها و وجود رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن باعث افزایش قیمت مسکن و جلوگیری از رونق آن شده است، به عنوان مثال در تهران و سایر کلانشهرهای کشور هزاران واحد تولید و بلا استفاده مانده است و نه تنها این واحدها در اختیار مردم قرار نمی‌گیرند بلکه با هدف احتکار به فروش نیز نمی‌رسند.

وی با انتقاد از حضور پررنگ دلالان در بازار مسکن، اظهار داشت: بدیهی است که جلوگیری از شکل گیری مافیا در بازار مسکن، نیاز به مدیریت دارد، به عبارتی تولید، تحویل و تامین منابع مالی ‌در بخش مسکن، نیازمند اشراف مدیریتی هوشمند است.

حیدری در پایان ضمن اشاره به اقدامات افراد فعال در حوزه ساخت مسکن خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی باید دولت تسهیلات در اختیار سازندگان واقعی قرار دهد و به صورت جدی بخش خصوصی را حمایت کند و نقش دولت تسهیل کننده و ناظر باشد تا نیاز مسکن در کشور مرتفع گردد.

دیگر خبرها

  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • دولت مشارکت مردم در تولید را تسهیل کند
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید