Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائتلاف احزاب سیاسی مخالف "بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی تاکید کرد که "بنی گانتس" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تلاش جهت خروج از مخمصه "میراث نتانیاهو" درباره توافق هسته ای مجبور شده تا در طول یک سال اخیر شش بار به واشنگتن سفر کند.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست به نقل از روزنامه صهیونیستی "اسرائیل تایمز"، ائتلاف احزاب مخالف نتانیاهو به رهبری گانتس در توییتی نوشت: خروج ترامپ از برجام به تحریک نتانیاهو صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این ائتلاف در توییت خود افزود: تاریخ درباره نتانیاهو قضاوت خواهد کرد. او کسی بود که برای خروج ایالات متحده از توافق بدون ارائه راهکار جایگزین مناسب، فشار آورد.

ائتلاف احزاب مخالف نتانیاهو خاطرنشان کرد: هفته گذشته گانتس برای ششمین بار در سال گذشته با مشاور امنیت ملی آمریکا به منظور تعامل درخصوص این "میراث نتانیاهو!" ملاقات کرد.

بنی گانتس و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا چهارم شهریورماه جاری درباره ایران و مسایل منطقه گفت وگو کردند.

گانتس پنجم شهریورماه گفت: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران که در نتیجه آن صورت گرفت، اسرائیل را در چالش استراتژیک قرار داده است و نظر شخصی ام این است که خروج (آمریکا) از این توافق اشتباه بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مردادماه گذشته نتانیاهو را به باد انتقاد گرفته و گفته بود "نتانیاهو آخرین فردی است که حق دارد درباره اختلافات درخصوص مسائل امنیتی صحبت کند."

یائیر لاپید نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسبق و رئیس فعلی اپوزیسیون این رژیم دیدار کرد تا وی را در جریان تحولات مذاکرات توافق هسته‌ای با ایران و تلاش‌های مقامات این رژیم برای سنگ‌اندازی در مسیر این مذاکرات قرار دهد.
دو طرف همچنین درباره برخی پرونده‌های امنیتی رژیم صهیونیستی تبادل نظر کردند.

لاپید در سخنانی در جریان این دیدار در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر شکاف و چند دستگی در بین سران این رژیم درباره پرونده‌های منطقه‌ای مدعی شد: هیچ اختلاف نظری میان مقامات اسرائیل در مورد مسائل امنیتی وجود ندارد و ما برای حفظ منافع امنیتی خود در برابر کسانی که سعی در صدمه زدن به ما را دارند تلاش خواهیم کرد.

اما نتانیاهو به محض خروج از این جلسه دوباره به لاپید و بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی حمله کرد تا بار دیگر هم اختلافات آنها با یکدیگر و هم رقابت سیاسی آنها درخصوص انتخابات آینده پارلمانی این رژیم علنی شود.

روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» درباره این دیدار لاپید و نتانیاهو نوشت: بررسی توافق احتمالی بین ایران و قدرت‌های جهانی موضوع این دیدار بود.

این رسانه صهیونیست به نقل از دفتر لاپید نوشت: مسائل امنیتی به‌ویژه اقدامات نظامی و دیپلماتیک برای تاثیرگذاری بر توافق احتمالی هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۴، از جمله مسائل مورد بحث بین لاپید و نتانیاهو بود.

نتانیاهو بعد از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: بعد از دیدار با لاپید، بیشتر نگران شده است.

وی گفت: لاپید و بنی گانتس وزیر جنگ، سال گذشته خواب بودند وگرنه باید در کنگره آمریکا علیه توافق هسته‌ای با ایران لابی می‌کردند و در رسانه‌های آمریکایی حرف می‌زدند.

اما حزب «یش‌عتید» به ریاست لاپید نیز در واکنش به اظهارات نتانیاهو، به او حمله و اعلام کرد: نتانیاهو در دوره نخست‌وزیری به امنیت این رژیم آسیب جدی زده است و هنوز هم به این کار ادامه می‌دهد.

لاپید و نتانیاهو پیش از این دیدار خود در آستانه انتخابات پارلمانی ماه نوامبر این رژیم، یکدیگر را مسئول شکست در مقابل قدرت دیپلماسی جمهوری اسلامی برای رفع تحریم‌ها اعلام کرده بودند و قرار بود در این دیدار از سطح تنش بین آنها کاسته شود.

یائیر لاپید نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی پیش از این دیدار در گفت‌وگو با خبرنگاران، به دوران حضور بنیامین نتانیاهو در قدرت در سال ۲۰۱۵ اشاره کرده و گفته بود که او با سخنرانی خود در کنگره آمریکا مانع از اصلاح برجام به نفع این رژیم شده است.

وی افزوده بود: ما نباید اجازه دهیم شرایط سال ۲۰۱۵ دوباره تکرار شود.

بنیامین نتانیاهو نیز در واکنش به این اظهارات لاپید بیانیه‌ای صادر و از رویکرد لاپید و بنی گانتس وزیر جنگ این رژیم در مقابله با توافق احتمالی هسته‌ای با ایران انتقاد کرده بود.

وی در این بیانیه تصریح کرده بود: سال گذشته، لاپید و گانتس کاملا میدان مبارزه علیه توافق هسته‌ای ایران را ترک کردند. به مدت ۱۲ سال، ما قاطعانه با این توافق جنگیدیم و حتی باعث خروج آمریکا از آن شدیم.

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی افزوده بود: لاپید و گانتس فقط در یکسال حضور در قدرت، اجازه دادند توافقی بین ایران و آمریکا شکل بگیرد که آینده ما را به خطر می‌اندازد.

بیانیه نتانیاهو، واکنش لاپید را در پی داشت و وی در پیامی توئیتری نوشت: تلاش‌های نتانیاهو برای حل معضل ایران فقط جنبه مطبوعاتی دارد.

لاپید تصریح کرد: آسیبی که نتانیاهو در دوره خود به دو موضوع راهبردی برای اسرائیل یعنی برنامه هسته‌ای ایران و روابط با آمریکا زد جدی و عمیق است و ما هنوز در حال ترمیم آن هستیم.

سران رژیم صهیونیستی با اذعان به برخورداری ایران از دانش هسته‌ای و نیز احتمال دستیابی به یک توافق با ایران، بار دیگر در سایه اختلاف‌نظرهای خود و نیز جنگ های تبلیغاتی خود برای انتخابات آینده این رژیم، به تکاپو افتاده‌اند تا شاید بتوانند بر این روند تاثیر بگذارند.

شبکه تلویزیونی صهیونیستی «کان» نوشت:  لاپید قرار است با جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در حاشیه نشست سالانه سازمان ملل درباره توافق هسته ای ایران گفت و گو کند.

این شبکه همچنین از گفت‌وگوی تلفنی بایدن و لاپید در روزهای آینده خبر داد.

همزمان شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی ۲۴ نیوز» نیز گزارش داد که لاپید خواستار توضیح رئیس موساد درباره تحقیر آمریکا به خاطر امضای توافق هسته ای احتمالی با ایران شده است؛ امری که نشان از اختلافات داخلی و سردرگمی آنها در زمینه چگونگی برخورد با این پرونده دارد.
دیوید بارنی رئیس موساد پنج شنبه گذشته از آمریکا برای عجله در امضای توافق هسته ای انتقاد کرده و این توافق را مبتنی بر دروغ اعلام کرده بود. او همچنین قرار است هفته آینده به واشنگتن سفر کند.
 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: برجام ، دونالد ترامپ ، رژیم صهیونیستی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برجام دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو رژیم صهیونیستی هسته ای ایران توافق هسته ای بنی گانتس نخست وزیر وزیر جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۴۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد

سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» از دولت جو بایدن خواسته است تا توافقنامه‌ای را برای برقراری روابط دیپلماتیک میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای کمک به ایجاد زمینه برای توافق صلح با فلسطینی‌ها انجام دهد.

سناتور گراهام یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو حداقل تا حدی به تمایل عربستان سعودی برای یک پیمان نظامی با آمریکا بستگی دارد.

به نقل از ایسنا این سناتور که برای دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی چندین بار به عربستان سعودی سفر کرده است، گفت درباره این موضوع با بایدن و مقامات ارشد دولت او از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا صحبت کرده است.

گراهام گفت: «عربستان سعودی خواهان یک توافق دفاعی متقابل با ایالات متحده است. ما هفته‌ها روی این موضوع کار می‌کنیم. آنتونی و جیک، به بستن قرارداد در مورد معاهده ادامه دهید. بدون این معاهده، ولیعهد سعودی نمی‌تواند اسرائیل را به رسمیت بشناسد و بخشی از توافق، ارائه راه‌حلی برای مشکل فلسطین خواهد بود.»

بایدن مدعی شده است که پیشرفت او در میانجی‌گری برای توافق سازش میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ممکن است انگیزه حملات غافلگیرکننده حماس در اکتبر گذشته علیه رژیم صهیونیستی باشد که منجر به جنگ اخیر در غزه شد. این جنگ که براساس گزارش‌ها، بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است، مذاکرات تل‌آویو با ریاض را از مسیر خود خارج کرد.

گراهام گفت، بحران غزه بدون تکمیل توافقنامه رژیم صهیونیستی و عربستان قابل حل نیست. این نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شد: «اگر بتوانیم بین عربستان سعودی و اسرائیل به توافق برسیم، این به درگیری اعراب و اسرائیل پایان می‌دهد، ایرانی‌ها را تنها می‌کند، برای فلسطینی‌ها امید ایجاد می‌کند و امنیت را به شکل واقعی برای اسرائیل تأمین می‌کند.»

عربستان سعودی نفت‌خیز ادعا می‌کند که ۷ درصد از ذخایر اورانیوم جهان را در اختیار دارد. گراهام گفت برنامه‌های مذکور از آمریکا می‌خواهد غنی‌سازی این ذخایر را به‌عنوان بخشی از پیشنهاد ریاض برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی کنترل کند. چنین توافقی براساس «توافقنامه ابراهیم» است که براساس آن بحرین و امارات متحده عربی روابط دیپلماتیک با تل‌آویو برقرار کردند و سودان و مراکش هم بعدا این توافقنامه را امضا کردند.

گراهام گفت: «می‌خواهم به رئیس‌جمهور بایدن کمک کنم تا این کار را انجام دهد. بدون این توافق هیچ راه‌حلی برای مشکل فلسطین وجود ندارد. بدون این معامله، همه چیز بدتر می‌شود. بنابراین، اجازه دهید معامله را انجام دهیم، زمان ما در حال اتمام است.»

دولت پیش از بایدن – دونالد ترامپ– میانجی توافق‌های ابراهیم بود. گراهام در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ ممکن است در رقابت با بایدن در انتخابات امسال تلاش کند توافق تل‌آویو – ریاض را تضعیف کند، گفت این رئیس‌جمهور سابق آمریکا «می‌خواهد کشتار پایان یابد.»

این سناتور آمریکایی افزود: «ما ماه نوامبر در اینجا انتخابات خواهیم داشت، اما آیا می‌توانیم قبل از نوامبر جان چند نفر را نجات دهیم؟»

به گزارش راشا تودی، بلینکن که راهی تور منطقه‌ای شده است، روز جمعه به سی‌ان‌ان گفت می‌توان چارچوبی برای راه‌حل دو دولتی و عادی‌سازی روابط با ریاض ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • بلینکن وارد سرزمین های اشغالی شد
  • قول نتانیاهو به بن گویر برای حمله به رفح
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابند
  • هشدار لاپید درباره گرانی‌ افسارگسیخته در اراضی اشغالی
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی: آزادی اسرای اسرائیلی مهم‌تر از حمله به رفح است
  • جدیدترین موضع‌گیری لاپید درباره توافق با حماس
  • حمله به رفح دور اما نزدیک!
  • «لاپید»: اگر نخست‌وزیر بودم عملیات علیه رفح را لغو می‌کردم