Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «سلیمان عباسی» روز چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه که در ساختمان مرکزی این دانشگاه در مرکز استان برگزار شد، اظهارداشت: امروز راه نجات کشور از اشتغال عبور می کند از این رو باید به سمتی برویم که آموزش های مهارتی در راستای نیاز اشتغال کشور از ۳۵ درصد به ۸۰ درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اهمیت کار آفرینی مبتنی بر علم و مهارت افزود: در صورتی که اشتغال در کشور ایجاد شود علاوه بر برطرف شدن مشکلات اقتصادی، بسیاری از معضلات اجتماعی نیز کاهش پیدا خواهد کرد. 

معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه دانشگاه شغل ایجاد نمی کند اما با مهارت آموزی زمینه اشتغال را به وجود می آورد، گفت: امروز درصد قابل توجهی از دانش آموختگان دانشگاهی در کارهای غیر از آموزش های خود به کار گرفته شده اند. 

عباسی ادامه داد: امروز دانشجویان ترجیح می دهند که در دانشگاه های علمی کاربردی هزینه پرداخت کنند و بعد مشغول به کار شوند تا در دانشگاه دولتی رایگان تحصیل کنند و پس از دانش آخوتگی بیکار باشند.

وی خطاب به مدیران واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشگاه های جامع علمی کاربردی باید جامعه را رصد و مشاغل آینده را پیش بینی کنند تا بتوانیم جوانان را برای اشتغال های آینده پرورش دهیم.

معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی به برخی از برنامه های این دانشگاه در سطح ملی نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه به دنبال آن است که مراکز بسته شده را مجددا فعال و خلاءهای مراکز خصوصی را با فراهم کردن امکانات پر کند.

در این مراسم «سلیمان شفیعی» در مراسمی به عنوان رییس جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان کرمانشاه منصوب و از زحمات «حسن شرفی» رییس پیشین این دانشگاه تقدیر شد.

شفیعی نیز در مراسم معارفه خود به برنامه های آینده دانشگاه در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: بیکاری معضل اصلی کرمانشاه است از این رو برای بهبود وضعیت اشتغال نیازمند شناخت ویژه از ظرفیت های استان هستیم تا نیروی کار ماهر را در این راستا تربیت کنیم.

وی با اشاره به نرخ ۱۵ درصدی جمعیت بیکاران در کرمانشاه، افزود: در این استان ظرفیت های بسیاری برای اشتغالزایی و برون رفت از معضل بیکاری وجود دارد که باید به خوبی از آن ها بهره بگیریم.

به گزارش ایرنا، بر اساس اطلاعاتی که در این نشست ارائه شد، دانشگاه جامع علمی و کاربردی در سطح استان کرمانشاه بیش از ۲۰ هزار متر فضای آموزشی در قالب ۲۱ مرکز دارد که در مجموع ۱۰۲ رشته دانشگاهی را تدریس می کند.

در استان کرمانشاه ۵۰ هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند که پنج درصد آنان در دانشگاه های علمی و کابردی به تحصیل می پردازند.

 هشت مرکز فعال در استان کرمانشاه فعال است و در مجموع ۱۰۲ رشته تدریس می شود.

استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو دارد که در بیش از ۱۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها بیکاری دانشجو اشتغال زایی مهارت اموزی کرمانشاه دانشگاه جامع علمی کاربردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیکاری دانشجو اشتغال زایی بیکاری دانشجو اشتغال زایی مهارت اموزی کرمانشاه دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو

محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت : با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه و سازمان فضای مجازی سراج مرکز استان و آموزش‌وپرورش استان؛ دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایلی آوین نو، برگزار می‌شود.

وی افزود: فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای نقش بسیار مهمی در جوامع مدرن دارد. رسانه‌ها به‌عنوان صدای جامعه عمل می‌کنند و توانایی تأثیرگذاری بر افکار، نگرش‌ها و رفتار‌های افراد رادارند. تولیدات رسانه‌ای شامل انواع رسانه‌ها مانند رادیو، تلویزیون، رسانه‌های آنلاین، رسانه‌های اجتماعی و... است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه مصداق‌های اهمیت فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای را برشمرد و گفت: این مصداق‌ها عبارت‌اند از:۱- اطلاع‌رسانی: رسانه‌ها به ما امکان می‌دهند تا با اخبار، رویداد‌ها و اطلاعات به‌روز آشنا شویم. آنها نقش بسیار مهمی در تأمین منابع اطلاعاتی برای جامعه دارند و افراد را با مسائل مختلف جامعه و جهان آشنا می‌سازند.۲- شکل‌دهی به نگرش‌ها: رسانه‌ها توانایی تأثیرگذاری بر نگرش‌ها و عقاید افراد رادارند. آنها می‌توانند الگوها، ارزش‌ها و ایده‌ها را ترویج کنند و به شکل‌دهی به نگرش‌های جامعه کمک کنند.۳- تأثیر در سیاست: رسانه‌ها توانایی تأثیرگذاری بر روند سیاست‌گذاری دارند. آنها می‌توانند مسائل مختلف را در جامعه مطرح کنند، نظرات عمومی را تحت تأثیر قرار دهند و روند تصمیم‌گیری‌ها را تحت تأثیر قرار دهند.
۴- تولید فرهنگ و سرگرمی: رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در تولید فرهنگ و سرگرمی دارند. آنها فضایی را برای انتشار هنر، فرهنگ و سبک زندگی فراهم می‌کنند و می‌توانند به ترویج هنر و فرهنگ جامعه کمک کنند.

وی ادامه داد: فعالیت در رسانه و تولیدات رسانه‌ای نه‌تن‌ها امکان ارتباطات و اطلاع‌رسانی مؤثر را فراهم می‌کند، بلکه توانایی تأثیرگذاری بر جوامع و فرهنگ‌ها را دارد.

خیاط زنجانی خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره، با اصول و مفاهیم اساسی مهارت‌های رسانه‌ای آشنا خواهند شد و سرفصل‌های آن عبارت‌اند از: ۱) طراحی پوستر با موبایل: که آشنایی با تکنیک‌ها و اصول طراحی گرافیکی را در برمی‌گیرد و طراحی پوستر‌های زیبا و جذاب را توسط موبایل آموزش می‌دهند.۲) تدوین با موبایل: در این قسمت شرکت‌کنندگان در دوره با تکنیک‌ها و ابزار‌های تدوین ویدئو با استفاده از موبایل آشنا می‌شوند و قادر خواهند بود ویدئو‌های خلاقانه و جذاب را ایجاد و ویرایش نمایند. ۳) عکاسی با موبایل: آشنایی با ترفند‌ها و روش‌های عکاسی با استفاده از موبایل شامل می‌شود و مخاطب یاد می‌گیرد عکس‌های حرفه‌ای و زیبا را به‌وسیله دوربین موبایل خود ثبت کند.

وی اضافه کرد: این دوره به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد که مهارت‌های رسانه‌ای خود را در زمینه‌های مختلف تقویت نمایند و از آنها در کسب‌وکارها، تولید محتوا و ارتباط با مخاطبان خود استفاده کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: زمان برگزاری دوره‌ی آموزشی مهارت‌های رسانه‌ای آوین نو در دو جلسه، پنجشنبه‌ها، ۲۰ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۴ هست که به‌صورت حضوری در شهرستان کرمانشاه برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان گواهینامه ارائه خواهد شد.

وی گفت: لازم به ذکر است علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی fandino.ir مراجعه نمایند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام