Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ غلامعلی همایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون ۱۷ نقطه حادثه خیز معابر درون شهری این استان اصلاح شده و ۲۷ نقطه نیز در دست اقدام است.

وی نبود کمربندی را مهمترین مشکل استان همدان از منظر انتظامی دانست و اضافه کرد: این استان محل عبور خودروهای سه استان غربی است بنابراین نیازمند تکمیل ۱۰ درصد باقی مانده کمربندی غربی همدان برای کاهش بار ترافیک مرکز استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان ادامه داد: بیشترین میزان تصادفات شهر همدان مربوط به بلوارهای فرودگاه، آیت الله نجفی و ارتش است که مهمترین علت آن گنجایش کم معابر و تردد با سرعت غیرمجاز است.

سرهنگ همایی بیان کرد: تعداد پل های عابر پیاده موجود در همدان به اندازه نیاز نیست همچنین همین تعداد نیز به علت مکانیزه نبودن اغلب آنها مورد استفاده قرار نمی گیرد.

وی یادآوری کرد: اواسط هفته جاری زوج مسن در بلوار نجفی بر اثر برخورد خودروی نیسان جان باختند در حالیکه این افراد با وجود پل عابر پیاده از آن به خاطر مکانیزه نبودن استفاده نکرده بودند.

رییس پلیس راهور استان همدان تاکید کرد: علاوه بر مکانیزه کردن پل های عابر پیاده باید نسبت به نرده کشی وسط بلوار و ایجاد مانع برای عبور عرضی اقدام کرد تا عابر مجبور به استفاده از پل برای عبور از عرض معابر شود.

سرهنگ همایی گفت: ۳۱ هزار و ۴۲۴ تخلف در پنج ماهه ابتدایی سالجاری توسط هفت دوربین ثبت تخلف موجود در شهر همدان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳.۵ برابر افزایش داشته است.

وی اظهار داشت: چهار تکلیف و ماموریت پلیس راهور شامل مدیریت ترافیک با بهره گیری از امکانات روز، روان سازی و مدیریت تردد، کاهش سوانح رانندگی با همکاری ۲۸ دستگاه و پیشگیری از بروز سوانح با تعامل رسانه ها است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان افزود: نهادینه کردن فرهنگ ترافیک، برگزاری دوره های آموزشی برای کاربران ترافیک و انضباط بخشی از برنامه های اولویت دار پلیس راهنمایی و رانندگی این استان است.

سرهنگ همایی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تردد ۲۷ درصدی در پنج ماهه سال گذشته اما نبود کمربندی سبب افزایش بار ترافیکی در سطح شهرهای همدان شده است.

وی ادامه داد: این استان بر اساس تعداد پلاک های بومی ۱.۴ درصد خودروهای کشور و ۱.۲ درصد موتورسیکلت ها را در خود جای داده و  ۱.۹ درصد گواهینامه کشور در همدان صادر می شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان گفت: تراکم جمعیتی در کشور ۴۷ و در استان ۹۰ نفر بوده که در این باره این استان رتبه ۹ کشور را دارد.

سرهنگ همایی افزود: پنج ماهه ابتدای سالجاری ۲۳ نفر در سوانح درون شهری استان همدان جان باختند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است همچنین یک هزار و ۸۷۹ نفر مجروح شدند. 

وی اظهار داشت: بررسی فراوانی تصادف بر اساس نوع وسیله نقلیه گویای این است که سهم سواری ها در بروز سوانح ۶۳ درصد، موتورسیکلت ۲۳ درصد، وانت ها ۹ درصد، کامیون سه درصد و مابقی سایر خودروها است. 

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان یادآور شد: فراوانی مجروحان بر اساس نوع وسیله مقصر، سواری ۶۷ درصد، موتورسیکلت ۲۴ درصد و ۹ درصد مابقی متعلق به کامیون و اتوبوس است.

سرهنگ همایی بیان کرد: درصد تصادف فوتی با توجه به نوع وسیله نقلیه، سواری ۵۰ درصد، وانت ۱۲ درصد، کامیون ۱۱ درصد و موتورسیکلت ۲۷ درصد است.

وی تصریح کرد: ۴۰ درصد مجروحان و متوفیان سوانح درون شهری پنج ماهه ابتدایی سالجاری را عابران تشکیل می دهند همچنین پنج درصد به علت واژگونی خودرو فوت کردند.

سرهنگ همایی با بیان اینکه ۲۶ درصد سوانح از ساعت ۱۲ تا ۱۶ و ۲۷ درصد از ساعت ۱۶ تا ۲۰ رخ می دهد افزود: ۶۱ درصد در بیمارستان، ۳۵ درصد سر صحنه و چهار درصد حین انتقال به بیمارستان فوت کردند

وی بیان کرد: پنج ماهه امسال ۱۴ هزار و ۶۶۵ فقره گواهینامه صادر و همچنین ۵۸۹ دستگاه خودرو اسقاط شده است.

برچسب‌ها تصادف شهری همدان پلیس راهنمایی و رانندگی همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تصادف شهری همدان پلیس راهنمایی و رانندگی همدان تصادف شهری همدان پلیس راهنمایی و رانندگی همدان سرهنگ همایی پنج ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۵۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر

سرهنگ احسان مومنی با اشاره به برخورد پلیس با تخلفات ساکن گفت: تخلفات ساکن جزو آن‌دسته از تخلفاتی است که گرچه حادثه‌ساز محسوب نمی‌شود، اما هم می‌تواند منجر به حوادث رانندگی غیرقابل جبران شده و هم سبب اخلال در روند ترافیک می‌شود، از این رو پلیس برخورد با آن را در راستای روانسازی ترافیک و همچنین پیشگیری از وقوع تصادفات در دستورکار خود قرار داده است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه تخلف در محل ممنوعه، پارک دوبل، توقف در پیاده‌رو و ... جزو تخلفات ساکن محسوب می‌شود، گفت: در همین راستا نیز ماموران پلیس راهور نسبت به اعمال قانون این تخلفات اقدام می‌کنند. علاوه بر آن از چند سال پیش تعدادی از خودرو‌های پلیس راهور تهران بزرگ نیز به دوربین ثبت تخلفات مجهز شده و از این طریق نیز نسبت به برخورد با تخلفات ساکن اقدام می‌شود.

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اجرای طرحی جدید برای برخورد با تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور پایتخت در حال آماده‌سازی موتورسیکلت‌های مجهز به دوربین ثبت تخلفات است. دوربین نصب شده بر روی این موتورسیکلت‌ها قابلیت ثبت تخلفات ساکن و جریمه متخلفان را داراست. در حال حاضر چند دستگاه از این موتورسیکلت‌ها آماده شده و پس از طی مراحل فنی و دریافت کد‌های مربوطه بر تعداد این موتورسیکلت‌های دوربین‌دار افزوده شده و این موتور‌ها نیز همچون خودرو‌های دوربین‌دار اقدام به جریمه خودرو‌های دارای تخلفات ساکن خواهند کرد.

مومنی درباره اینکه آیا دوربین‌های نصب شده بر روی موتورسیکلت‌ها تنها امکان ثبت تخلفات ساکن را دارند، گفت: در فاز اول، این دوربین‌ها نسبت به اعمال قانون و ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد. اما این دوربین‌ها قابلیت ثبت هر نوع تخلفی را دارند و بسته به برنامه‌نویسی آن، می‌توانند دیگر تخلفات را نیز ثبت کنند؛ لذا ممکن است در آینده از این دوربین‌ها برای ثبت دیگر تخلفات رانندگی نیز استفاده شود.

وی با بیان اینکه اعمال قانون مکانیزه تخلفات رانندگی، درصد خطا و دیگر چالش‌های ممکن را کاهش می‌دهد، گفت: در مواردی مشاهده شده که پارک یا توقف یک خودرو در محل نامناسب، منجر به وقوع تصادفی شدید و حتی مرگبار شده است. همچنین تخلفات ساکن سبب کندی تردد و ایجاد ترافیک می‌شود و برخورد پلیس نیز در همین راستا انجام می‌شود. طرح برخورد با تخلفات ساکن در سال ۱۴۰۳ نیز با جدیت در معابر پایتخت اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • موتورسیکلت های دوربین دار راهور وارد معابر می شود!
  • تصادف مرگبار در محور اندیمشک _دهلران
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است