Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲ سال سپری شده پس از مدیریت مهدی تاج آنچنان شرایط ویژه ای در فوتبال ایجاد کرد که در نهایت مجمع فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت بار دیگر این مدیر را به مسند ریاست فدراسیون فوتبال بازگرداند.

به گزارش مشرق، انتخابات فدراسیون فوتبال روز گذشته برگزار و مهدی تاج با کسب ۵۱ رای از ۸۱ رای ماخوذه بالاتر از میرشاد ماجدی و عزیز الله محمدی که به ترتیب ۲۵ و ۴ رای کسب کرده بودند، بار دیگر به عنوان رئیس جدید فدراسیون انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این در شرایطی است که فوتبال کشورمان پس از اتمام ثبت نام نامزدهای ریاست فدراسیون در تاریخ ۲۰ تیر تا آغاز مجمع انتخاباتی، شرایط بسیار ملتهبی را تجربه کرد و جدا از اعتراض های مداوم افرادی مثل امیررضا واعظ آشتیانی و علیرضا اسدی که کمیته بدوی صلاحیت آنها را برای حضور در این انتخابات تایید نکرد، رقابت زیادی بین ماجدی و تاج برای رسیدن به صندلی داغ ریاست فدراسیون شکل گرفت.

جدا از آن ۲ سال سپری شده پس از مدیریت مهدی تاج آنچنان شرایط ویژه ای در فوتبال ایجاد کرد که در نهایت مجمع فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت بار دیگر این مدیر را به مسند ریاست فدراسیون فوتبال بازگرداند.

*چالشی که خیلی زود ختم به خیر شد

تنش ها برای کسب صندلی ریاست فدراسیون آنچنان فزونی یافت که حتی تا بامداد روز برگزاری انتخابات نیز ادامه داشت. جایی که حسن کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون در رسانه ملی خبر لغو مجمع را شبانه رسانه‌ی ای کرده و جو بسیار عجیبی را به وجود آوردند که این اقدام با توجه به حضور نمایندگان AFC در تهران می‌توانست لطمات جبران ناپذیری برای فوتبال کشور به همراه داشته باشد اما در نهایت اعضای هیات رئیسه با برگزاری جلسه فوری بامدادی، تصمیم کامرانی فر را فاقد استدلال دانسته و رای به برگزاری مجمع دادند. 

 این اقدام فدراسیون فوتبال، باردیگر تصمیمات هیجانی فدراسیون فوتبال در دوران سرپرستی را نشان داد. تصمیماتی مانند برکناری اسکوچیچ و در نهایت رد آن و موارد بسیاری دیگر که تا روز انتخابات هم ادامه داشت و شاید مجمع برای رهایی از این هیجانات، تصمیم گرفت مدیر سابق را بر مسند بنشاند.

تاج از کارنامه خاکستری درس گرفته است؟

بازگشت تاج به فدراسیون فوتبال پس از فاجعه قرارداد مارک ویلموتس و صدور حکم قطعی پرداخت ۳ میلیون و ۳۲۵ هزار یورو به مربی بلژیکی اسبق تیم ملی و ۳۵۴ هزار یورویی مانوئل فررا، دستیار این مربی برخی ابهامات مالی شرکت فولاد مبارکه با انتقادات زیادی همراه شده و قطعا در این فضا کار برای رئیس جدید بسیار دشوار خواهد بود و افکار عمومی و جامعه ورزش به نوعی امیدوار به جبران اتفاقات تلخ ماجرای مارک ویلموتس هستند.

هرچند در دوره مدیریت قبلی تاج در فدراسیون اتفاقات مثبتی مثل کسب بهترین نتیجه تاریخ حضور تیم ملی در جام جهانی با هدایت کارلوس کی روش، صعود تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان به جام جهانی، کسب رتبه سوم جام جهانی فوتسال، دوم جام جهانی فوتبال ساحلی و حضور بانوان در ورزشگاه با حضور آنها در دیدار ایران و کامبوج و همچنین پرسپولیس و کاشیما آنتلرز ژاپن در فینال لیگ قهرمانان سال ۲۰۱۸ رقم خورد اما انتظار می رود تاج با درس گرفتن از تجربه‌های تلخ و شیرین دوره مدیریت قبلی‌اش، طرحی نو برای اداره فدراسیون دراندازد.

هرچند آماده سازی تیم ملی برای حضور تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۲، مهم ترین چالش پیش روی تاج و همکارانش محسوب می‌شود و شاگردان اسکوچیچ برای حضور در این رقابت‌ها نیاز به تصمیم‌هایی مدبرانه دارند اما نباید تمام تمرکز مدیران جدید فدراسیون معطوف به این مهم شود و باید برای آماده سازی تمام تیم‌های ملی و البته اعتلای فوتبال باشگاهی کشورمان نیز برنامه‌هایی مدون در نظر گرفت.

بازوان تاج وضعیت فوتبال را بهتر می‌کنند؟

پس از انتخاب تاج به عنوان رئیس جدید فدراسیون فوتبال، برای دو نایب رئیس پیشنهادی او نیز رای‌گیری صورت گرفت و در نهایت مهدی نبی با ۶۴ رای و منصور قنبرزاده با ۵۸ رای به ترتیب نایب رئیس اول و دوم این مجموعه انتخاب شدند. نبی و قنبرزاده جزو مهره‌های باسابقه مدیریت بالا در فوتبال کشورمان هستند که در سوابق هر دو عضویت در هیات رئیسه و دبیرکلی فدراسیون دیده می‌شود. به همین دلیل آنها باید به عنوان نیروهایی باتجربه به بازوان قدرتمندی برای تاج تبدیل شوند تا از این طریق بتوان به بهبود وضعیت فوتبال کشور در تمام سطوح ملی و باشگاهی بیش از پیش امیدوار ماند. 

از طرفی محمدرضا ساکت که پیش از این مشاغل زیادی مثل دبیرکلی، مدیر تیم ملی، مدیر مرکز ملی فوتبال و ... را برعهده داشت نیز با کسب ۲۶ رای به عنوان نماینده باشگاه‌ها در هیات رئیسه معرفی شد و از او نیز انتظار می‌رود به خوبی حق تمام باشگاه‌ها را پیگیری کرده و البته در امور کلان فدراسیون نیز به تیم فعلی مدیریتی کمک کند.

انتظار از ماجدی چیست؟

میرشاد ماجدی که ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ به عنوان جانشین شهاب عزیزی خادم سرپرستی فدراسیون را برعهده گرفت، روز گذشته در رقابت با تاج نتوانست جایگاه ریاست را به دست آورد اما او همچنان باید به عنوان عضو هیات رئیسه به فعالیت خود ادامه بدهد. هرچند تفاوت دیدگاه در هر مجموعه‌ای وجود دارد و در بسیاری از مواقع همین موضوع، راندمان مجموعه را هم بالا خواهد برد اما از ماجدی به عنوان یک چهره فوتبالی انتظار می‌رود با فراموش کردن تمام اتفاقاتی که در دوران رقابت با تاج رخ داد، نگاهی همسوتر با همکارانش داشته باشد.

تاج ثانیه‌هایی پس از انتخاب به عنوان رئیس جدید فدراسیون اعلام کرد: امروز روز کار و تلاش است. از فردا همه آنچه گذشته از نظر من دور ریخته  شده و فقط باید رفاقت و دوستی و برادری و همکاری باشد. 

ماجدی نیز به این همکاری تاکید و اعلام کرد: تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شده و وظیفه همه ماست که نه به مهدی تاج بلکه به فوتبال کشور کمک کنیم. باید به تیم ملی کمک کنیم.

سرپرست قبلی فدراسیون نیز در این دوره شش ماهه نقاط مثبت و منفی زیادی در عملکردش داشت اما اکنون او و البته همه اعضای هیات رئیسه باید برای اعتلای پرچم فوتبال ملی منیت‌ها را کنار بگذارند و فقط به فکر تحقق یک هدف مشترک باشند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت انتخابات فدراسیون فوتبال تیم ملی فوتبال ایران دراگان اسکوچیچ مهدی تاج فدراسیون فوتبال مارک ویلموتس کارلوس کی روش خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت فدراسیون فوتبال ریاست فدراسیون جدید فدراسیون عنوان رئیس هیات رئیسه رئیس جدید جام جهانی مهدی تاج تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۵۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم

پژمان معتمدی سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری با اهالی رسانه اظهار کرد: از سال ۷۸ در فدراسیون دوومیدانی در بخش‌های مختلف فعالیت داشتم. این انتخابات یکی از نادرترین انتخابات در رشته دوومیدانی است، چون تمام افرادی که نام نویسی کردند از باتجربه‌ها و نخبه‌های این عرصه هستند. تلاش ما این است که در این شرایط در یک محیط خنثی و بدون حاشیه انتخابات را برگزار کنیم.

او ادامه داد: دغدغه دوومیدانی برای من یک دغدغه کلیدی است و تمام وقتم را برای این حوزه گذاشتم. از یک سال پیش تاکنون چهار مدیر عوض کردیم از جمله  صیامی، مطیعی و .. ثانیه به ثانیه وقت ورزشکارانی المپیکی برای من ارزشمند است، بنابراین ضرورت داشت زمان را از دست ندهیم، چراکه ۱۰ تیر آخرین زمانی است که می‌توانیم سهمیه رقابت‌ها را به دست بیاوریم. چون فرصتمان کوتاه است برای اولین بار جلسه‌ای با ورزشکاران داشتیم که همراه مربیان خود آمدند و برنامه‌ها و شرایط ورودی آنها را بررسی کردیم که قراردادی بین ما و ورزشکاران منعقد شد تا با خیال راحت مسابقه دهند و تمام هم و غمشان را برای کسب سهمیه المپیک بگذارند.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی گفت: اخیراً جلسه هیئت رئیسه را هم داشتیم تا هر چه سریعتر مجمع را برگزار کنیم. بر اساس آیین نامه ۴۵ روز بعد تشکیل جلسه هیئت رئیسه می‌توان مجمع را برگزار کرد که بر اساس آن از اوایل و یا نهایتا نیمه خرداد می‌توانیم بعد از آمدن تایید صلاحیت‌ها مجمع را برگزار کنیم. مجمعی که سلامت و بی‌طرف باشد. امیدوارم فردی که می‌خواهد در این جایگاه قرار بگیرد صلاحیت داشته باشد.

معتمدی اضافه کرد: اولویت ما در حال حاضر ورزشکاران  المپیکی هستند، اما مسابقات دیگری در سطح ملی و حتی برون مرزی در نظر گرفتیم تا قدم مثبتی برای سایر دونده‌ها نیز برداریم. ما روی دانش روزآمد مربیگری خیلی فعالیت خاصی نداشتیم. فکر می‌کنم بدون شک یک تحول در حاضر در این حوزه نیز رخ داده است. اگر اتفاقی نیفتد در تلاشیم تا یک سمینار بین‌المللی انتخاب مربیان را به صورت مجازی در در اوایل خرداد برگزار کنیم و در این سمینار هم در تلاش هستیم تا با مدرسین بین‌الملل تعامل پیدا کنیم. تاکنون از سه مربی بین‌المللی دعوت کردیم و مکاتبات لازم انجام شده است. آقای کانتر مربی است که با او تعامل داریم.   گیوالا که از مربیان نامدار هستند هم دعوت خواهیم کرد.

او با اشاره به سایر برنامه‌های فدراسیون دوومیدانی گفت: سال ۸۵ یک طرح ملی استعدادیابی را انجام دادیم که ۱۷ هزار کودک ۱۰ تا ۱۲ ساله از ۱۴ استان حضور داشتند که از بین آنها ۵۰۰ نفر انتخاب شدند. قطعا برنامه استعدادیابی را همراه با جوایز مناسب ادامه خواهیم داد.

معتمدی در واکنش به انتقاد حسین رسولی به نحوه برگزاری انتخابات کمیسیون ورزشکاران اظهار کرد: کمیسیون ورزشکاران را برگزار کردیم. باقری به عنوان نماینده وزارت ورزش در آن جلسه حضور داشت. در جلسه باید افراد حضوری شرکت می‌کردند که فرزانه فصیحی، چون در مسابقات بود، نتوانست بیاید. دو، سوم اعضا در واقع در آن جلسه حضور داشتند و آرای مجازی را وقتی به عنوان آرای اصلی آوردیم که جای سوال داشت که من خودم گزارش آن را به وزارت ارسال کردم و منتظر جواب هستیم. اگر برخلاف آیین نامه باشد ما مجدداً جلسه را برگزار خواهیم کرد. کمیسیون داوران و مربیان مشکلی نداشت و برای کمیسیون ورزشکاران منتظر پاسخ وزارت ورزش هستیم تا تصمیم لازم را اتخاذ کنیم.

او افزود: من خودم ورزشکار بودم و کامل ورزشکاران را درک می‌کنم. واقعاً درخواست برای امکانات و اردو یک عامل برحق است، اما مدل انتقال درخواست مهم است. ورزشکاران ما یک نمونه اخلاقی برای یک جامعه هستند بنابراین انتظار داریم انتقاد‌ها ابتدا به خود فدراسیون گفته شود و وظیفه ماست که رسیدگی کنیم. تا جایی که می‌دانم ورزشکاران ما همگی تمام حقوق خود را دریافت کردند.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در واکنش به صحبت‌های مهدی پیرجهان دونده ۴۰۰ متر با مانع ایران که گفته بود به فدراسیون تعهد داده در صورت عدم کسب سهمیه باید هزینه‌های اعزام و اردو را به فدراسیون برگردانند، گفت: چنین جسارتی به ورزشکاران نکردیم. این باور وجود ندارد که حتما ورزشکاران نتیجه بگیرند. آن چیزی که در جلسه مطرح شد تعهدات برای فدراسیون و ملی پوشان است.

او درباره روش کسب سهمیه المپیک گفت: برای کسب سهمیه رکورد مستقیم داریم که سخت و دست نیافتنی است و یک روش هم بر اساس رنکینگ است. در حال حاضر مشکل ما گرفتن ویزا برای کشور‌های اروپایی است. سعی کردیم مسابقاتی را انتخاب کنیم که در لیست جهانی باشد. ما ورزشکاران را جمع کردیم و جلسه‌ای با مسئول بین‌الملل فدراسیون برگزار کردیم تا همه چیز بررسی شود. ما از هشتم تا دهم تیر به ریز برنامه‌ها را نوشیم که امیدوارم فدراسیون بتواند به تعهدات خود برسد.

معتمدی درباره  برگزاری مجمع انتخاباتی گفت: شک نکنید ما قرار است یک انتخابات کاملاً بی‌طرفانه را برگزار کنیم. حداقل از سمت من هیچ جهت گیری وجود ندارد که فکر می‌کنم خود وزارت ورزش هم جهت گیری خاصی نداشته باشد. بحث تایید صلاحیت‌ها هنوز مشخص نیست.

او در پایان در مورد بدهی‌هایی که از زمان سرپرست قبلی فدراسیون به جا مانده است، گفت: در جریان بدهی‌ها نیستم. مطیعی بهتر می‌تواند پاسخ بدهد. او با روی باز این پست را پذیرفته است و در تلاش است که بدهی‌ها را پرداخت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی پایه و آبی

دیگر خبرها

  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • رئیس فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی مشخص شد
  • رئیس فدراسیون کونگ‌فو مشخص شد
  • هاشمی‌منش رئیس جدید فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی شد
  • سیدعباس هاشمی‌منش رییس فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی شد
  • حذف مقابل تراکتور را در ادامه لیگ جبران خواهیم کرد
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • منافی:باخت به آلومینیوم را بزرگ نکنیم، در لیگ فرصت جبران هست