Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: از سال ۱۳۸۴، ۴۸ هزار و ۸۴۵ هزار نفر در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش قرار گرفتند که از این تعداد ۳۲ هزار و ۸۴۵ نفر مرد و حدود ۱۶ هزار نفر نیز زن هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ حسین تراکمه مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جامعه مورد هدف در این صندوق بسیار گسترده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: این صندوق همچون صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی زیرنظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کنند و براساس اصل ۲۹ قانون اساسی و از سال ۱۳۸۴ شروع به کار کرد.

تراکمه یکی از مهم‌ترین اهداف این صندوق را محرومیت‌زدایی دانست و بیان داشت: اینجا افراد با پرداخت حداقل حق بیمه و بهره‌مندی از کمک دوبرابری دولت در پرداخت‌ها از مزایایی چون بازنشستگی، از کار افتادگی، مستمری فوت و نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای بهرمند می‌شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری عضویت در این صندوق را با وجود شرایط سنی و سکونت‌گاهی امکان‌پذیر دانست و عنوان داشت: براساس شرط سنی فقط افراد با سن حداقل ۱۸ سال و حداکثر۵۰ سال امکان عضویت در این صندوق دارند.
 
وی ادامه داد: در گذشته افراد بالای ۵۰ سال نیز امکان عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را داشتند اما از سال ۱۳۹۶ سقف سنی برای عضویت تعیین شد.

تراکمه به شرط سکونت‌گاهی برای عضویت در صندوق اجتماعی بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر اشاره و بیان داشت: بر این اساس افرادی که در روستاها ساکن هستند وعشایر با هر شغلی می‌توانند تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند این درحالی است که ساکنین شهرهای با جمعیت زیر ۲۰ هزار نفر نیز با قوانین مشابهی به عضویت این بیمه در می‌آیند.
 
وی در ادامه گفت: کشاورزان غیرساکن در روستاها درقالب ۲۳۰ عنوان شغلی، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری و شاغلان حوزه صنایع دستی و هنرهای دستی نیز از دیگر گروه‌هایی هستند که می‌توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استفاده کنند.

تراکمه عنوان کرد: در شهرهای بزرگ که جمعیت بیش از ۲۰ هزار نفر وجود دارد، متقاضیان تحت عنوان کشاورز و یا قالی‌باف به عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار می‌گیرند و این افراد باید تائیدیه سازمان جهاد کشاورزی ارائه کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری پرداخت مستمری از کار افتادگی یکی را از دیگر خدمات این صندوق بیمه‌ای عنوان کرد و اذعان داشت: این مستمری در دو حالت به فرد تعلق می‌گیرد یا زمانی که فرد دچار از کار افتادگی ناشی از کار باشد، در این صورت بدون در نظر گرفتن زمان پرداخت حق بیمه مستمری پرداخت خواهد شد و یا زمانی‌که فرد به دلیل بیماری دچار از کار افتادگی می‌شود که برای پرداخت مستمری به این افراد باید یک سال از زمان آغاز پرداخت حق بیمه گذشته باشد درخصوص پرداخت مستمری فوت به بازماندگان بیمه‌شده نیز قوانین مشابهی وجود دارد.

وی با اشاره به امکان نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای میان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و ۲۵ صندوق بازنشستگی فعال در کشور از جمله تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: این موضوع یکی از ویژگی‌های مثبت این صندوق به شمار می‌رود.

تراکمه یادآور شد: حق بیمه در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در هشت سطح تعریف شده است و از مبلغ ۶۰۰ هزار تومان آغاز می‌شود و به حداکثر یک میلیون و ۵۹۶ هزار تومان در سال می‌رسد که به صورت سالیانه یا در اقساط سه تا شش ماهه قابل پرداخت است همچنین دوبرابر از حق بیمه که بیمه‌شده پرداخت می‌کند توسط دولت پرداخت می‌شود و این موضوع نیز از دیگر مزایای این صندوق بیمه‌ای است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از سال ۱۳۸۴ 48 هزار و 845 هزار نفر در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش قرار گرفتند گفت: از این تعداد ۳۲ هزار و ۸۴۵ نفر مرد و حدود ۱۶ هزار نفر نیز زن هستند.
 
وی بیان داشت: در این استان ۳ هزار و ۴۹ نفر مستمری‌بگیر وجود دارد که یک هزار و ۳۴۳ نفر آن‌ها مستمری بازنشستگی، ۳۰۰ نفر مستمری از کار افتادگی ویک هزار و ۴۰۶ نفر نیز مستمری فوت هستند همچنین ۳۰ کارگذار شامل ۱۸ مرد و ۱۲ زن در استان وجود دارد که در تمامی شهرستان‌ها کار خدمت‌رسانی به بیمه شدگان را انجام می‌دهند.

تراکمه یادآور شد: در سال ۱۴۰۱ قرارگاه کرامت با رمز مقدس علی بن موسی الرضا (ع) در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تشکیل شد که در این قرارگاه مقرر شد یک میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه‌ای صندوق قرار بگیرند و از این تعداد ۱۳ هزار نفر سهم چهارمحال و بختیاری است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در سال جاری مبلغ حق بیمه‌های این صندوق رشد ۴۰ تا ۶۰ درصدی داشت که همین موضوع موجب شده حقوق‌های پرداختی نیز افزایش ۴۰ تا ۶۰ درصدی داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر کار افتادگی تحت پوشش هزار نفر نفر نیز حق بیمه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد