Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-06@03:51:31 GMT

بزرگداشت مفاخر فرهنگی استان بوشهر برگزار شد

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۹۷۸۱۴

بزرگداشت مفاخر فرهنگی استان بوشهر برگزار شد

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، امام جمعه بوشهر بعد از ظهر چهارشنبه در این مراسم اظهار داشت: مفاخر و شخصیت‌ها در همه حوزه‌ها مایه سرافرازی و بالیدن جامعه پیرامونی و جغرافیای زیستی هستند.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری به وجود بزرگان فراوان در تاریخ باشکوه استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: بوشهر گنجینه‌ای از تولید مفاخر بوده و از دیرباز شاهد طلوع ستارگان پر فروغ و جایگاه رشد اندیشه‌های والا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر برگزاری مراسم و برنامه‌های باشکوه برای معرفی شخصیت‌های تاریخی استان بوشهر افزود: تاریخ در معرفی مفاخر ملی و بین‌المللی این استان سکوت کرده و این سکوت سبب شده تا این شخصیت‌ها و مفاخر شناخته نشوند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر داشتن جامعه‌ای فرهیخته را نیازمند معرفی نام بزرگان دانست و اضافه کرد: طراحی برنامه‌های لازم و پرمحتوا در مسیر احیا تمدن دیرینه استان ضروری است.

این مراسم با هدف تجلیل از بزرگان ادب فرهنگ و هنر استان، جمع آوری اطلاعات در خصوص این بزرگان و شناساندن و انتشار آن به جامعه، الگو سازی برای جوانان و نوجوانان و نسل آینده، معرفی شخصیت و جایگاه علمی مفاخر استان، ترویج فرهنگ هنر و ادب استان بویژه در بین نسل جوان و استفاده از دیدگاه‌ها و نظرات و اندیشه‌های ایشان در راستای دستیابی به غنای فرهنگی در استان، اهمیت شناسایی و معرفی مفاخر ادبی و فرهنگی و هنری استان، احیا و زنده نگه داشتن نام و اندیشه و فعالیت‌های علمی مفاخر، آشنایی و معرفی آثار مکتوب مفاخر استان و توجه ویژه به چاپ و نشر آن آثار، فراهم نمودن زمینه‌های مناسب جهت بهره‌مندی از مراتب علمی و پژوهشی مفاخر در زمینه‌های مختلف و هویت بخشی به علما و مفاخر استان بوشهر برگزار شد.

مفاخر فرهنگی در این آئین بزرگداشت با توجه به معیارهای انجام خدمات علمی، فرهنگی و هنری به جامعه، دارا بودن و خلق آثار فرهنگی، هنری، پژوهشی شاخص و تأثیر گذار در جامعه، صاحب ابتکار و نوآوری و یا خدمتی برجسته و ممتاز به فرهنگ و تمدن ایران و اسلام، شهرت، مقبولیت و اجماع عمومی در جایگاه علمی مفاخر و نگارش کتاب یا مقالات علمی معتبر انتخاب شده است.

در پایان این مراسم به رسم پاسداشت از خدمات شایسته حجت الاسلام حسین انصاری نژاد، دکتر عبدالرسول خیراندیش، دکتر ایرج نبی پور، دکتر غلامحسین نظام به عنوان مفاخر فرهنگی استان بوشهر با اهدای تندیس و هدایایی از تلاش و زحمات ایشان در حوزه فرهنگ و ادب این استان تقدیر شد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مفاخر فرهنگی بوشهر استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۷۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسأله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی به جامعه

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم و یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

علم الهدی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

علم الهدی با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

«پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با تقدیر از ساخت پردیس زندگی در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات اصلی ازدواج‌های دانشجویی نداشتن مسکن است که با ساخت این پردیس قدم بزرگی در رفع آن برداشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان مساله به تأخیر افتادن ازدواج جوانان را با نصیحت و پند برطرف کرد، گفت: دختر و پسر جوان دانشجو برای شروع یک زندگی سالم و آرام نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی از جمله مسکن دارند که باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی هر نهاد و دستگاهی قرار بگیرد، امیدواریم این حرکت ارزشمند در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد؛ البته پیشنهاد بنده این هست که با کمک اساتید معماری حداقل فضای ممکن را در ساخت این خوابگاه در نظر بگیرید تا امکان استفاده بیشتر دانشجویان متأهل فراهم شود.

کد خبر 6097321

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • راهپیمایی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب در بوشهر برگزار می‌شود
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری برگزار شد