Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرت فنی و مالی توافق نامه موسوم به بیمه‌های مشترک انرژی صنعت بیمه کشور، با ورود بیمه رازی به عنوان عضو ثابت به این کنسرسیوم تقویت شد.

اخبار شرکت‌ها؛ به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه رازی، بیمه‌های نفت و انرژی یکی از حساس‌ترین ریسک‌های کشور است که ارزیابی و توزیع آن با رعایت دقیق و کامل زوایای فنی و تخصصی قراردادهای بیمه‌ای به شکل کنسرسیوم در کشور اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دیگر استفاده از شیوه کنسرسیوم در پذیرش ریسک‌های کلان، راهبرد هوشمندانه‌ای است که به عنوان راهکار توزیع و مدیریت ریسک در عرصه فعالیت تخصصی و بیمه‌گری شناخته می‌شود.

اما تقویت رویکردهای مالی و فنی در حوزه سرمایه و ارتقا توان کارشناسی در بیمه رازی سبب شد که با موافقت 9 شرکت عضو این کنسرسیوم، بیمه رازی به عنوان دهمین شرکت، پذیرنده ریسک‌های انرژی کشور در توافق نامه بیمه‌های مشترک باشد.

این کنسرسیوم به راهبری بیمه ایران متشکل از بیمه گران تراز اول کشور است و با هدف توزیع متناسب ریسک و بهره‌گیری منطقی از ظرفیت‌های بیمه‌گران تشکیل شده و تلاش دارد که آرامش حرفه‌ای بیمه گران و بیمه گذاران را تامین کند.

از سوی دیگر پذیرش شرکت‌های جدید در این توافق نامه منوط به موافقت اعضای این کنسرسیوم است و راهبردهای مالی، بازاریابی و فنی بیمه رازی سبب اقناع اعضا و پذیرش رازی به عنوان عضو ثابت شده است.

عضویت بیمه رازی در این کنسرسیوم نه تنها سبب تقویت درآمدهای شرکت و  تقویت حقوق صاحبان سهام و ایجاد ارزش افزوده در تراز مالی شرکت خواهد شد، بلکه سبب تقویت توان مالی و تخصصی اعضای فعلی نیز می‌شود.

ثبت نام بیمه رازی، به عنوان شرکتی معتبر در کنار بیمه گذاران بزرگ حوزه انرژی و به عنوان بازوی اجرایی صنعت بیمه در تحمل و ارزیابی ریسک‌های صنایع و بنگاه‌های مهم این حوزه سبب کاهش ریسک ملی و افزایش قدرت مدیریت بحران‌های احتمالی در این حوزه می‌شود.

باید پذیرفت یکی از مهم‌ترین اهداف تحریم‌های یک طرفه و ظالمانه کشور آسیب پذیر کردن صنایع بالادستی و مادر در کشور است. از همین رو ورود بیمه رازی به عنوان بیمه گری حرفه‌ای با دانش فنی و تاکید بر مشتری مداری در عرصه محاسبه و مدیریت ریسک در صنایع بزرگ نه تنها  سبب تقویت رویکردهای فعلی بلکه منجر به تقویت قوای مقاومت بخش‌های مختلف کشور در مقابله با این نبرد اقتصادی است.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رازی به عنوان بیمه رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۷۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آشنایی با جانشین یورگن کلوپ در لیورپول؛ قمار پر ریسک؟
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره