Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور عشایر استان تهران از افتتاح چند طرح برای ارتقای سطح زندگی عشایر استان خبر داد و گفت: تامین آب شرب بهداشتی و احداث کانال انتقال آب از مهمترین طرح های افتتاح شده در هفته دولت بود.

فرشید ذبیحی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایران اکونومیست گفت: اجرای طرح تامین آب شرب کانون عشایری تماشا در شهرستان پردیس، تامین آب شرب کانون عشایری چهل قز در شهرستان ری و احداث کانال آب و لایروبی سامانه‌های عشایری سیاه‌کوه در شهرستان ورامین از جمله طرح های افتتاح شده هفته دولت در مناطق عشایری استان تهران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح ها با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بهره‌برداری شد تا با افتتاح آنها، سطح زندگی عشایر در مناطق کم برخوردار ارتقا یابد.
 


ذبیحی با اشاره به توزیع نهاده‌های دامی در مناطق عشایری گفت: از ابتدای امسال تاکنون پنج هزار و ۱۱۳ تن انواع نهاده های دامی و ۲۸۰ تن آرد خوراکی در میان عشایر استان تهران توزیع شد.

مدیر امور عشایر استان تهران خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۱۰ نفر از عشایر برای اخذ تسهیلات خشکسالی با اعتباری معادل ۶۵۰ میلیون تومان به بانک معرفی شدند و همچنین حدود ۱۶ میلیارد تومان نیز تسهیلات طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها به عشایر اختصاص پیدا کرد.
 


کیفیت زندگی عشایر ارتقا پیدا می کند

همچنین استاندار تهران در خصوص توجه به جامعه تولیدکننده عشایر در گفت و گو با خبرنگار ایران اکونومیست گفت: رویکرد دولت سیزدهم توجه به جامعه موثر و تولیدکننده روستایی و عشایر است.

محسن منصوری اظهار داشت: واقعا عشایر استان تهران با کمترین امکانات بیشترین نقش آفرینی را دارند به گونه ای که این جامعه تولیدکننده حدود ۳۰ درصد گوشت قرمز پایتخت نشینان را تامین می کنند.

وی ادامه داد: جلسه شورای عشایری استان تهران که در روزهای ابتدایی تابستان امسال در منطقه عشایری برگزار شد مصوباتی داشت که تلاش داریم با اجرایی شدن مصوبات کیفیت زندگی در مناطق عشایری افزایش پیدا کند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: توجه به زندگی عشایری یعنی توجه به اشتغال و رونق تولید و معاون اقتصادی را به عنوان نماینده تام الاختیار انتخاب کردم تا پیگیر اجرایی شدن مصوبات شورای عشایری شود.
 


به گزارش ایران اکونومیست، حدود سه هزار خانوار عشایر استان تهران که در پایتخت قدمت ۴۰۰ ساله دارند از تولیدکنندگان عمده گوشت قرمز هستند اما این جامعه نیازمند توجه ویژه مسئولان و دولتمردان است.

این عشایر سالانه بیش از ۶۰ هزار تن انواع محصولات پروتئینی تولید و جهت عرضه روانه بازار مصرف می کنند که شهرستان های دماوند، فیروزکوه، ورامین، پاکدشت و همچنین ملارد و شهریار از شهرستان های عشایر نشین استان تهران است که بیشترین عشایر را به خود اختصاص داده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: زندگی عشایری ، سازمان امور عشایر ایران ، مدیریت امور عشایر استان تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زندگی عشایری سازمان امور عشایر ایران عشایر استان تهران تامین آب شرب زندگی عشایر امور عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد

ایسنا/کرمان مدیرکل ورزش وجوانان استان کرمان گفت: در جنوب استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش نیروی انسانی وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی در این منطقه می‌توان شاهد ظهور قهرمانان بیشتری از دل جنوب استان بود.

میثم پاریزی ۱۰ اردیبهشت ماه در جلسه شورای ورزش و جوانان شهرستان عنبرآباد اظهار کرد: در جنوب استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بحث نیروی انسانی وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی در این منطقه می‌توانیم قهرمانان بیشتری از دل جنوب استان داشته باشیم تا باعث افتخارآفرینی شوند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه ورزش در روستاها ادامه داد: ۵۰ درصد جمعیت استان ساکن روستا هستند و اگر به دنبال توسعه متوازن ورزش در استان هستیم، باید نگاه ویژه‌ای به مناطق روستایی باشد و روستاها را از امکانات ورزشی مناسب برخوردار کنیم.

به گزارش ایسنا، فرماندار عنبرآباد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهرستان عنبرآباد دارای جمعیت ۹۰ هزار نفری است، گفت: علی رغم کمبود امکانات و فضاهای ورزشی اما ورزشکاران بسیار مستعد این شهرستان تاکنون در رشته‌های مختلف ورزشی خوش درخشیده‌اند. 

یزدان افشاری پور افزود: با تمام محدودیت‌هایی که وجود دارد باید دست به دست هم بدهیم تا حداقل امکانات مورد نیاز ورزشکاران را فراهم کنیم. 

وی با بیان اینکه فضاهای ورزشی شهرستان عنبرآباد تا قبل از دولت سیزدهم بسیار محدود بود، گفت: در این دولت ۲۳ چمن مصنوعی احداث کردیم که احداث این چمن‌ها از محل اعتبارات دهیاری‌ها تامین شده است.

فرماندار عنبرآباد از ممنوعیت ادامه احداث چمن خبرداد و گفت: از آنجایی که چمن ورزشی ویژه فوتبال برای آقایان است و بانوان از این فضاها بی بهره هستند بنابراین از سال گذشته احداث چمن های مصنوعی را ممنوع کردیم و به دنبال احداث سالن ورزشی چند منظوره هستیم.

وی از احداث هفت سالن ورزشی چند منظوره با مشارکت دهیاری‌ها خبر داد که در دستور کار قرار دارند. 

افشاری پور توسعه فضاهای ورزشی را نیازمند توجه و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دانست و افزود: توسعه فضاهای ورزشی و تامین زیرساخت‌های ورزشی انتظار به حق ورزشکاران است که باید این مهم با جدیت دنبال شود.

فرماندار عنبرآباد از عدم برخورداری سالن‌های ورزشی از سیستم سرمایشی و گرمایشی خبر داد و  گفت: سالن های ورزشی موجود دارای مشکلاتی از جمله نبود سیستم سرمایشی و گرمایشی است که باید برای رفع این مشکلات همکاری شود. 

وی بر تامین تجهیزات ورزشی در سطح روستاها تاکید کرد و افزود: در حال حاضر روستاهایی داریم که هیچ گونه تجهیزات ورزشی ندارند که باید تجهیزاتی به این روستاها اختصاص داده شود.

 افشاری پور از آغاز احداث چمن مصنوعی در شهر مردهک خبر داد و گفت: چمن مصنوعی زمین بزرگ در روستای حاجی آباد بخش جبالبارز جنوبی احداث می‌شود.

فرماندار با بیان اینکه در شهر عنبرآباد شهرداری چمن مصنوعی احداث می‌کند، افزود: با توجه به پتانسیل و استعدادهای ورزشی شهرستان برای شاد کردن ورزشکاران سالن ورزشی مجهز یکی از ضروریات شهرستان عنبرآباد است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد