Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده مجلس ضمن برشماری ویژگی‌های شرکت‌های خلاق و نوآور، فعالیت این شرکت‌ها را در عرصه معدنی کشور، حیاتی توصیف کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ محمدرضا دشتی اردکانی نماینده مردم از حوزه انتخابیه اردکان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش شرکت‌های خلاق در توسعه و هوشمندی صایع معدنی گفت: اگر فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی کشور را به ارزیابی کنیم، خواهیم دید که راه حل‌های مبتنی بر زیست‌بوم نوآوری، خلاقیت و دانش، می‌تواند راه‌کاری اثربخش باشد برای حل بسیاری از بحران‌ها و کاستی‌ها در کشور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: صنایع نرم و خلاق و شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان می‌توانند از طریق بالفعل سازی توانایی‌های نیروی فارغ‌التحصیل و نخبه در کشور، ما را از بسیاری جهات از خارج بی‌نیاز سازند. در واقع این شرکت‌ها هستند که توانایی متبلورکردن سیاست تکیه بر داخل و خودکفایی همه جانبه را دارند.

 

اهمیت هوشمندانه به صنایع خلاق

وی افزد: تاکیدات ویژه رهبر معظم انقلاب نیز بر حمایت از صنایع نرم و خلاق و اقتصاد دانش‌بنیان به این دلیل است که این ظرفیت عظیم را در جوانان خلاق و نوآور کشور دیده‌اند. طبیعتاً ما نیز هم در دولت و هم در مجلس، باید توش و توان خود را برای محقق سازی این ایده‌آل و هدف غایی و مهم بگذاریم. در این راستا، نمایندگان مردم سال گذشته قانون بسیار خوب جهش تولیدات دانش‌بنیان را تصویب کردند، در این قانون همچنین حمایت‌های خوبی به شرکت‌های خلاق تخصیص یافت.

دشتی اردکانی، با اشاره به اهمیت اختصاص هوشمندانه منابع به این شرکت‌ها، گفت: ضمن آنکه معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری باید مواظبت کند تا شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان واقعی زیر چتر حمایتی قرار گیرند، باید بحث اختصاص گسترده وام‌های کم بهره را به صورت جد در دستور کار قرار داد. این مشوق‌ها و ابزار مالی است که می‌تواند مانند بنزین و خوراک حرکت توسعه‌ای عمل کند و سرمایه در گردش و سرمایه کار ضرورری را برای این جوانان تشنه خدمت فراهم آورد.

نماینده مردم اردکان، ضمن اشاره به خصوصیات ویژه این ناحیه از کشور بیان کرد: در منطقه اردکان ما در زمینه تولید کاشی، سرامیک و فولادسازی و حتی مواد غذایی از ظرفیت‌های خوبی برخوردار هستیم، شرکت‌های خلاق می‌توانند با راهنمایی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری این فرصت‌ها را مد نظر قرار دهنددر ایران ظرفیت بالای معدنی داریم که اگر تنها این عرصه با کمک شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان به صورت کامل فعال شد، خواهیم توانست درآمدی بالاتر از نفت کسب کنیم و شاهد رشد چشمگیری در اقتصاد باشیم.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنعت معدن صنعت نفت مواد غذایی حیات دانش بنیان معدنی درآمدزا سرامیک فعالیت ها راهنمایی نوآور شرکت های خلاق تولید کاشی نماینده مردم اردکان فولاد سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی