Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد یزدان دوست شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به شرایط اقلیمی در سطح جهان گفت: گرمایش جهانی، خشکسالی و بارندگی‌های نامنظم و شرایط تغییر اقلیم را شاهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه با این روند، موضوعی که بیشتر اهمیت پیدا می‌کند بحث امنیت غذایی و تأمین مواد غذایی کشور است؛ اظهار کرد: باید بتوانیم خود را با این شرایط وقف دهیم و تولید پایدار داشته باشیم اما این روند، نیازمند استفاده از روش‌های تولید جدید در حوزه کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان با تصریح بر اینکه روش‌های قبلی در این حوزه، دیگر نمی‌توانند نیاز ما را بر طرف کنند و باید در این زمینه به آینده نیز توجه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: الگوی کشت بحث مهمی است و با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالی‌ها ناچار هستیم که برای تغییر در الگوی کشت وارد کار شویم.

یزدان دوست با تاکید بر اینکه اگر نتوانیم بهره وری را افزایش دهیم، نمی‌توانیم الگوی کشت هم تغییر دهیم؛ گفت: یکی از نهادهایی که در این زمینه مؤثر است، سازمان تحقیقات کشاورزی و مراکز استانی وابسته به این سازمان است که به نوعی بازوی علمی وزارت جهاد کشاورزی است چراکه در مرکز تحقیقات کشاورزی همدان بخش‌ها و ایستگاه‌های متعدد تحقیقاتی وجود دارد و یکی از مهمترین وظایف مراکز تحقیقات نیز اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه‌های مختلف کشاورزی است.

این مسئول در ادامه صحبت‌های خود یادآور شد: در این مرکز، تاکنون در زمینه گیاه پزشکی، علف‌های هرز، منابع طبیعی، فنی و مهندسی، صنایع غذایی، مرتع داری، اقتصاد کشاورزی و ۱۸۰ عنوان طرح تحقیقاتی دیگر در حال اجرا است.

کد خبر 5578734

منبع: مهر

کلیدواژه: جهادکشاورزی همدان همدان موسسه تحقیقات کشاورزی هفته دولت بوشهر اربعین حسینی ویروس کرونا اربعین 1401 کرمانشاه افتتاح طرح عمرانی گرگان آمار کرونا قزوین گناوه اردبیل خراسان رضوی سانحه تصادف الگوی کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

وی با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است،افزود: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

جعفری با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده، بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.، افزود امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

کد خبر 6093814

دیگر خبرها

  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها