Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور گفت: با مطالعه دقیق و استفاده از تجارب گذشتگان، دانش بومی و ظرفیت کارشناسی تلاش می کنیم توسعه و احیای دشت قزوین با روش علمی و کارآمد محقق شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی برونا از قزوین؛ محمد مهدی قاسمی مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور صبح روز پنجشنبه برای بررسی وضعیت کشاورزی دشت قزوین  و بازدید از ظرفیت های این منطقه به قزوین سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبح امروز در نشستی با حضور میثم پیله فروش معاون ا قتصادی استانداری، رضا افلاطونی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و کارشناسان جهاد و آب منطقه ای نحوه احیای دشت قزوین در پی تاکید وزیر جهادکشاورزی مورد بررسی قرار گرفت.

قاسمی در این نشست اظهارداشت: شرایط سخت کشور ایجاد می کند برای احیای دشت قزوین برنامه ریزی کنیم تا امنیت غذایی مردم آسیب نبیند.

وی افزود: خوشبختانه در سالهای گذشته اقدامات متعددی برای احیای دشت قزوین انجام شده که تغذیه مصنوعی، بهنگام سازی الگوی مصرف، آبخیزداری، توسعه آبیاری مدرن و ورود دانش به مزارع از آن جمله است.

قاسمی تصریح کرد: بی توجهی به مسائل اجتماعی از چالش های مهم کشور است و باید بپذیریم زمانی یک  نگاه و ایده تخصصی و فنی می تو اند مورد توجه قرار گیرد که بر  اساس نگاه جامعه شناسی و فرهنگ منطقه و برگرفته از نظر مردم باشد.

مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور تصریح کر د: اگر طرحی در جامعه پذیرش نداشته باشد محکوم به شکست است و منطق علمی صرف ب ه نتیجه نمی رسد لذا با توجه به رویکرد مردمی دولت سیزدهم باید با ذینفعان بتو انیم به نظر مشترک برسیم تا کارها به سرانجام و هدف برسد.

قاسمی یادآورشد: در پیاده کردن یک سازه و ایده باید چالش ها را بدانیم و برای آن راهکار علمی و جامع محور ارائه کنیم و در بخش کشاورزی که مسائل پیچیده و فنی است و هر آبادی خرده فرهنگ های خود را دارد ما نیز به این مسائل باید توجه کنیم و درست تصمیم بگیریم.

این مسئول افزود: کسانی که سالها در این منطقه سکونت داشته و کشاورزی کرده اند حتما تجارب ارزشمندی دارند که باید از آنها استفاده کنیم و تسهیل گری یک علم است و باید به ابزار و دانش آن مجهز باشیم تا درس تدبیر و برنامه ریزی بگیریم.

قاسمی  گفت: پیرو دستور وزیر محترم کشاورزی برای اجرای طرح احیای دشت قزوین به این استان سفر کرده ایم و با مطالعه دقیق موضوع و استفاده از تجارب گذشتگان و دانش بومی و  ظرفیت کارشناسی تلاش می کنیم توسعه و احیای دشت قزوین با روش علمی و کارآمد محقق شود.

پس از این جلسه قاسمی برای بازدید از دشت الله آباد، سد خاکی شاکین و نمونه ای از طرح های آبیاری مدرن عازم دشت قزوین شد.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عباسی جهاد کشاورزی قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۰۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین

محمد علی نیکبخت در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

در این پیام آمده است: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متاثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آور جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت موثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

وزیر جهادکشاورزی در پیام خود با اشاره به این که در اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، گفته است: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این پیام آمده است: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسوولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از ایران از توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، ایران و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش موثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین