Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای، روز پنجشنبه در دیدار با صنعتگران و فعالان اقتصادی استان یزد با تبیین مسائل اقتصادی جامعه اظهار داشت: امروز رفع مشکلات اقتصادی مسئله اول کشور است بنابر این باید همه کسانی که در امور کشور دست اندرکارند، اعم از زمینه ساز، مبتکر، قانونگذار و مجری جایگاه ویژه ای برای رفع مشکلات اقتصادی در ماموریت های خود تعریف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تولید در همه بخش ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پیروزی در جنگ اقتصادی، ساز و کار و همت می خواهد، اضافه کرد: به طور قطع یک کشور ثروتمند بهتر است و اگر کشوری فقیر شد، کل جامعه ضرر می کنند و اگر یک کشور و اقتصاد آن ضعیف و درآمد و تولید کم شد و فقر افزایش یابد، همه افراد جامعه متضرر می شوند.

محسنی اژه ای تصریح کرد: امروز کسی منکر نیست که نظام جمهوری اسلامی، یک نظام مردمی و متکی به مردم است و در همه صحنه های مهم با کمک مردم از مشکلات عبور کرده است و اگر می گوییم مشکل اصلی ما جنگ اقتصادی وتحریم است، پس در این زمینه هم باید از مردم کمک بگیریم و نخبگان، آحاد مردم و فعالان مردمی را به صحنه بیاوریم و این کمک نباید یک طرفه باشد بلکه همه بخش ها در این زمینه باید ماموریت های خود را به درستی انجام دهند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه کمک به مردم این است که از توانایی های آنها استفاده کنیم و کار را به آنان بسپاریم، اظهار داشت: دولت و مجلس اعتقاد دارند که باید کارها به مردم واگذار شود و دولت باید فقط نقش حمایتگری، هدایتگری و نظارت داشته باشد، زیرا وقتی کار به دست مردم سپرده می شود، هزینه آن کمتر و بهره وری آن بالاتر می رود و هر کجا کار با حمایت و نظارت به دست مردم سپرده شد، به موفقیت رسیده ایم.

محسنی اژه ای عنوان کرد: قبول دارم که برخی مسائل و امور کاملا جنبه حاکمیتی دارد اما اینها بسیار محدود است و آنچه مربوط به کار روزمره مردم است، بسیاری از آنها باید به خود آنان واگذار شود.

وی تصریح کرد: اعتقاد دارم هر مقدار از موضوعاتی که در جامعه می شود به صورت شورایی و ریش سفیدی و مذاکره حل کنیم، به طور قطع آثار مثبت آن بیشتر است و هزینه و زمان کمتری می برد و اکثرا خیر و برکتی که در صلح و سازش است، در حکم دستگاه قضایی نیست.

محسنی اژه ای بیان کرد: خیر و برکتی که در گذشت وجود دارد، آثار اجتماعی و روانی بسیار خوبی به دنبال دارد بنابراین در هر صنف و گروه از بازار و کشاورزی و صنعت و کارگر و دانشجو و همه اقشار، از نفوذ خود برای ریش سفیدی و پادرمیانی بر ای حل مشکلات استفاده کنند.

وی تاکید کرد: این موضوع مهم باید در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی نیز مدنظر قرار گیرد و دستگاه قضایی و اجرایی استان یزد در این زمینه هدایتگری کنند، اگر بخواهیم از برخی موارد استفاده حداکثری داشته باشیم، باید گاهی از بخشی از حقوق خود بگذریم تا همه در کنار ما منتفع شویم.

محسنی اژه ای در مورد قراردادهای کار نیز گفت: همه باید به قانون احترام بگذارند و قراردادهای دولتی باید محکمترین قراردادها باشد و در همه امور تمامی طرف‌ها باید طبق قانون و قرارداد عمل کنند.

رئیس قوه قضائیه خطاب به صنعتگران استان یزد اظهار داشت: هر آنچه مربوط به دستگاه قضایی است و هر کجا که صنعتگران معتقدند که قانون اجرا نمی شود، به قوه قضاییه و سازمان بازرسی اعلام کنند تا پیگیری لازم انجام شود.

وی در خصوص انتقاد برخی فعالان اقتصادی در مورد نبود قوانین مرتبط با فناوری های جدید، اظهار داشت: ممکن است کارشناسان متخصص در زمینه مشاغل دارای هویت جدید به اندازه کافی در دستگاه قضایی نباشد که در این زمینه پیگیری های لازم انجام می شود، زیرا در بسیاری از موارد قانون به ما اجازه داده به جای کارشناس از خبره فن نیز استفاده کنیم.

محسنی اژه ای با اشاره به برخی گلایه مندی ها از قوه قضاییه ، افزود: هر کجا در رسیدگی سریع، رعایت انصاف و نگاه جامع، نقدی به دستگاه قضایی است، سایر گروه ها نیز باید ورود کنند و مثلا اصناف می توانند قاچاقچی اصلی اجناس، فرد متقلب یا محتکر را معرفی کنند؛ همه به میدان بیایند و دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم مشکلات موجود را حل کنیم زیرا نمی توان فقط از قوه قضاییه انتظار رفع همه آسیب ها و مشکلات را داشت.

وی در مورد دادگاه های تخصصی نیز بیان کرد: در برخی موارد دادگاه های تخصصی در یزد و سایر استانها ایجاد شده اما هنوز همه دادگاه ها تخصصی نشده است با کمک همه بخش ها این مهم قابل تحقق است تا از این طریق به مشکلات مردم بهتر رسیدگی و خدمت رسانی شود.

در جریان این دیدار ، نماینده قضات استان یزد ، نماینده کارکنان قضایی استان، نماینده سازمان‌های تابعه قضایی یزد و نماینده اعضای شوراهای حل اختلاف این استان برخی مسائل این حوزه ها را تشریح کردند.

دیدار با اقشار مختلف مردمی، دیدار با قضات و کارکنان دادگستری استان یزد، دیدار با صنعتگران، تولیدکنندگان و کارآفرینان استان، حضور در شورای اداری و بررسی مشکلات قضایی استان و تصویب مصوبات برای رفع مشکلات دستگاه قضایی از مهمترین برنامه‌های سفر رئیس قوه قضاییه به استان یزد است.

سایر مسئولان عالی قضایی که در سفر به یزد، رئیس عدلیه را همراهی می‌کنند، هر کدام به نقاط مختلف این استان خواهند رفت تا ضمن دیدار مستقیم و بدون واسطه با مردم، از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شوند و برای برطرف کردن مسائل قضایی و سایر مشکلات آنها در حد مقدورات، اقدامات مقتضی را ترتیب دهند.

در جریان سفر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان یزد، ۲۰ مسئول ارشد قضایی، رئیس عدلیه را همراهی می‌کنند؛ که هر کدام در راستای بررسی و رفع مسائل و مشکلات قضایی و حقوقی مردم استان یزد، برنامه‌های مختلف و متنوعی دارند؛ از جمله سفر به ۱۰ شهرستان‌ استان شامل «میبد»، «اردکان»، «بهاباد»، «مهریز»، «مروست»، «خاتم»، «بافق»، «تفت»، «ابرکوه» و «اشکذر»؛ دیدار با مردم و مراجعه‌کنندگان به دادگستری و رفع مسائل آنها در چارچوب ضوابط قانونی؛ بازدید از بخش‌های مختلف دادگستری و سازمان‌های تابعه؛ بازدید از دادسرا؛ بازدید از انبار اموال تملیکی استان؛ بازدید از زندان و کانون اصلاح و تربیت؛ افتتاح کارگاه بنیاد تعاون یزد و سایر برنامه‌های تنظیم شده در راستای گره‌گشایی از مشکلات مردم.  

برچسب‌ها گردشگری یزد غلامحسین محسنی اژه‌ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری یزد غلامحسین محسنی اژه ای گردشگری یزد غلامحسین محسنی اژه ای دستگاه قضایی محسنی اژه ای قوه قضاییه استان یزد بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد

رئیس‌جمهور گفت: آن‌چه دولت را می تواند بیشتر در دل مردم جای دهد و اعتماد مردم را افزون کند و سرمایه اجتماعی را افزایش دهد، صداقت با مردم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست مشترک اعضای هیئت وزیران به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی با استانداران سراسر کشور در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور دقایقی قبل آغاز شد.

رئیس جمهور در این نشست مشترک با استانداران اظهار کرد: حرکت بزرگی که ملت ایران انجام دادند و اقتدار آفرینی و امیدآفرینی و نمایش قدرتی که بود، عنایت حضرت حق و اراده ملتی که می‌خواهند آزاد و مستقل زندگی کنند، بود و فقط می‌خواهند اتکای به خدا داشته باشند.

وی افزود: حقیقتاً این یک نقطه عطف در تاریخ زندگی ملت ایران بود؛ ما را جزو باشگاه قدرت‌های منطقه‌ای و در بالاترین نقطه قرار داد و در باشگاه قدرت‌های جهانی، جزو قدرت‌های مطرح جهانی قرار داد. این افتخار، اقتدار و عزت آفریده و این امید ایجاد شد؛ امروز کار همه صاحبان قلم، بیان و سخن آن است که هر جایی کسی تأثیر دارد و چهره است، امیدآفرینی کند؛ دشمن دنبال ایجاد یأس بود و الان هم هست.

آیت الله رئیسی گفت: ما در دولت وظیفه‌مان این است که با عمل و اجرا در ایجاد امید در دل مردم نقش داشته باشیم؛ با عمل و فعالیت و کار و تلاش شبانه‌روزی باید این احساس در مردم ایجاد شود که دولت دارد کار می‌کند و با مردم صداقت دارد؛ آنجایی که موفق شود به مردم گزارش دهد و احیاناً اگر ناکامی‌هایی وجود دارد، علل آن را به مردم اعلام کند و بگوید در این حوزه‌ها نتوانستیم و علل آن هم این بود؛ مردم از صداقت بسیار خوششان می‌آید.

وی تصریح کرد: آن‌چه دولت را می‌تواند بیشتر در دل مردم جای دهد و اعتماد مردم را افزون کند و سرمایه اجتماعی را افزایش دهد، صداقت با مردم است.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در انتخابات قبل هم مجریان (وزیر کشور و استانداران) هم ناظران (شورای نگهبان) هم عموم‌مردم همت کردند و انتخاب با شکوهی بر اساس ۴ اصل مورد تاکید رهبر انقلاب برگزار شد.

آیت الله رئیسی گفت: ان‌شاءالله در انتخابات میان دوره‌ای پیش رو با همت استانداران ۴ اصل مورد تاکید رهبری همواره در اولویت باشد و شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم و مجلس شورای اسلامی در زمان خود تشکیل شود.

اقتصاد روستا، مانع مهاجرت / موانع تولید برطرف شوند

رئیس‌جمهور گفت: همه ارکان دولت برای توانمندسازی شرکت‌ها، تولیدی‌ها و کارخانجات تلاش کنند. وقتی برای رفع موانع تولید جلسه‌ای برگزار می‌شود، باید نتیجه این جلسات، رفع موانع تولید باشد.

وی اظهار کرد: یکی از بخش‌های مهمی که می‌تواند در جهش تولید نقش ایفا کند، تعاونی‌ها هستند؛ از همین امروز به تعاونی‌ها نقش داده شود. در زمینه فعالیت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها می‌وانند تولید ثروت کنند. اقتصاد کشاورزی مورد توجه قرار بگیرد چون می‌تواند از مهاجرت به شهرها جلوگیری کند.

این خبر تکمیل می‌شود...

کد خبر 750765

دیگر خبرها

  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • بازداشت اعضای یک شرکت هرمی کلاهبردار در شهریار
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد