Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از نمایشگاه پدافندی و جنگ الکترونیک وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بازدید کرد.

سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در این بازدید در سخنانی با تقدیر و تشکر از متخصصان، دانشمندان و تلاشگران مومن، متعهد و جهادی وزارت دفاع وپشتیبانی نیروهای مسلح، اظهار داشت: طی بارها بازدید از تجهیزات و سامانه های تولید شده در مجموعه وزارت دفاع با توانمندی های دفاعی و دستاوردهای این سازمان آشنا بودم؛ اما آنچه امروز حائز اهمیت است تغییر مسیر خطیِ روند قدرت به روند غیرخطی شتابدار است و این به معنای جهش در پیشرفت فناوری های دفاعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح دستاوردهای به نمایش درآمده با موضوعات جنگ الکترونیک، پدافند هوایی، پهپاد ها، موشک‌های کروز گفت: پیشرفت های رخ داده در عرصه دفاعی شکوهمند،اقتدارآمیز ، بازدارنده و منطبق بر دو واقعیت پیشرفت های فناوری در سطح جهانی و ناتوانمند سازی اقدامات دشمن در حوزه پدافندی است.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه ضروری بود در برابر توانمندی ها و سرعت تکنولوژی جهانی بتوانیم تجهیزات و سامانه های پدافندی خود را تقویت و فاصله تاریخی خود را با کشورهای پیشرفته کم کنیم، افزود: بحمدالله این اتفاق امروز رخ داده است و نیروهای مسلح در زمینه های مختلف دفاعی از جمله حوزه الکترونیک به عنوان فناوری پیشرفته و سطح بالا به موفقیت های تصمیم ساز دست یافته است.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه نیروهای مسلح در حوزه تحقیقات دفاعی نیز فاصله با کشورهای صنعتی را پایان بخشیده است، تصریح کرد: این اتفاق در علوم و فناوری ها در یک نظام و منظومه هماهنگ روی داده است و در واقع دستاورد های دفاعی پیشرفته که امروز می بینیم محصول پیشرفت در چند دانش و ترکیب هماهنگ این دانش ها با یکدیگر است. ترکیب و استفاده صحیح از فناوری ها نتیجه مدیریت، مهندسی و حتی معماری شکل ظاهری سامانه هاست.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه در حوزه بردهای مخلتف پدافند از تنوع محصولات مختلف برخوردار هستیم، گفت: به برکت هوشمندی در این حوزه بحمدالله کمبود و خلایی نداریم و آماده پاسخ به تهدیدات در هر سطح هستیم.

وی با تاکید بر اینکه به رغم همه محدودیت ها، تحریم ها، بدعهدی ها و کارشکنی های بیگانگان امروز با تکیه بر جوانان نخبه همین مرز و بوم به توانمندی های مناسبی و افتخار آمیزی دست یافته ایم، گفت: این شکوه و عظمت هم در سازمان جهاد و خود کفایی نیروهای ارتش و سپاه و هم در مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح محقق شده است.

فرمانده کل سپاه علوم و فناوری های بومی را «خودمولد» و منتج به رشد و پیشرفت و توسعه روز افزون توصیف و تأکید کرد: تنها قدرتی موثر و بازدارنده است که مبنا و منشأ بومی و ملی داشته باشد.

وی با بیان اینکه مشاهده دستاوردهای نمایشگاه وزارت دفاع قابل تحسین و نمایانگر توانایی های بالای جمهوری اسلامی در حوزه دفاعی است گفت: امروز سیستم دفاعی و نظامی کشور صرفا یک توانمندی معکوس سازی، تقلیدسازی و شبیه سازی مدل های خارجی صرف نیست و مشاهده آرایه های متنوع نظامی و دفاعی، بیانگر اشباع نیروهای مسلح از روی آوری به بیگانگان است.

سرلشکر سلامی با اشاره به تلاش نخبگان و دانشمندان نظامی و دفاعی در خصوص دستیابی به فناوری های بومی گفت: امروز روش روی آوری ها برعکس شده و برخی قدرت های رده نخست دنیا تمایل به خرید تجهیزات نظامی و دفاعی از جمهوری اسلامی دارند که البته این موضوع محقق شده و هم اکنون در حال استفاده و آموزش هستند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه پیشرفت های دفاعی جمهوری اسلامی ایران در شرایط تحریم های نامشروع و ظالمانه حاصل شده است، تصریح کرد: این دستاوردها در دل جوانان این مرز و بوم تولید امید و انگیزه می‌کند و اگر امروز می‌بینیم که ایران اسلامی کانون توجه جهانیان است به دلیل قدرت این سرزمین است؛ و این واقعیتی انکارناپذیر است که در جغرافیای سیاسی جهان نام هیچ قدرت ضعیفی ثبت نمی‌شود.

کد خبر 702337 برچسب‌ها دفاع - سپاه پاسداران خبر ویژه سرلشگر حسین سلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دفاع سپاه پاسداران خبر ویژه سرلشگر حسین سلامی فرمانده کل سپاه سرلشکر سلامی وزارت دفاع فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)

عصر ایران؛ مجله تصویری سلاح - آژانس توسعه فضایی (Space Development Agency) آمریکا به تازگی اعلام کرد که شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز (Millennium Space Systems) قرار است ماهواره های دفاع موشکی پروژه فو فایتر (FOO Fighter) را توسعه دهد. طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، میلنیوم اسپیس سیستمز هشت ماهواره برای ارائه "کنترل آتش" سامانه دفاع موشکی زمینی را ارائه خواهد کرد.

به طور کلی، کنترل آتش شامل فناوری های مختلفی مانند رادار یا حسگرهای دیگر، کامپیوترها و تسلیحات را در یک سامانه منسجم ترکیب می کند که توانایی شناسایی تهدیدات و اهداف را فراهم کرده و سپس سلاح ها یا دیگر اقدامات متقابل را به سمت آنها هدایت می کند.

تحویل فو فایتر تا سال 2027

میلنیوم اسپیس سیستمز که در مالکیت شرکت بوئینگ قرار دارد باید این ماهواره ها را تا سه ماهه اول سال 2027 تحویل دهد. این پروژه با نام کامل Fire-Control On Orbit-Support-To-The-War Fighter یا به اختصار فو فایتر بخش مهمی از زنجیره کشتار دفاع موشکی پنتاگون را تشکیل خواهد داد.

نمونه اولیه مجموعه ماهواره های فو فایتر دارای دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ارائه گزینه های جدید کنترل آتش است.

حسگرهای کنترل آتش، آنهایی هستند که قادر به ردیابی اهداف با دقت بالا و ارائه مختصات دقیق برای جنگنده ها یا سامانه تسلیحاتی روی زمین - در این مورد، رهگیرهای دفاع موشکی - هستند.

این ماهواره ها به شناسایی، هشدار و ردیابی دقیق تهدیدات موشکی پیشرفته، از جمله سامانه های موشکی ابرصوت کمک خواهند کرد. هدف نهایی افزایش قابلیت های جهانی کنترل آتش است.

ماهواره های فو فایتر با افزایش برد تشخیص موشک های ابرصوت ارتفاع پایین، در مقایسه با موشک های بالستیک قاره پیما، زمان هشدار را برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات ابرصوت افزایش می دهند.

در شرایطی که در اصل شبیه به مجموعه لایه ردیابی (Tracking Layer) است، اما ماهواره های فو فایتر مجزا هستند. مجموعه لایه ردیابی فقط برای نظارت بر موشک های ابرصوت با قابلیت مانور بالا بهینه شده است.

به گفته درک تورنیر، مدیر آژانس توسعه فضایی، برنامه فو فایتر نمایشی عملیاتی از تلاش های کنترل آتش ارائه می کند که جدا از تلاش های جاری هشدار/ردیابی موشک و دفاع موشکی ما، اما مکمل آنها است.

ماهواره هایی برای افزایش قابلیت های دفاع موشکی

اگرچه جزئیات این پروژه بیشتر محرمانه باقی مانده است، درک تورنیر در جریان اجلاس نیروی هوایی 2023 فاش کرد که ماهواره های فو فایتر برای نظارت بر چند تهدید نامشخص که مجموعه لایه ردیابی در حال حاضر به آنها رسیدگی نمی کند، توسعه می یابد.

تورنیر به این نکته نیز اشاره داشت که در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش، فناوری حسگر کنترل آتش در ترانش 3 (Tranche 3) و ترانش 4 (Tranche 4) مجموعه لایه ردیابی، ماهواره هایی که قرار نیست به ترتیب تا سال 2028 و 2030 پرتاب شوند، گنجانده می شود.

به گفته جیسون کیم، مدیرعامل میلنیوم اسپیس سیستمز، پروژه فو فایتر برای مقابله با تهدیدات پیشرفته طراحی شده است. این یک ماموریت حیاتی است که به محافظت از آمریکا و متحدان این کشور در برابر تهدیدات پیشرفته کمک خواهد کرد.

آژانس توسعه فضایی در درخواست اولیه خود قصد داشت توسعه ماهواره های فو فایتر را به بیش از یک توسعه دهنده ارائه کند. با این وجود، این طرح تغییر کرده و میلنیوم اسپیس سیستمز به عنوان تنها توسعه دهنده این پروژه انتخاب شده است.

به گفته آژانس توسعه فضایی، این مرکز پیشنهادهای دریافت شده پس از فراخوان را ارزیابی کرده و تشخیص داد که انتخاب یک توسعه دهنده بهترین گزینه ممکن است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: برنامه‌ریزی پنتاگون برای استفاده از موشک حرارتی هسته‌ای تا سال 2025 (+عکس)

دیگر خبرها

  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی رحلت سردار ایافت
  • فرمانده سپاه امام رضا (ع) رحلت سردار «ایافت» را تسلیت گفت
  • گانتس: تا این لحظه پاسخ رسمی درباره توافق تبادل دریافت نکرده‌ایم
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)