Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی بسیج گفت: یکی از ماموریت‌های اصلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مستضعفین محرومیت زدایی است و مقرر گردیده است تا از ظرفیت گروه‌های مردمی و جهادی در بحث محرومیت زدایی استفاده شود.

غلامی گفت: باید دستگا‌های اجرایی همانند بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)، شرکت آب و فاضلاب استان و سایر دستگاه‌هایی که در حوزه محرومیت زدایی بخصوص روستا‌ها و حاشیه شهر در حال خدمت رسانی به مردم هستند را با سپاه الغدیر همگرا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: پنج اولویت اصلی در محرومیت زدایی در کشور داریم. اولویت اول آب شرب و کشاورزی روستایی که در قالب طرح بسیج آب رسانی که مربوط به آب شرب روستایی است در حال اجرا است. در زمینه آب و خاک روستایی نیز طرح آبخیز تا جالیز را داریم که این طرح با همکاری دولت درحال آماده سازی است و به زودی آغاز می‌شود.

غلامی گفت: در بحث مسکن محرومین با کمیته امداد امام خمینی (ره) تفاهم نامه‌ای مبنی بر ساخت چهل هزار واحد در دو سال را منعقد کردیم. احداث راه‌های روستایی و جاده‌های بین مزارع در مناطق محروم با قیر تهاتری و رایگان که تامین آن توسط مجلس شورای اسلامی و دولت انجام شده است، در حال اجراست.

به گفته او استان یزد نیز یکی از استان‌هایی است که با قدرت درحال انجام فعالیت‌های عمرانی است.

دبیر قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی بسیج گفت: در حوزه زیرساخت اشتغال نیز از محل اعتبارات جهش تولید و دهکده‌های اقتصاد مقاومتی با همکاری دستگاه‌های اجرایی از جمله استانداری و ظرفیت عظیم سپاه و بسیج بتوانیم در سال‌های آینده به اهداف دولت در این زمینه برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محرومیت زدایی بسیج سازندگی مناطق روستایی و محروم محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۲۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟

تین نیوز

تولیدکنندگان لوکوموتیو داخلی می گویند قادر به تامین لوکوموتیو مورد نیاز کشور هستند و نیازی به واردات لوکوموتیو نیست.

به گزارش تین نیوز، در مناظره ای تلویزیونی که بین مهدی اسلامی مدیرعامل مپنا لکوموتیو و رضا  رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران و دبیر  کانون شرکت های حمل و نقل کالای کشور صورت گرفت، موضوع واردات لوکوموتیو بررسی شد.

مهدی اسلامی در این گفت و گو عنوان کرد که در حال حاضر نیاز کشور به لوکوموتیو از طریق تولیدکنندگان داخلی برطرف می شود.

وی گفت: ما در دو سال گذشته حدود ۵۰ دستگاه لوکوموتیو به ناوگان ریلی کشور اضافه کردیم و این اقدام ادامه دار نیز است.

اسلامی نیاز فعلی کشور را به لوکوموتیو جدید در بخش حمل و نقل ریلی در صورت تعمیر و نگهداری لوکوموتیوهای موجود ۲۵ تا ۳۰ دستگاه دانست که ظرفیت تولیدکنندگان داخلی برای تولید این تعداد لوکوموتیو کفایت می کند. 

به گفته وی در بخش مسافری نیز فعلا لوکوموتیوهای موجود در صورتی که همه لوکوموتیوها به ناوگان وارد شود، کافی است.

اسلامی در مورد اظهارات دولتمردان به نیاز کشور به واردات ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ دستگاه لوکوموتیو گفت: در حال حاضر تعداد کل لوکوموتیوهای بخش خصوصی و دولتی ۵۰۶ دستگاه است که با همین تعداد طبق گفته مدیرعامل راه آهن رکورد ترانزیت بار ریلی شکسته شده است.

او افزود: اکنون ما می خواهیم این تعداد را دو برابر کنیم که این سوال مطرح است آیا برا این تعداد لوکوموتیو بار موجود است.

اسلامی تاکید کرد: برای این تعداد لوکوموتیو حتی لوکوموتیوران هم موجود نیست. برای هر لوکوموتیو چندین نیروی انسانی نیاز هست که هریک از آنها هم باید حداقل پنج سال آموزش ببینند.

برای دیدن فیلم کامل مناظره اینجا کلیک کنید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل