Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران ضمن اشاره به شروع عرضه املاک شهرداری در بورس کالا گفت: در گام نخست دو ملک که به عنوان خانه سازمانی در اختیار مدیران قرار می‌گرفت را عرضه می‌کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ ابوالفضل فلاح معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در رابطه با فرآیند عرضه املاک شهرداری در بورس کالا اظهار کرد: فرآیند عرضه از آغاز شده است و در وهله اول دو ملک مسکونی در منطقه 2 تهران با قیمت کارشناسی شده 9 میلیارد و 100 میلیون تومان و 16 میلیارد و 100 میلیون تومان برای عرضه آماده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه شهرداری به صورت مستمر عرضه املاک در بورس کالا است.

وی در خصوص تفاوت شیوه مزایده در بورس کالا و روش قدیمی حراج افزود: تفاوت اساسی که تاکنون می‌توان برای فروش املاک عرضه شده به آن اشاره کرد این است که هم اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند خرید کنند هم پیمانکارانی که طلب دارند برای تائیدیه طلب‌های خود می‌توانند در بورس کالا برای خرید این املاک اقدام کنند.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران ادامه داد: تفاوت عرضه در بورس کالا نسبت به مزایده‌های عادی این است که در مزایده چندین ماه فرآیند طول می‌کشید و همینطور هزینه برای روزنامه و تبلیغات دربرداشت. اگر روز مزایده تعداد نفرات به حد نصاب نمی‌رسید و یا قیمت عرضه از قیمت کارشناسی شده کمتر می‌بود مزایده چند ماه به عقب می‌افتاد و مجدد هزینه‌هایی متحمل می‌شد، ولی در این روش اجرا کننده شخص ثالث یعنی بورس کالا است. نظارت سه قوه وجود دارد و تمام کارها شفاف است و شائبه‌ای وجود ندارد. در بورس کالا اگر در روز حراج به قیمت نرسید این روند تا هفت روز برای 7 بار ادامه دارد و بعد از 7 روز نیز امکان تمدید وجود دارد؛ اما در مزایده بعد از هر بار حراج ممکن است چند بار فرایند به تعویق بیافتد.

فلاح در خصوص نحوه قیمت گذاری املاک در بورس کالا گفت: ابتدا ملک توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری می‌شود و فرایند کارشناسی باید مورد پذیرش بورس قرار بگیرد. روز حراج هر کسی بیشترین پیشنهاد نسبت به پایه قیمت گذاری شده را ارائه دهد، در مزایده برنده خواهد بود.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران دیگر ویژگی‌های بورس کالا را سرعت عمل دانست و افزود: در زمان مشخص اقساط را تحویل می‌گیریم. 10 درصد به عنوان نقد و در سه بازه زمانی معین 30 درصد مابقی گرفته می‌شود و بعد ملک تحویل داده می‌شود. سپس ظرف مدت 45 روز سند داده می‌شود. بورس در واقع تضمین می‌کند که فرد خریدار خیالش راحت باشد که این سند مشکل و معارضه قضائی نداشته باشد، مثلاً به چند نفر فروخته نشده باشد.

فلاح ادامه داد: درباره پیمانکاران نیز که بخش جدیدی از ارائه خدمت در بورس کالا است قبلاً مکانیزم، کارگزاری پیمانکاری بوده که حداقل 4 ماه این مکانیزم زمان می‌برد و تا تحویل سند حدود یک سال زمان می‌برد. ولی در روش جدید کمتر از یک ماه تمام کارها به سرانجام می‌رسد و از نظر قیمتی هم زیر قیمت کارشناسی شده یا برابر با قیمت کارشناسی شده است. پیمانکاران خیالشان راحت است که ظرف زمان مشخص سند و ملک را خواهند گرفت.

وی تاکید کرد: مزیت مهم دیگری که وجود دارد شفافیت است. هیچ حیاط خلوتی در انتقال املاک نخواهد بود. در گذشته اتفاقی که می‌افتاد به طور مثال اطلاعیه مزایده فقط به اشخاص خاصی داده می‌شد یا در روز خاصی منتشر می‌شد یا ملک بهتر را به فرد خاصی می‌دادند، ولی در بورس کالا این امکان دیگر وجود نخواهد داشت.

فلاح خاطرنشان کرد: در حالت فعلی مناطقی که ملک قابل عرضه ندارند مانند مناطقی در جنوب شهر تهران، پیمانکاران از همه مناطق می‌توانند در بورس کالا مشارکت کنند و ملکی در منطقه دارای قابلیت عرضه را انتخاب و خریداری کنند.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران گفت: عرضه املاک در بورس کالا می‌تواند به اقتصاد مسکن در کشور کمک کند و باعث خارج شدن دلالان از این عرضه خواهد شد. امیدوارم سایر نهادها دست به این اقدام بزنند و املاک خود را عرضه کنند.

وی خاطرنشان کرد: هدف ما از عرضه ملک در بورس کالا تأمین مالی برای اجرایی کردن پروژه‌های عمرانی شهرداری است و قصد داریم این اتفاق به صورت مستمر انجام شود. ما به دنبال درآمد نیستیم و هدف ما خدمت است. مولد سازی دارایی‌ها در دستور کار است تا جریان خدمت برای اجرا شدن پروژه‌های عمرانی در شهر تهران فعال شود. اطمینان می‌دهیم این محل درآمد برای هزینه‌های جاری استفاده نشود و فقط پروژه‌های عمرانی اجرایی شود.

فلاح در رابطه با دلیل عرضه 2 ملک در بورس کالا تصریح کرد: دلیل اینکه دو ملک برای شروع در بورس کالا عرضه شد این است که در هر کاری ابتدا باید به صورت آزمایشی فرایند انجام شود و پس از اطمینان و شناخت نقاط قوت و ضعف، با توان بیشتر آن کار انجام شود. در حال حاضر 19 ملک آماده عرضه داریم که در هر هفته عرضه خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوالی که همه بانک‌ها تمایل زیادی به خرید ملک دارند و آیا این امکان برای آنها فراهم است، گفت: بانک مرکزی این اجازه را به بانک‌ها نمی‌دهد و محدودیت ایجاد کرده است، مگر اینکه صرفاً برای بدهی باشد.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران افزود: هدف گذاری که ما داریم این است که تا پایان سال حداقل 500 میلیارد مولدسازی داشته باشیم. باید اشاره کنم هر دو ملک عرضه شده در مرحله اول عرضه املاک در بورس کالا، قبلاً به عنوان خانه سازمانی در اختیار مدیران قرار داده می‌شد و ما به عمد از این دو ملک شروع کرده ایم تا نشان دهیم سیاستگذاری جدید ما در اختیار قرار دادن خانه سازمانی به مدیران نیست.

گلوگاه‌های فساد در بدنه شهرداری تهران شناسایی شده/ حتی یک مورد استخدام‌های قوم‌و‌خویشی نداشته‌ایمبرخی از عوامل شهرداری‌ها با "مافیای پسماند" داد و ستد دارند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران املاک در بورس کالا قیمت کارشناسی شده عرضه املاک دو ملک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۲۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی معاملات بورس کالا
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • آتش سوزی دو انبار کالا در شهر ری