Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی امروز در جمع مدیران مجموعه مس سرچشمه رفسنجان اظهار کرد: باید از صنعت و تولید در مقابل فساد و مفسده حفاظت و صیانت کنیم و در این زمینه مدیران صنعتی و ‌معدنی باید در مرحله اول خودمراقبتی کنند و در ادامه نظارت لازم بر زیرمجموعه نیز انجام شود و در ادامه دستگاه‌های نظارتی نیز نظارت لازم را خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این مطلب که دستگاه قضایی در کنار حمایت از واحدهای صنعتی، نظارت را مدنظر دارد، گفت: نظارت‌ها باید به‌نحوی بازدارنده باشد که مجموعه‌های صنعتی و تولیدی از هر فسادی مبرا باشند.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با بیان اینکه خداوند نعمت‌های بی‌شماری در کشور ما قرار داده است، تاکید کرد: بر مبنای استفاده صحیح از ظرفیت‌های موجود ازجمله در حوزه معدن، بخش عمده‌ای از تحریم‌ها خنثی شده است.

حجت‌الاسلام حمیدی تاکید کرد: بنیان‌گذار انقلاب اسلامی روحیه خودباوری را در بین جوانان ما به وجود آوردند زیرا در گذشته تمامی فعالیت‌های صنعتی و‌ معدنی با حضور کارشناسان خارجی انجام می‌شد، اما امروز متخصصان و کارشناسان ایرانی در بسیاری از حوزه‌ها به خودکفایی رسیده‌اند و پیشرفت‌ها تا جایی بوده که امروز در هیچ یک از واحدهای تولیدی نامی از تکنیسین‌های خارجی نیست و نیروهای بومی کارهای بزرگی را انجام می‌دهند و‌ کشور را به خودکفایی رسانده‌اند.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا عنوان کرد: اگر جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران نبودند، نمی‌توانستیم بر ‌مبنای امنیت موجود ظرفیت‌ها را به فعلیت برسانیم و در حوزه‌های مختلف به خودکفایی برسیم.

حمیدی بیان کرد: شهید سلیمانی یکی از شهدایی است که باید همواره از ایشان یاد کنیم که امنیت کشور ما را از صدها کیلومتر بیرون از مرزها محقق ساختند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان از تلاش‌های جهادگونه مدیران صنعت، تکنیسین‌ها، متخصصان و کارگران تقدیر کرد و اظهارداشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی زمینه‌های بسیار خوبی را برای شکوفایی استعدادهای مهندسان و متخصصان فراهم آورده است و بر این مبنا بسیاری از تجهیزات و ماشین‌آلات توسط در داخل کشور تولید می‌شود و در این حوزه به خودکفایی رسیده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: شکست تحریم‌ها براساس اقدامات جهادی متخصصان بوده و مجموعه سرچشمه با ایجاد چرخه کامل تولید باعث افتخار کشور است  و با وجود جایگاه بسیار خوب این مجموعه در حوزه اقتصادی کشور، باید حمایت شوند تا بتوانند اقدامات خود را در حوزه‌های مختلف توسعه دهند و اکنون نیز حمایت‌های لازم از این مجموعه انجام شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه بر توجه به حفظ محیط زیست در کنار توسعه صنعتی اشاره و بیان کرد: در مجموعه مس سرچشمه به این موضوع توجه شده است.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: حجت الاسلام حمیدی رئیس کل دادگستری کرمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۲۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم

به گزارش قدس آنلاین، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان