Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@17:36:31 GMT

قیمت دینار برای سفر اربعین اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۰۳۰۵۷

قیمت دینار برای سفر اربعین اعلام شد

مدیرعامل بازار متشکل ارزی گفت: به علت اینکه نتوانستیم منابع دیناری را تجهیز کنیم، حجم بسیار پایین است، اما نرخ آن حوالی ۲۱ تومان به ازای هر دینار بوده و به دست زوار محترم می‌رسد.

به گزارش ایمنا و به نقل از صدا و سیما، امیر هامونی در خصوص تأمین دینار برای زوار اربعین، اظهار کرد: هم اکنون منابع دلاری با توجه به ذخایر کشور خیلی بیشتر از دینار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان بانک مرکزی هم برای تأمین دینار تلاش‌هایی انجام داده‌اند که به علت ناآرامی‌هایی که در کشور عراق بوده در بحث انتقال ارز به کشور دچار مسئله شده است.

ویادامه داد: در تأمین دلار هیچ مشکل خاصی وجود ندارد. در حوزه دینار قاعدتاً تلاش‌ها ادامه دارد و امیدواریم بتوانیم طبق قولی که به مردم و زوار محترم دادیم دینار تهیه کنیم.
هامونی تصریح کرد: دلار و دینار در کشور عراق قابل تبدیل و ریال هم قابل پذیرش است.

مدیرعامل بازار متشکل ارزی افزود: درسال‌های گذشته به علت نوسانات ارزی که داشتیم تجار عراق ریال را نمی‌پذیرفتند، اما امسال ریال هم با توجه به اینکه یک ثبات نسبی در بازارهای ارز شاهد آن هستیم، قاعدتاً ریال هم الان مورد پذیرش است و خیلی از مخارجی که زوار محترم اربعین حسینی دارند با ریال هم قابل تأمین است. به لحاظ منابع دلاری هیچ کمبودی در منابع دلاری اربعین وجود ندارد فقط بحث تأمین و مراکز تأمین است.

هامونی با بیان اینکه مردم معمولاً برای تأمین ارز به میدان فردوسی و صرافی‌ها مراجعه می‌کنند گفت: ما تأمین ارز را برای ۵ میلیون نفر برنامه‌ریزی کردیم، تا برای تأمین و فروش ارز از شعب بانک‌ها هم کمک بگیریم، تا این فروش سراسری و ملی در شهرهای مبدا هم بتوانیم انجام دهیم لذا بالغ بر ۹۰۰ شعبه بانک و صرافی در شهرهای مختلف و در تهران ۱۸۰ بانک و شعبه خدمات فروش ارز اربعین را انجام می‌دهند. توصیه بنده این است که مردم علاوه بر صرافی‌ها شعب بانک‌ها را هم مدنظر قرار دهند.

هامونی ادامه داد: صرافی‌ها علاوه بر ارز اربعین، ارز مسافری، ارز دانشجویی و سایر مصارف را هم تأمین می‌کنند. اما بانک‌ها طبق تکلیفی که به آن‌ها شده است فقط ارز اربعین می‌دهند.

هامونی تصریح کرد: لیست شعب، آدرس و تلفن صرافی‌ها در سایت بازار متشکل ارزی موجود است. مردم می‌توانند به آن مراجعه کنند و لیست تمام مراکز فروش در سراسر کشور را دریافت کنند و به آن شعبه‌های بانک‌ها و صرافی‌ها مراجعه کنند. من خواهشم این است که افرادی که مراجعه می‌کنند حتماً در سامانه سماح ثبت نام کنند که ما بتوانیم خدمات بهتری را به زوار محترم بدهیم.

هامونی با اشاره به اینکه دلار توافقی دیروز میانگین به قیمت ۲۸.۶۰۰ تومان در بازار متشکل ارزی معامله شد افزود: صرافی‌ها و بانک‌ها یک درصد حداکثر می‌توانند با توجه به هزینه‌هایی که برای توزیع و فروش دارند بیشتر به مردم و زوار بفروشند.

هامونی در خصوص نرخ عرضه دینار در بازار گفت: به علت اینکه نتوانستیم منابع دیناری را تجهیز کنیم، حجم بسیار پایین است، اما نرخ آن حوالی ۲۱ تومان به ازای هر دینار بوده و به دست زوار می‌رسد.

کد خبر 601539

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اربعین حسینی اربعین 1401 ارز اربعین بازار متشکل ارزی نرخ دینار عراق دینار عراق قیمت دینار عراق قیمت دینار نرخ دینار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بازار متشکل ارزی زوار محترم صرافی ها ریال هم بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۳۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • قیمت دینار عراق امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نرخ ارز امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جزئیات
  • قیمت دینار عراق امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • ۱۲ هزار مترمربع کف پوش در پایانه مرزی مهران احداث می شود