Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس-همدان؛ از ۲۵ مرداد که زنگ بی‌آبی و قطعی‌های پی در پی و مستمر در همدان نواخته شد، مسئول و مردم ردای خدمت به تن کردند و دست به کار شدند تا بساط بحران این روزها را حل و فصل و پایداری شبکه آبرسانی را به مردم صبور و فهیم همدان پیشکش کنند.

از سفر وزیر نیرو و بازدید شب و نیمه‌شبی مسئولان استانی و کشوری گرفته تا تلاش شبانه‌روزی مردان تبار غیرت که به شوق خدمت به هم وطن به رزم خاک و گرما رفتند، همت همگان با چشم انداز آبرسانی  به همدان بوده است و کماکان با قوا پیگیر هستند تا شبکه آبرسانی پایدار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزشمار آبرسانی به همدان

اگر روزشمار آبرسانی به همدان را برشماریم به روزهای نخست و سفر وزیر نیرو و قول مساعد فیصله دادن این تنش آبی می‌رسیم، به تزریق اعتبار و پشتیبانی همه‌جانبه به طوری که در سفر وزیر نیرو نقاط ضعف بررسی و تدابیر لازم برای تسریع در آبرسانی به همدان اندیشیده شد. 

گام بعدی سفر رئیس جمعیت هلال احمر کشور به همدان بود، پیرحسین کولیوند در این سفر نیم روزی و دیدار با مسئولان استانی گفت: تنش آبی باعث بروز مشکلاتی در شهر همدان شده که هلال احمر با تمام توان ورود کرده است.

کولیوند در این سفر به منظور آبرسانی به مناطق مختلف همدان، یک‌هزار کلمن شیردار با آب بهداشتی و دستور تهیه ۲۰ هزار کلمن دیگر را داد؛ همچنین یک‌میلیون بطری یک و نیم لیتری آب شرب در اختیار همدان قرار داد تا در نقاط کم‌برخوردار توزیع شود.

آبرسانی به کمک داوطلبان جمعیت هلال احمر و گروه‌های جهادی در نقاط مختلف شهر اعم از حاشیه شهر به شکل روزانه انجام شد؛ قدم بعدی همدلی همه‌جانبه مردم بود تا جایی که در میدان آبرسانی از طلبه و کارمند و ارگان‌هایی چون سپاه، شهرداری و ادارات مختلف همچنین از نقاط مختلف کشور پای کار آمدند.

همچنین آبرسانی با تانکر که از همان روزهای ابتدا با همکاری بسیاری از استان‌ها پیگیر شد، اما در همین حین آبرسانی به مردم با یکدلی مردم، ابرپروژه آبرسانی به همدان هم در چند جبهه در حال پیشرفت بود.

از جمله جبهه خط اضطراری «بای‌پس» پروژه‌ای که بناست معادل ۶۰۰ لیتر آب در ثانیه از سد تالوار به سد آبشینه را پشتیبانی کند، حفر و اتصال چاه‌های منطقه آق‌حصار، اتصال میان شبکه‌ای زون‌بندی شهری و اقداماتی که در چندین جبهه مدیریت می‌شود.

در کنار عملیات اجرایی آبرسانی، کشاورزان هم پای کار آمدند و تعداد قابل توجهی چاه در اختیار آبفا گذاشتند تا آب مورد نیاز مردم از طریق چاه‌های کشاورزی وارد مدار شود.

اتصال چاه‌های کشاورزان به شبکه آب همدان

و امروز که دو هفته از بحران آبی همدان می‌گذرد، کار با روند خیلی خوبی در حال پیگیری است، یعنی با همت بلند مسئولان و مردم پایداری شبکه آبرسانی به نسبت روال بهتری پیدا کرده و قطعی‌ها در سراسر شهر کمتر شده است.

از اقدامات عاجلی که به بهبود وضعیت کمک کرده، اتصال ۵۵ حلقه چاه کشاورزی به مدار بهره‌برداری است به نحوی که آب این چاه‌ها در اختیار شبکه‌های توزیع شهر همدان قرار گرفته، افزون بر اتصال چاه‌های کشاورزی به همت آبفای استان هفت چاه نیز در منطقه آق‌حصار حفر و ۳۰۰ لیتر بر ثانیه از بخش شمالی و جنوبی سایت آق‌حصار به مدار توزیع تزریق شده است.

اتمام خط اضطراری آبرسانی زودتر از وعده وزیر

تزریق چاه‌های حفر شده و چاه‌های کشاورزی در پایداری شبکه آبرسانی تاثیر بسزایی داشته و در در پی این اتصالات به سراسر شهر آبرسانی انجام می‌شود؛ علاوه بر اتصال چاه‌ها خط اضطراری ۱۶ کیلومتری «بای‌پس» نیز پیشرفت چشمگیری داشته و حفاری آن به پایان رسیده و ۱۲ کیلومتر هم لوله‌گذاری شده است.

تمام عزم پرسنل این پروژه بر آن است که این خط اضطراری با آبرسانی ۶۰۰ لیتر در ثانیه زودتر از وعده وزیر نیرو تمام و آب از طریق سد آبشینه وارد مدار شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان، فرزاد تیموری در رابطه با این پروژه گفت: خط اضطرار «بای‌پس» به منظور آبرسانی در مدت زمان کوتاهی شروع شده و پیشرفت خوبی داشته است، اگرچه با توجه به پیگیری‌های جدی تامین مصالح و اعتبارات انجام شد اما این طرح بین تمام پروژه‌های آبرسانی در کشور رکورددار است.

البته خوشبختانه وضعیت آبرسانی از شرایط بحران تامین آب در همدان گذشته‌، هر چند با شرایط ایده‌آل فاصله داریم اما خط انتقال آب از آبشینه به تصفیه‌خانه شهید بهشتی در آینده‌ای نزدیک به اتمام می‌رسد.

عزم جزم پرسنل ابر پروژه آبرسانی به همدان

و در نهایت ابرپروژه آبرسانی تالوار در سه فاز و با ۵۰ اکیپ و ۵۰۰ نیروی انسانی از کشور در حال تکمیل است تا آب پایدار را به همدان بر‌ساند، این پروژه با وسعت مثال‌زدنی در سه سایت اجرا می‌شود و دغدغه مهندسان و پرسنل آبرسانی به همدان است تا جایی که بالغ یک ماه و نیم است هیچ کدام از نیروی انسانی این پروژه مرخصی نرفتند و عزم جزم کردند فاز اول طرح با هدف حل مشکل آب همدان در اسرع وقت به اتمام برسد.

آخرین وضعیت آبرسانی به همدان/ پایداری شبکه آبرسانی

آخرین وضعیت آبرسانی به شهر را از زبان سخنگوی صنعت آب و فاضلاب استان همدان، حمید عزیزی می‌خوانیم: تقریبا هیچ منطقه‌ای در شهر نیست که قطعی‌های طولانی‌مدت داشته باشد، البته با توجه به رژیم مصرف مشترکان ساعت مختلفی در روز آبرسانی انجام می‌شود.

تولید و انتقال آب بر اساس برنامه مدون روزانه در حال انجام است که گاها در برخی از مخازن به دلیل تراکم بالای جمعیت، وسعت تحت پوشش زون و ذخیره‌سازی انبوه زودتر از آنچه که پیش‌بینی می‌شود آب مخزن تخلیه و به اتمام می‌رسد از همین رو طبق برنامه پیش‌بینی شده کار پیش می‌رود اما بعضا در برخی مناطق قطعی‌ها طبق برنامه زمانبندی میسر نخواهد شد.

متاسفانه محبوس شدن هوا در شبکه آبرسانی هم بعضا موجب ازدیاد شکستگی‌هایی در سطح شبکه شده که خود عاملی بر قطعی آب است بنابراین چنانچه شهروندان در هر نقطه از شهر با شکستگی لوله یا نشت شبکه مواجه شدند، سریعا همکاران ما در مرکز ۱۲۲ را به منظور جلوگیری از هدررفت آب خبر سازند.

همدان یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه آبرسانی دارد که خوشبختانه طی روزهای اخیر بحران از منطقه‌ای به سطح کوچه رسیده که این موارد هم طی تماس با مرکز ارتباطات مردمی آبفا (۱۲۲) در اسرع وقت پیگیری و حل می‌شود.

عزیزی اضافه کرد: شبکه توزیع آب در شهر همدان بیش از پیش به پایداری نزدیک شده است به طوری که از مجموع تماس‌های مردمی با مرکز ارتباطات مردمی آبفا(۱۲۲)، ۳۸ درصد تماس‌ها در قالب اطلاع‌رسانی ساعات قطعی، ۳۷ درصد در خصوص اطلاع‌رسانی حوادث و ۲۵ درصد در قالب سایر درخواست‌های مشترکین بوده که توسط اپراتورهای مرکز ۱۲۲ راهنمایی لازم صورت پذیرفته شده است.

در پایان باید یادآوری کرد به واقع بحران آب همدان تا حد قابل توجهی حل و فصل شده که این مهم جز با یاری و شکیبایی مثال‌زدنی مردم میسر نبود و البته تلاش جهادگران آبرسانی.

انتهای پیام /89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: آبرسانی به همدان بحران آب خط اضطراری آبرسانی تنش آبی جهاد آبرسانی پایداری شبکه آبرسانی آبرسانی به همدان اتصال چاه ها خط اضطراری وزیر نیرو قطعی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر راه شهرسازی با بیان اینکه برای رفع مشکلات آزادراه پیامبر اعظم (ص) دستور لازم داده شده است، گفت: شریک کار این آزادراه، یکی از بانک‌های کشور است که بنا به دلایلی، اهتمام به اجرای روکش و بهسازی آن را نداشته و ما نیز بر اساس قانون، اختیار ورود و رفع نواقص این مسیر را داریم.

مهرداد بذرپاش روز جمعه، هفتم اردیبهشت ماه، در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی، با اشاره به بازدیدهای خود از محورهای مواصلاتی استان، اظهار کرد: باید هرچه سریعتر برای تکمیل این منابع عظیمی که در پروژه‌ها انبار شده و روز به روز قیمت تمام شده آن افزایش می‌یابد، اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد رشد داشته است و نزدیک ۱۵ میلیون تن بار در شبکه ترانزینی طی این مدت جا به جا شده است. 

وی به پروژه‌های جاده‌ای ایران با کشورهای همسایه در قالب پروژه ایرانراه اشاره کرد و گفت: باید تمام تلاش خود را برای کاهش نقاط حادثه خیز و سوانح رانندگی بکار گیریم.

بذرپاش ادامه داد: حضور مدیران بر سر پروژه‌ها الزامی است چراکه حضور آن‌ها بر سر پروژه‌ها، به عنوان بازدارنده عمل می‌کند.

وی افزود: قول می‌دهم درخواست‌های رام‌های راه‌آهن استان را به شبکه ریلی اضافه کنیم و هر چه زیرساخت‌ها از لحاظ ریلی افزایش یابد، توفیقات فراوانی خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در استان همدان
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است