Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حبیب حرم» روایتی از سردار شهید «محسن قاجاریان» فرمانده تیپ زرهی ۲۱ امام رضا (ع) که برای انجام مأموریت مستشاری عازم سوریه شده بود جمعه یازدهم شهریور ساعت ۱۰ صبح در سالن شماره ۲ پردیس سینمایی هویزه واقع در خیابان دانشگاه، اکران می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، «حبیب حرم» روایتی از سردار شهید «محسن قاجاریان» فرمانده تیپ زرهی ۲۱ امام رضا (ع) که برای انجام مأموریت مستشاری عازم سوریه شده بود جمعه یازدهم شهریور ساعت ۱۰ صبح در سالن شماره ۲ پردیس سینمایی هویزه واقع در خیابان دانشگاه در مشهد، اکران خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار سرتیپ پاسدار شهید محسن قاجاریان متولد سال ۱۳۴۱ شهرستان نیشابور، او با آغاز جنگ تحمیلی احساس تکلیف کرد و با حضور در جبهه های جنگ و با عضویت بسیجی به دفاع از میهن اسلامی پرداخت. به جهت احساس تعهد و تکلیف و تداوم این حضور، همزمان با اتمام تحصیلات دوره متوسطه، در سال ۱۳۶۱ به عضویت رسمی سپاه درآمد و در ابتدا به عنوان معاون گروهان مشغول خدمت شد.

اودر طول حضور۸۰ ماهه خود در جبهه و در عملیات‌هایی همچون «مسلم ابن عقیل» به عنوان بسیجی، «والفجر مقدماتی» با مسئولیت معاون گروهان، «عملیات والفجر۱» در کسوت جانشین گروهان، «خیبر» به عنوان فرمانده گروهان، «بدر» با مسئولیت فرمانده گروهان، «والفجر ۸ »در کسوت جانشین گردان، «عملیات کربلای ۴و۵» به عنوان جانشین گردان، «عملیات نصر۸» با مسئولیت فرمانده گردان، «عملیات بیت المقدس۲» در کسوت فرمانده گردان، «عملیات پدافندی جزیره ی مجنون» به عنوان فرمانده گردان شرکت داشت.

این سردار شهید در کارنامه خدمت خود سابقه مجروحیت نیز داشت، یکبار در سال ۱۳۶۲ در جزیره مجنون شیمیایی شد، در سال ۱۳۶۳ هم در جزیره مجنون براثر اصابت تیر به پای چپ مجروح شد و پس از درمان دوباره به جبهه بازگشت. در سال ۱۳۶۴ بود که برای سومین بار در جزیره فاو به اثر اصابت ترکش به هر دو پا مجروح شد.

سردار  محسن قاجاریان فرمانده تیپ زرهی ۲۱ امام رضا(ع) که برای انجام مأموریت مستشاری عازم سوریه شده بود . در آخرین ماموریت در دفاع از حرم زینب (س) در ۱۴ بهمن ماه سال ۱۳۹۴ در جریان آزاد سازی شهرک نبل و الزهرا به  شهادت رسید.

برنامه اکران مستندها از یکم بهمن سال گذشته آغاز شده است و رشادت‌ها و سلحشوری‌های رزمندگان جبهه مقاومت به‌خصوص لشکر فاطمیون در قالب اکران عمومی فیلم‌های سینمایی و مستند در جمعه هر هفته در پردیس سینمایی هویزه مشهد روی پرده می‌رود که حضور برای عموم مردم آزاد و رایگان است.

این برنامه با همکاری مرکز رسانه فاطمیون، پایگاه مقاومت بسیج شهدای فاطمیون، حوزه هنری خراسان رضوی و پردیس سینمایی هویزه اجرا می‌شود و مستند «حبیب حرم» بیست و دومین اثر است که روی پرده می رود.

مستند «حبیب حرم» به تهیه‌کنندگی محسن اسلام‌زاده و کارگردانی مسعود دهنوی تولید شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایسنا پردیس سینمایی هویزه محسن قاجاریان سردار شهید حبیب حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • آئین گرامیداشت شهید «محسن حسین نیا» در زورخانه کن برگزار شد
  • فرمانده جدید سپاه دامغان معرفی شد
  • انتشار تصاویری از عملیات منفجر کردن یک تونل توسط نیروهای القسام
  • ویدئو| روایتی تلخ از عملیات‌های تروریستی گروهک انصارالفرقان
  • دلنوشته فرمانده اسبق سپاه امیرالمومنین (ع) همزمان با تفحص پیکر شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده»
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • سردار حاجی‌زاده: اجرای عملیات «وعده صادق» خواست مردم بود
  • هدیه ویژه فرمانده سپاه تهران به فرمانده کل ارتش