Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور گفت: با برنامه ریزی مدون برای احیای دشت قزوین تولیدات کشاورزی این استان می تواند تا دو برابر افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ محمد مهدی قاسمی مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور روز پنجشنبه برای بررسی وضعیت کشاورزی دشت قزوین و بازدید از ظرفیت های این منطقه به قزوین سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی سپس در نشستی با حضور میثم پیله فروش معاون اقتصادی استانداری، رضا افلاطونی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و کارشناسان جهاد و شرکت آب منطقه ای در خصوص نحوه احیای دشت قزوین در پی تاکید وزیر جهادکشاورزی با کارشناسان گفتگو کرد.

مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور برای بازدید میدانی از وضعیت دشت قزوین راهی برخی مناطق شد و از یک شرکت دامپروری، طرح آبیاری مدرن و سد خاکی شاکین و دشت الله آباد دیدن کرد.

 برای جمع بندی این سفر و اتخاذ تصمیم کارشناسی عصر پنجشنبه جلسه دیگری با حضور محمد مهدی قاسمی مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور، مهدی رجحانی معاون عمرانی استانداری و رضا افلاطونی رئیس سازمان جهاد کشاورزی در سالن باغستان برگزار شد.

محمد مهدی قاسمی در این نشست اظهارداشت: پس از سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان قزوین و تاکید ایشان برای آغاز فعالیت اجرایی در احیای دشت قزوین امروز با تعدادی از کارشناسان نسبت به بازدید میدانی از بخش هایی از دشت اقدام شد و مشخص شد وضعیت آبی این منطقه مناسب نیست و باید بای آن فکری کرد.

وی اضافه کرد: برای بهینه سازی مصرف آب در بخش کشاورزی باید به سمت روشهای نوین آبیاری برویم و توسعه کشت گلخانه ای ، سایبانی، اجرای طرح های آبخوانداری و احداث بندهای کوچک و روشهای دیگر را برای افزایش بهره وری مورد توجه قرار دهیم.

قاسمی تصریح کرد: تلاش می کنیم با کمک کارشناسان مهندسی آب و خاک کشور برای پایداری بخش کشاورزی استان قزوین برنامه مدونی داشته باشیم و تولیدات این استان را افزایش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر دشت قزوین در تولید 4 درصد محصولات کشاورزی کشور سهیم است اما این ظرفیت می تواند تا 10 درصد افزایش یافته و دو برابر شود.

مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور یادآورشد: برای دوبرابر شدن تولیدات کشاورزی استان قزوین باید کارهای زیربنایی مناسبی انجام شود و ضمن کنترل و مهار آبها و مدیریت مصرف نسبت به هوشمندسازی فعالیتها اقدام کرد.

وی افزود: باید در دشت قزوین رفتار تحولی و جهش در تولید رخ دهد و ما با کمک کارشناسان در کنار شما هستیم تا جهش دشت قزوین عملیاتی شود.

قاسمی اظهارداشت: با استفاده از مطالعات گذشته و به روز کردن نیازهای کنونی، برنامه های کلان تلاش می کنیم نقشه راه اصولی و علمی برای ادامه حرکت در بخش کشاورزی ترسیم کنیم و توسعه دشت را ممکن کنیم.

انتهای پیام

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی قزوین محمد مهدی قاسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور / دمای هوا در بیشتر مناطق افزایش می‌یابد
  • تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟/ رقم احتمالی قبوض برق اعلام شد
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است