Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-عضو انجمن صنایع همگن قطعه سازی خودرو گفت: صادرات قطعات خودرو به روسیه همراه با صادرات فناوری انجام می‌شود که این رویکرد، ارزآوری بالایی برای کشور خواهد داشت.
صادرات فناوری همراه با صادرات قطعات خودرو به روسیهآقای احمدرضا رعنایی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه صنعت و معدن خبرگزاری صداوسیما، افزود: قبل از تحریم ها، ایران وابستگی بالایی به تولیدکننده قطعات خارجی داشت,، اما بعد از تحریم‌ها قطعه سازان به فناوری تولید بسیاری از قطعات دست یافتند و اکنون این یک گام مثبت برای صنعت خودرو ایران به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  عضو انجمن صنایع همگن قطعه سازی گفت: استانداردی که در تولید قطعات خودرو به کار می‌رود‏, استانداردی است که خودروساز تعیین می‌کند و قطعه ساز خواسته آن را انجام می‌دهد.  
رعنایی در خصوص منفعت همکاری ایران با خودروسازان روس، اضافه کرد: همکاری قطعه سازان با کشور‌های دیگر باعث می‌شود قطعات متنوع‌تر و با استاندارد بالایی تولید شود که نمونه این ارتقای کیفی را در نمایشگاه اتوموبیلیتی مسکو شاهد بودیم.
 وی با بیان اینکه قطعه سازان می‌توانند در کنار افزایش تولید، ماشین آلات و به تبع آن تولید را توسعه دهند گفت: هر چه میزان تولید بیشتر شود، قیمت تمام شده محصول کاهش خواهد یافت که این موضوع 2 منفعت به همراه دارد؛ یعنی هم می‌تواند قیمت قطعات را کاهش دهد و منافع قطعه ساز بالاتر رود و هم توسعه و تنوع محصول را به همراه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قطعات خودرو قطعات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند

محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن خودرو گفت:یکی از مهم‌ترین نکات این است که کالاهای مورد نیاز خودروی خود را از واحدهای صنفی خریداری کنند که دارای پروانه کسب است زیرا واحدهایی که دارای پروانه کسب هستند باید تهیه شود.

او در پاسخ به این سوال که چگونه روغن تقلبی را از اصلی تشخیص دهیم؟ اضافه کرد:روغن‌های تقلبی در یک بسته‌بندی دربسته است و تا در آن باز نشود تشخیص کیفیت آن بسیار مشکل است. تنها درصورتی قابل تشخیص است که آن واحد صنفی روغن را باز کند و بفهمد تقلبی هست یا خیر.

ال سارا اضافه کرد: البته راه دیگر این است که همه روغن‌های عرضه شده در بازار به آزمایشگاه تشخیص بروند. بازرسی و نظارت اگر توأم با متخصصان واحدهای صنفی باشد و به کارشناسان برای انجام این کار مراجعه شود، قطعا تأثیر مثبتی در بهبود اوضاع خواهد گذاشت.

او در خصوص نحوه خرید لاستیک گفت:به طور کلی باید  به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند

برای خرید لاستیک نیز حتماً باید به فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز مراجعه کرد. همچنین به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • تاکسی های برقی وارد شد
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳