Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان معتقدند که عبور از آستانه خطرناک تا سال ۲۱۰۰ در ایالات متحده سه تا ۱۰ برابر خواهد شد، حتی اگر کشورها موفق شوند به هدف توافق پاریس برای محدود کردن گرمایش زمین تنها به دو درجه سانتی‌گراد برسند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عوارض مصرف بیش از حد سیب، تشخیص اوتیسم از طریق مردمک چشم، غلبه بر چربی خون بالا با شربت سنتی، گرمای شدید تا پایان قرن جاری تهدیدکننده جان افراد می‌شود، نشانه‌های مخفی کم‌آبی، تأثیر سیگار در عملکرد قلب، خوراکی‌های مؤثر در کاهش درد معده و اهمیت مصرف میوه با معده خالی جزو پربازدیدترین اخبار علم و فناوری در هفته گذشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوارض مصرف بیش از حد سیب

یکی از عبارت‌های رایج در بین مردم این است که میوه و سبزیجات را می‌توان به هر مقدار مصرف کرد، اما این عبارت به‌تازگی مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفته است، زیرا خوردن میوه به مقدار زیاد به‌خصوص سیب، می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن جدید یا خطر بیماری‌های مزمن قدیمی را تشدید کند. با این وجود سبزیجات را می‌توان به هر میزان مصرف کرد.

تشخیص اوتیسم از طریق مردمک چشم

تحقیقات جدید به پاسخ آسان چشم به نور به عنوان یک روش بالقوه مفید برای تشخیص اوتیسم در کودکان بسیار خردسال اشاره می‌کند. آزمایشات بیشتر در حال حاضر در گروه بزرگی از کودکان در حال انجام است و یک دستگاه ساده برای غربالگری پاسخ‌های مردمک ساخته شده است.

جورجینا لینچ، نویسنده اول مطالعه جدید گفت: ما می‌دانیم که وقتی در سنین ۱۸ تا ۲۴ ماهگی مداخله می‌کنیم، تأثیر طولانی مدتی بر نتایج آن‌ها دارد. در واقع مداخله درمانی در این بازه سنی بحرانی می‌تواند باعث یادگیری کلامی و یا غیرکلامی ماندن کودک باشد.

غلبه بر چربی خون بالا با شربتی سنتی

امروزه به علت مصرف کردن غذاهای آماده، فست‌فودها و رعایت نکردن رژیم غذایی مناسب افراد دچار چربی خون و بیماری‌های مختلف می‌شوند که شربت هشت عرق (عرق شوید، زنیان، سیر، کاسنی، شاه‌تره، مرزه، جعفری و گشنیز) می‌تواند به کاهش چربی خون و سایر بیماری‌ها کمک شایانی کند.

شربت هشت عرق حاوی انواع ویتامین‌های A، C، D، E، K، گروه ویتامین‌های B مانند B1، B2، B3، B6، B9، B12، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، آهن، منگنز، منیزیم، روی، فسفر، مس، دی آلیل سولفید، آلیسین و فلاونوئیدها است. این شربت تأثیر چشمگیری در کاهش چربی خون و چربی کبد، پاکسازی عروق و شریان‌ها و از بین بردن میکروب‌ها، باکتری‌ها و قارچ‌ها دارد. شربت هشت عرق حاوی انواع ویتامین‌های A، C، D، E، K، گروه ویتامین‌های B مانند B1، B2، B3، B6، B9، B12، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، آهن، منگنز، منیزیم، روی، فسفر، مس، دی آلیل سولفید، آلیسین و فلاونوئیدها است. این شربت تأثیر چشمگیری در کاهش چربی خون و چربی کبد، پاکسازی عروق و شریان‌ها و از بین بردن میکروب‌ها، باکتری‌ها و قارچ‌ها دارد.

گرمای شدید تا پایان قرن جاری تهدیدکننده جان افراد می‌شود

یکی از شاخص‌های گرمای خطرناک، یعنی زمانی که رطوبت و دمای هوا با یکدیگر ترکیب می‌شود، ۳۹.۴۴ درجه سانتی‌گراد تعریف شده است. دمای بی‌نهایت خطرناک نیز ۵۱ درجه سانتی‌گراد تعریف می‌شود که برای انسان شرایط ناامنی است.

محققان معتقدند که عبور از آستانه خطرناک تا سال ۲۱۰۰ در ایالات متحده سه تا ۱۰ برابر خواهد شد، حتی اگر کشورها موفق شوند به هدف توافق پاریس برای محدود کردن گرمایش زمین تنها به دو درجه سانتی‌گراد برسند. به نظر می‌رسد در بدترین سناریو که انتشار گازهای گلخانه‌ای کنترل نشده باقی می‌ماند، شرایط بسیار خطرناک ممکن است در نواحی نزدیک به خط استوا رایج شود.

چرا شکلات تلخ برای قلب مفید است؟

متخصصان تغذیه و سلامت در آمریکا اعلام کردند که راز خاصیت مفید شکلات تلخ برای سلامت قلب، در واکنش باکتری‌های معده به این خوراکی نهفته است. محققان فرآیند هضم پودر کاکائو را در سیستم گوارشی شبیه‌سازی شده مورد مطالعه قرار داده‌اند و متوجه شدند که یک باکتری خاص در معده شکلات تلخ را خورده، آن را تخمیر کرده و سپس ترکیبات ضدالتهابی ترشح می‌کند که این ترکیبات برای قلب مفید است.

نشانه‌های مخفی کم آبی

هیدراته ماندن یا آبرسانی کافی به بدن برای احساس خوب و عملکرد در بهترین حالت امری حیاتی است. با توجه به اینکه ۶۰ درصد بدن به متوسط از آب تشکیل شده برای عملکرد در سطوح مختلف نیاز به آب وجود دارد. برخی از کارهای اصلی بدن از جمله دفع مواد زائد و سموم، تنظیم دمای بدن، روغن کاری مفاصل و بهبود سلامت سلولی، بافتی و اندام‌ها بدون آب امکان پذیر نیست. از جمله وظایف آب کمک به تولید بزاق، هضم مناسب، و رساندن اکسیژن به سراسر بدن شما است.

تأثیر سیگار در عملکرد قلب

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد افراد سیگاری قلب‌های ضخیم‌تر، ضعیف‌تر و سنگین‌تری دارند. هرچه افراد بیشتر از سیگار استفاده می‌کردند، قدرت پمپاژ قلب آن‌ها بیشتر آسیب می‌بیند. سیگار نه تنها به رگ‌های خونی آسیب وارد می‌کند، بلکه به صورت مستقیم به قلب نیز آسیب می‌رساند، البته بعضی از این آسیب‌ها با ترک سیگار قابل برگشت است.

به گفته محققان به خوبی مشخص شده است که سیگار کشیدن باعث انسداد شریان‌ها می‌شود و در نهایت منجر به بروز بیماری عروق کرونر قلب و سکته می‌شود. قلب می‌تواند تا حدودی با ترک سیگار بهبود پیدا کند، بنابراین هرگز برای ترک سیگار دیر نیست.

خوراکی‌های مؤثر در کاهش درد معده

معده شما در نتیجه استرس بیش از حد، مصرف اشتباه مواد غذایی، مشکلات گوارشی و یبوست دچار التهاب می‌شود. اگر از درد شکم و معده رنج می‌برید بسیاری از امدادهای سریع وجود دارد که بتوانید آنها را در خانه انجام دهید، اما فراموش نکنید در صورت جدی شدن دردها باید برای درمان به پزشک مراجعه کنید. بنا بر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، علائم التهاب معده شامل درد شکم و نفخ شدید است. با این اوصاف تغییر عادات غذایی در کنار برخی از درمان‌های خانگی ساده، می‌تواند متوسل شدن به داروها را کاهش داده و التهاب معده را از بین ببرد. این درمان‌ها شامل استفاده از مواد غذایی مانند رازیانه، نعناع، بابونه، آنتی‌اکسیدان‌، فیبر، میخک، آب لیمو و دارچین است.

کد خبر 601701

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گرمایش جهانی تغییر اقلیم و گرمایش جهانی گرمایش جهانی یا تغییر اقلیم افزایش گرمایش جهانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق درجه سانتی گراد چربی خون بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟


به گزارش تابناک، دیده‌ها و شنیده‌ها حکایت از این دارد که مصرف دخانیات در کشور بالا رفته است‌. طبق آمار بیش از ۲۰ درصد مردان و چهار درصد زنان بالای ۱۵ سال در کشور مصرف روزانه سیگار دارند. متأسفانه بررسی‌های وزارت بهداشت یک هشدار کلی در خود دارد؛ این که سن سیگاری شدن در حال کاهش است و تعداد نوجوانان سیگاری طی ۵ سال ۱۳۳ درصد افزایش داشته است. غافل از اینکه دخانیات به‌عنوان مهم‌ترین عامل خطر در حوزه بیماری‌های غیرواگیر است که طی ۵ سال گذشته هم در میان مردان و هم زنان به‌شدت در حال افزایش است.

استعمال دخانیات به هر عضوی از بدن آسیب می‌رساند

استعمال دخانیات باعث بروز بیماری‌های مختلفی می‌شود. بیش از ۷۰۰۰ ماده شیمیایی و ترکیبات در دود تنباکو یافت می‌شود. هنگامی که فرد استنشاق می‌کند، این مواد و مواد شیمیایی بلافاصله به ریه‌های او می‌رسد. خون متعاقباً مواد سمی را به هر عضو بدن از جمله پوست می‌برد.

یکی از آشکارترین اثرات سیگارکشیدن پیری زودرس است

پوست بزرگ‌ترین عضو بدن است که میزبان فرایندهای کلیدی التهابی و ایمنی است. یکی از آشکارترین اثرات سیگارکشیدن بر ظاهر پوست، چین‌وچروک و پیری صورت است، و هر چه فرد بیشتر سیگار بکشد، خطر آن بیشتر است.

پوست آسیب‌دیده توسط دود تنباکو معمولاً ظاهری مایل به خاکستری و فاسد دارد. افراد سیگاری در ۴۰ سالگی اغلب به‌اندازه افراد غیرسیگاری در دهه ۶۰ زندگی خود چین‌وچروک صورت دارند. آسیب پوستی ناشی از سیگار ممکن است بلافاصله با چشم غیرمسلح قابل‌مشاهده نباشد، اما این امر می‌تواند در دهه ۲۰ یا ۳۰ سالگی شناسایی شود.

سیگار توانایی پوست برای ترمیم خود را مختل می‌کند؛ زیرا باعث تولید آنزیمی به نام متالوپروتئیناز (MMPs) می‌شود که مسئول تجزیه کلاژن در پوست و باعث افتادگی آن می‌شود.

کلاژن یک پروتئین داربست ضروری است که به پوست نرمی و خاصیت ارتجاعی می‌دهد. باگذشت زمان، درحالی‌که کلاژن کاهش می‌یابد، در پاسخ به ماهیت تحریک‌کننده دود تنباکو و چروک شدن دهان هنگام کشیدن سیگار می‌تواند باعث چین‌وچروک در اطراف پوست (چشم و دهان) شود.

سیگار همچنین با انقباض عروق خونی در نزدیکی سطح پوست، میزان جریان خون به پوست را کاهش می‌دهد.

لب‌های تیره و کدر نشان‌دهنده اعتیاد به سیگار است

سیگار حتی رنگ‌دانه‌های لب را نیز تیره می‌کند. افراد سیگاری اغلب لب‌های تیره و کدر دارند که نشان‌دهنده اعتیاد آنها به سیگار است. سیگارکشیدن باعث تیرگی پوست می‌شود و به رنگ پوست نیز آسیب می‌رساند. حتی در سنین پایین، پوست جذابیت و درخشندگی خود را از دست می‌دهد. سموم موجود در سیگار نه‌تنها برای اندام‌های داخلی خطرناک است؛ بلکه به پوست نیز آسیب می‌رساند.

سیگارکشیدن عامل اصلی افتادگی بازوها و سینه‌ها

استعمال دخانیات نه‌تنها به‌ظاهر صورت آسیب می‌زند، بلکه می‌تواند بر اندام نیز تأثیر بگذارد. همان‌طور که پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد، قسمت‌هایی که زمانی سفت بودند ممکن است شروع به افتادگی کنند. این شامل بازوهای داخلی و سینه‌ها می‌شود. محققان سیگارکشیدن را به‌عنوان عامل اصلی افتادگی سینه‌ها معرفی کرده‌اند.

زردی دندان نمایان‌ترین عوارض سیگارکشیدن

دندان‌های زرد یکی از نمایان‌ترین عوارض سیگارکشیدن طولانی‌مدت است، اما آسیب دندانی به همین‌جا ختم نمی‌شود. افرادی که سیگار می‌کشند به بیماری لثه، بوی بددهان و سایر مشکلات بهداشت دهان و دندان مبتلا می‌شوند. احتمال ازدست‌دادن دندان در افراد سیگاری دوبرابر افراد غیرسیگاری است.

تأثیر سیگار در زردشدن ناخن‌ها

فکر می‌کنید با سیگاری که بین انگشتانتان قرار دارد دستتان جذاب به نظر می‌رسد؟ اگر مدتی است که سیگار می‌کشید، به ناخن‌های دست و پوست دست خود دقت کنید. تنباکو می‌تواند پوست و ناخن‌ها و همچنین دندان‌ها را زرد کند. خبر خوب این است که وقتی سیگار را ترک می‌کنید، این لکه‌ها محو می‌شوند.

سیگار عامل خطر برای ریزش مو

هم مردان و هم زنان با افزایش سن، موهای نازک‌تری پیدا می‌کنند و سیگارکشیدن می‌تواند این روند را تسریع کند. برخی از مطالعات حتی نشان می‌دهد افرادی که سیگار می‌کشند بیشتر در معرض طاسی هستند. محققان سیگارکشیدن را به‌عنوان یک عامل خطر واضح برای طاسی سر شناسایی کرده‌اند.

چشم‌ها در برابر دخانیات آسیب‌پذیر هستند

سیگارکشیدن احتمال ابتلا به آب‌مروارید را با افزایش سن افزایش می‌دهد. اینها نواحی کدر روی عدسی چشم هستند که از رسیدن نور به شبکیه جلوگیری می‌کنند. اگر مشکلات بینایی جدی ایجاد کنند، با جراحی درمان می‌شوند.

زنان سیگاری زودتر یائسه می‌شوند

یائسگی، مرحله‌ای است که هورمون‌های زنانه کاهش می‌یابد و چرخه قاعدگی برای همیشه متوقف می‌شود. اکثر زنان این تغییر را در حدود ۵۰ سالگی تجربه می‌کنند؛ اما افراد سیگاری به طور متوسط یک الی دو سال زودتر از زنانی که سیگار نمی‌کشند به یائسگی می‌رسند. این تأثیر در زنانی که سال‌ها به شدت سیگار می‌کشند، قوی‌تر است.

سیگار احتمال حمله قلبی را افزایش می‌دهد

سیگار تقریباً بر تمام اعضای بدن از جمله قلب تأثیر می‌گذارد. در افرادی که سیگار می‌کشند، شریان‌هایی که خون را به قلب می‌برند، به‌مرورزمان باریک می‌شوند. سیگار همچنین فشارخون را افزایش می‌دهد و لخته‌شدن خون را آسان می‌کند. این عوامل احتمال حمله قلبی را افزایش می‌دهد. در مردان سیگاری، کاهش جریان خون می‌تواند منجر به اختلال نعوظ شود.

مشکلات بارداری در زنان سیگاری

زنان سیگاری برای باردارشدن و به‌دنیاآوردن نوزاد سالم شرایط سخت‌تری دارند. سیگار با مشکلات باروری مرتبط است و سیگارکشیدن در دوران بارداری احتمال سقط‌جنین، زایمان زودرس یا به‌دنیاآوردن نوزادی با وزن کم را افزایش می‌دهد.

چگونه ترک‌سیگار ظاهر و سلامت شما را بهبود می‌بخشد؟

ترک سیگار می‌تواند ظاهر شما را بهبود بخشد. همان‌طور که جریان خون بهتر می‌شود، پوست شما اکسیژن و مواد مغذی بیشتری دریافت می‌کند. این می‌تواند به شما کمک کند تا چهره‌ای سالم‌تر داشته باشید. اگر سیگار را ترک کنید، لکه‌های روی انگشتان و ناخن‌های شما ناپدید می‌شوند. حتی ممکن است متوجه سفیدشدن دندان‌های خود شوید.

هنگامی که سیگار را ترک می‌کنید، پوست خود را در برابر پیری زودرس مقاوم می‌کنید؛ البته باید توجه داشت که چین‌وچروک‌ها و لکه‌های پیری ایجاد شده، از بین نمی‌رود؛ اما بااین‌حال، محصولاتی وجود دارد که سیگاری‌های سابق می‌توانند از آن برای زیباتر جلوه‌دادن پوست خود استفاده کنند. اینها شامل رتینوئیدهای موضعی و آنتی‌اکسیدان‌ها، مانند ویتامین C و E است. همچنین توصیه می‌شود که هر روز از ضدآفتاب استفاده شود.

ترک سیگار نه‌تنها بر روی ظاهر اثر مثبت می‌گذارد؛ بلکه تنها در ۲۰ دقیقه پس از ترک سیگار فشار خون و ضربان قلب به حالت عادی باز می گردد. در عرض ۲۴ ساعت، خطر حمله قلبی شروع به کاهش می کند. در هفته‌های اول پس از ترک، مژک‌های ریز دوباره شروع به کار می‌کنند و مواد محرک را از ریه‌ها خارج می‌کنند. در عرض یک سال، خطر ابتلا به بیماری قلبی به نصف افرادی که هنوز سیگار می کشند، کاهش می یابد. و بعد از ۱۰ سال بدون سیگار، احتمال مرگ بر اثر سرطان ریه بیشتر از کسی نیست که هرگز سیگار نکشیده است.

طبق آمار حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افراد جامعه (زن و مرد) تنها به صورت تفننی سیگار می کشند و سالانه نزدیک به ۸۰ میلیارد نخ سیگار در ایران استعمال می‌شود. کارشناسان معتقدند که ترک سیگار بسیار دشوار است. اما اگر به خود می‌گویید غیرممکن است، دوباره فکر و تلاش کنید.

به‌خاطر داشته باشید که بیشتر مردم برای ترک سیگار باید بیش از یک‌بار تلاش کنند و تنها ۴ تا ۷ درصد بدون کمک موفق می‌شوند. لذا برای ترک سیگار حتماً از مشاور، روانشناس و روانپزشک ترک اعتیاد کمک بگیرید. در طی مراجعه به این افراد، متخصص مربوطه تکنیک‌هایی را در جلسات مشاوره فردی یا گروهی برای ترک آموزش می‌دهد. همچنین برای هر بیمار برنامه درمانی اختصاصی تهیه می‌شود و در برخی موارد نیاز است تا درمان فرد بصورت بستری شدن در بیمارستان ادامه پیدا کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • هشدار به کسانی که هر روز پنیر میخورند
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟