Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار آستارا با تاکید بر ضرورت استقرار نمایندگی سازمان اموال تملیکی در این شهرستان مرزی گفت: ۸۵ درصد صادرات استان گیلان از مرزهای سه گانه آستارا صورت می گیرد و توسعه زیرساخت‌های اقتصادی شهرستان برای رونق بیشتر تجارت خارجی بسیار مهم است.

عنایت رضایی پور در گفتگوی اختصاصی با ایسنا با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساخت‌های راه آهن بین المللی آستارا و اتصال آن به راه آهن رشت و تکمیل کریدور بین المللی و بسیار مهم شمال به جنوب اظهار کرد: زیرساخت‌های لازم در مرز آستارا به عنوان یک گذرگاه مهم صادراتی کشور پیگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مرزهای آستارا را گذرگاه هایی امن برای تجارت و صادرات ملی عنوان و افزود: اهمیت مرز آستارا بر هیچ کسی پوشیده نیست و گمرک آستارا به عنوان یک گمرک فعال، تمام رویه‌ها را در بخش‌های مختلف گمرکی دارا بوده و در سه مرز آبی، زمینی و ریلی فعالیت ویژه ای دارد.

فرماندار آستارا با بیان اینکه گمرکات آستارا از گمرکات فعال استان گیلان هستند گفت: در سطح کشور کمتر گمرکی را داریم که از سه رویه به شکل همزمان برخوردار بوده و از مرزهای زمینی، ریلی و دریایی صادرات ملی داشته باشد.

رضایی پور با تاکید بر لزوم تجهیز امکانات سخت افزاری گمرک آستارا تصریح کرد: تجهیزات سخت افزاری و همچنین تعداد دستگاه های ایکس‌ ری در گمرک آستارا باید تقویت و افزایش پیدا کند و پیگیر این موضوع مهم هستیم.

وی با بیان اینکه آستارا از مرزهای مهم جمهوری اسلامی ایران است و با دارا بودن سه مرز تعیین تکلیف کالاهای مکشوفه در آن از اهمیت لازم برخوردار است خاطر نشان کرد: با توجه به حجم قابل توجه کالاهای قاچاق ضبط شده در انبارهای اداره کل گمرک آستارا نیازمند یک ساماندهی هستیم.

فرماندار آستارا از عدم استقرار نمایندگی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در این شهرستان مرزی و بندری استان گیلان به منظور تعیین تکلیف کالاها انتقاد کرد و گفت: در چند مرحله با مکاتبه و پیگیری، استقرار نمایندگی این سازمان و تعیین یک انبار برای کالاهای آن درخواست شده است که تاکنون از سوی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گیلان حرکت قابل توجهی در این خصوص مشاهده نشده است.

رضایی پور در ادامه ظرفیت‌ های گمرکی در سه مرز زمینی، دریایی و ریلی آستارا بین دو کشور همسایه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان را فرصتی طلایی در توسعه همکاری ‌های اقتصادی دانست و تصریح کرد: ما سه مرز فعال داریم که برای استان گیلان یک اعتبار اقتصادی خوب بوده و بسیار مهم هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها صادرات آستارا اموال تملیکی استقرار نمایندگی اموال تملیکی استان گیلان گمرک آستارا سه مرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور

علیرضا جیلان اظهار داشت: نمد کاربرد‌های زیادی در زندگی روزمره دارد که یکی از مهم‌ترین این کاربرد‌ها به‌عنوان زیرانداز است.

وی افزود: همچنین از نمد در صنایع دیگر مانند پزشکی، هوا و فضا، خودرو، پوشاک و مصنوعات صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استفاده می‌شود.

جیلان تولیدات نمدی را به‌عنوان محصول صادرات‌محور اعلام و اضافه کرد: قرارگیری این محصول در زنجیره ارزش، زمینه‌های ارتقای شهرکرد، شهر ملی نمد به شهر جهانی نمد را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به صادرات نمد چهارمحال و بختیاری به کشور‌های خارجی، یادآور شد: با احیای هنر نمدمالی می‌توان آن را به یک کالای صادرات‌محور تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید

ضرورت جهانی شدن شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد در دستورکار دولتمردان

جیلان بیان داشت: برای احیای صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی به آموزش تخصصی نیاز است.

وی گفت: استادان نمدمالی هم‌اکنون هنر خود را به‌صورت سینه‌به‌سینه به شاگردان آموزش می‌دهند، اما باید این هنر به‌صورت دانشگاهی آموزش داده شود.

جیلان تأکید کرد: همچنین می‌توان هنر نمدمالی را از طریق مراکز فنی‌وحرفه‌ای به علاقه‌مندان آموزش داد.

وی ادامه داد: یکی از ضرورت‌ها برای ارتقای شهرکرد به شهر جهانی نمد استفاده از نمادسازی‌ها بوده که در این زمینه با شهرداری توافق‌هایی برای نمادسازی در کوی نمدمالان شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی