Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@11:33:35 GMT

سمنان مشکل کمبود آمبولانس دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۰۷۸۳۶

سمنان مشکل کمبود آمبولانس دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه سمنان کمبود آمبولانس دارد گفت: این مشکل تنها برای سمنان نیست بلکه برای کشور هم همین هست و آمبولانس کم داریم. - اخبار استانها -

دکتر کامران قدس در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: در حال حاضر در استان سمنان 32 آمبولانس فعال داریم.

وی با اشاره به آخرین اقدامات دولت برای رفع مشکل کمبود آمبولانس گفت در دولت تصویب شده است که از خارج تعدادی آمبولانس وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه در حال حاضر نیروی متخصص ما نیز محدود است گفت: به 75 نفر نیرو نیاز داریم در حال حاضر در مرکز استان چشم‌پزشک نداریم.

قدس با اشاره به برخی کمبودها در بخش بهداشت و درمان این استان گفت: کمبود متخصص و تجهیزات در سمنان یک معضل اساسی است.

وی با بیان اینکه تمام توان مدیریتی و تجهیزاتی و انسانی خود را به کار گرفتیم تا بحران را رد کنیم گفت: با وجود اینکه ضریب تخت بیمارستانی در سمنان از میانگین کشوری بالاتر است اما همچنان مشکل کمبود متخصص و تجهیزات در این استان وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه اگر نیروی متخصص وجود نداشته باشد در عمل امکان استفاده از امکانات نیز وجود ندارد افزود: میزان فارغ‌التحصیلان تخصص و فوق تخصص از دانشگاه‌ها کاهش یافته است و به‌عنوان‌مثال یکی از مشکلاتی که با آن در برخی از شهرهای استان مواجه هستیم کمبود متخصص چشم‌پزشکی است.

تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس بهبهانوقوع سیل در رودبار قصران فشم/ 3 دستگاه آمبولانس اعزام شداختصاص هزار دستگاه آمبولانس به اورژانس کشور با پیشنهاد رئیس مجلس

به گزارش تسنیم در سفر وزیر بهداشت به استان سمنان آمبولانس‌های جدید خریداری شده و در راه استان‌های مختلف کشور است.

انتهای پیام/363/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز از انعقاد قرارداد ساخت دو پل عابر پیاده برای شهر دانشگاهی در محدوده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و در محدوده درب استادیوم تختی خبر داد.

حجت‌الله سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تردد دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بعد از حذف پل عابر پیاده این دانشگاه برای اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید قربانی اظهار کرد: بعد از اجرای این پروژه، شرایط تردد دانشجویان در عرض اتوبان جمهوری برای رسیدن به در دانشگاه، ناایمن شده است و احتمال وقوع خطر وجود دارد و از سوی دیگر می‌خواهیم تردد عابران پیاده در تقاطع خیابان «رفیش» را نیز پوشش دهیم، بنابراین در حد فاصل تقاطع و چراغ راهنمایی رفیش که در محدوده پایین‌تر از درب غربی دانشگاه است، پل عابر پیاده احداث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی سه پل عابر پیاده افزود: قرارداد احداث پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز و قرارداد احداث پل عابر پیاده درب استادیوم تختی منعقد و ابلاغ شده است. هر کدام از این پروژه‌ها به حدود ۵.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است و عملیات اجرایی این پروژه‌ها به زودی آغاز می‌شود و اجرای هر کدام حدود شش ماه زمان می‌برد. البته معمولا پل‌های عابر پیاده در محل کارگاه ساخته می‌شوند و بعد به محل پروژه منتقل می‌شوند؛ در این پروژه‌ها بعد از تعطیلی دانشگاه، این کار انجام می‌شود تا مزاحمتی برای دانشجویان ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: طرح پل عابر پیاده درب غربی دانشگاه شهید چمران اهواز مقداری متفاوت خواهد بود و روی سازه آن کار معماری برای زیبایی بیشتر انجام می‌شود. این پل، ستون میانی ندارد و دارای معماری باستانی خوزستان شامل طرح گنبدی و ستون‌های ایوان‌مانند خواهد بود.

سلیمانی گفت: در پروژه پل عابر پیاده درب استادیوم تختی نیز المان‌های ورزش‌های مختلف با نورپردازی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در نظر داریم ابتدا ایمن‌سازی را انجام دهیم، طراحی اولیه پل‌ها معمولی هستند و در اقدام بعدی می‌توان در مورد مکانیزه بودن پل تصمیم‌گیری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • متخصص بیمارستان شریعتی تهران خودکشی کرد