Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه اعلام کرد ضرب‌الاجل شنبه را که برای از سرگیری جریان گاز از طریق خط لوله نورد استریم ۱ به اروپا قرار داده بود، لغو کرده است، زیرا در حین تعمیر و نگهداری یک نقص را کشف کرده و به این ترتیب مشکلات اروپا در تامین سوخت برای زمستان عمیق‌تر می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از رویترز، نورد استریم ۱ که از زیر دریای بالتیک برای تامین انرژی آلمان و سایرین عبور می‌کند، قرار بود پس از سه روز توقف برای تعمیر و نگهداری، در روز شنبه (امروز) در ساعت ۰۱:۰۰ GMT فعالیت خود را از سر بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما گازپروم، شرکت دولتی که انحصار صادرات گاز روسیه از طریق خط لوله را در اختیار دارد، روز جمعه اعلام کرد که پس از پیدا کردن نشتی، دیگر نمی‌تواند یک بازه زمانی را برای شروع مجدد تحویل ارائه دهد.

مسکو تحریم‌های اعمال شده توسط غرب پس از حمله روسیه به اوکراین را دلیل ایجاد اختلال در عملیات معمول و نگهداری نورد استریم ۱ می‌داند. بروکسل اما می‌گوید این یک بهانه است و روسیه از گاز به عنوان یک سلاح اقتصادی برای مقابله به مثل استفاده می‌کند.

اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفته این اتحادیه باید سقف قیمتی را برای گاز خط لوله روسیه اعمال کند تا آنچه را که به گفته او تلاش‌های ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای دستکاری بازار است، خنثی کند.

قیمت سوخت در اروپا سر به فلک کشیده و به صنعت و خانوارهای اروپایی آسیب رسانده است.

دمیتری مدودف، رئیس‌جمهور اسبق روسیه گفته اگر بروکسل چنین سقفی را اعمال کند، مسکو صادرات به اروپا را قطع خواهد کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز روز جمعه گفته بود که ممکن است اختلالات بیشتری در تحویل از طریق نورد استریم ۱ ایجاد شود. وی در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان انتظار قطعی‌های بیشتری را داشت، گفت: "تقصیر گازپروم نیست که منابع از دست رفته است. بنابراین، قابلیت اطمینان کل سیستم در خطر است."

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: خط لوله نورد استریم 1

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خط لوله نورد استریم 1 نورد استریم ۱ خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۱۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در نشست مطبوعاتی مشترک با شی جین‌پینگ، همتای چینی وی در پاریس، ضمن اشاره به تداوم تامین کمک برای کی‌یف، مدعی شد که آمریکا و متحدانش به‌دنبال تغییر رژیم در روسیه نیستند!

ماکرون که در کاخ الیزه میزبان جین‌پینگ است، در گفت‌وگو با رئیس جمهور چین، از وی خواست تا اطمینان حاصل کند که پکن برای مسکو کمک قابل استفاده در جنگ فراهم نخواهد کرد. ماکرون از تعهدات پکن مبنی بر خودداری از فروش سلاح یا تامین کمک برای روسیه، استقبال کرد.

جین‌پینگ در این سفر با اورسولا فون‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا نیز دیدار کرد. فون درلاین در این دیدار گفت که «برای محدود کردن تحویل کالاها با مصرف دوگانه به روسیه که می‌توان در جنگ از آنها استفاده کرد، تلاش بیشتری لازم است» و در عین حالا مدعی شد که این مساله «روابط اتحادیه اروپا و چین را تحت‌الشعاع قرار نمی‌دهد.»

ماکرون نیز گفت: توضیح اهمیت تاثیر این جنگ بر امنیت اروپا و عزم ما در حمایت از اوکراین تا هر زمان که نیاز باشد، ضرورت دارد. البته غرب قصد تغییر رژیم در مسکو را ندارد.

رئیس کمیسیون اروپا نیز از پکن خواست تا از تمام نفوذش بر روسیه برای توقف جنگ استفاده کند و در ادامه ماکرون مدعی شد که تمایل دارد تا «گفتمان نزدیک را حفظ کند.» وی همچنین از تصمیم جین‌پینگ برای سفر به فرانسه در راستای آنچه «هماهنگی مواضع دو کشور در آستانه سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به چین در ماه مه» خوانده شده است، استقبال کرد.

ماکرون افزود: ملاقات با رئیس جمهور چین امکان دنبال کردن یک دستور کار مشترک را فراهم و تکلیف قصد و نیت جهت برقراری صلح پایدار را روشن می‌کند.

جین‌پینگ در این نشست از غرب به‌دلیل تحریف وجهه چین در بحبوحه جنگ اوکراین انتقاد کرد و گفت: چین بحران اوکراین را ایجاد نکرد و یک طرف این جنگ هم نیست. نمی‌پذیریم که از بحران اوکراین برای مقصر دانستن دیگران، خدشه‌دار کردن چهره کشورهای ثالث و به‌راه‌انداختن یک جنگ سرد جدید استفاده شود. همانطور که تاریخ به دفعات نشان داده است، همواره می‌توان جنگ‌ها را از طریق مذاکره حل و فصل کرد. پکن نیز همواره در برقراری صلح نقش مثبتی ایفا کرده است.

کد خبر 6099034

دیگر خبرها

  • ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • آکسیوس : آمریکا تحویل یک محموله مهمات به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • تلاش روسیه برای افتتاح کنسولگری در بنغازی
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد