Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت جو بایدن در آستانه انتخابات میاندوره ای آمریکا از کنگره درخواست بودجه ۴۷ میلیارد دلاری کرده است.

بر اساس گزارش رسانه های آمریکایی، کاخ سفید از کنگره خواسته است این میزان بودجه را برای پاییز امسال از بودجه جدید اضطراری تامین کند.

دولت بایدن قصد دارد این اعتبار را برای مبارزه با کرونا، تامین واکسن‌های جدید آبله میمون، کمک دفاعی به اوکراین و مقابله با سیل‌های کنتاکی هزینه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش ها، حدود ۱۳.۷ میلیار دلار از این مبلغ برای کمک به اوکراین تخصیص خواهد شد که شامل هزینه تجهیزات نظامی، جمع آوری داده های اطلاعاتی و کمک های اقتصادی می شود.

با توجه به برگزاری انتخابات میاندوره ای کنگره، قانونگذاران آمریکایی باید پیش از تاریخ ۳۰ سپتامبر در مورد موافقت یا مخالفت با درخواست کمک فوری کاخ سفید به توافق برسند چرا که در غیر این صورت بخش های قابل توجهی از دولت ایالات متحده تعطیل خواهد شد.

دولت بایدن که با انتخابات میان دوره‌ای مواجه است، برای رسیدگی به بیماری آبله میمون تحت فشار قرار گرفته است. 

وزیر بهداشت آمریکا اعلام کرده که بیماری آبله میمون یک وضعیت اضطراری برای سلامت عمومی در این کشور اعلام شده است.

شبکه آمریکایی ای‌ بی‌ سی نیوز با استناد به آمار مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها گزارش داد که فقط حدود ۱۰ درصد از واکسن های آبله میمون در اختیار افراد سیاهپوست قرار می‌گیرد درحالیکه این قشر یک سوم مبتلایان را تشکیل می‌دهند.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حالی که از تلاش‌های دولتش برای تامین واکسن مورد نیاز برای کودکان زیر پنج سال تمجید کرده، اعلام کرده است: آمریکا برای برنامه‌ریزی و آمادگی در مقابل پاندمی دوم به پول بیشتری نیاز دارد.

بایدن به طور ضمنی به احتمال شیوع یک همه گیری دیگر اشاره کرده و گفته بود که در صورت بروز همه گیری جدید به برنامه‌ریزی و بودجه بیشتری برای مقابله با آن دارد.

برخی از کارشناسان و آژانس های بهداشتی مانند سازمان جهانی بهداشت نیز نسبت به احتمال همه‌گیری‌های احتمالی در آینده هشدار داده اند. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است قصد دارد یک معاهده جهانی برای مبارزه با همه‌گیری‌ها تصویب کند که قرار است در مجمع جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۴ مطرح شود.

این سازمان امیدوار است این معاهده با موافقت همه کشورهای جهان به تعیین اهداف و اصول اساسی به منظور ساختار اقدامات جمعی لازم برای مبارزه با همه گیری‌ها کمک کند.

در حالیکه آمریکایی‌ها با مشکلات اقتصادی بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند و این کشور گرفتار بحران های مختلف اقتصادی و بلایای طبیعی همچون سیل است، دولت بایدن با ارسال تجهیزات نظامی و میلیونها دلار هزینه از جیب مالیات دهندگان آمریکایی بر آتش جنگ اوکراین می دمد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کنگره آمریکا ، ویروس کرونا ، تحولات اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کنگره آمریکا ویروس کرونا تحولات اوکراین دولت بایدن آبله میمون همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۱۲۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح

در میانه خبرهای ضدونقیض درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره، یک رسانه آمریکایی خبر داد ارتش رژیم صهیونیستی امروز جمعه طرح خود برای آغاز تخلیه ساکنان رفح در جنوب غزه را به دولت آمریکا ابلاغ کرده است.

به گزارش ایسنا، یک مقام آمریکایی می‌گوید ارتش رژیم صهیونیستی به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سازمان‌های امدادی فعال در داخل نوار غزه اطلاع داده است که آن‌ها طرحی را برای انتقال مردم از رفح به منطقه «المواصی» در جنوب غربی غزه تعیین کرده‌اند.

مجله آمریکایی پالتیکو نوشت نیروهای اشغالگر نقشه منطقه المواصی را به گروه‌های امدادگر ارسال کردند تا برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح آماده شوند؛ اقدامی که حتی متحدان تل‌آویو درباره آن و خطر حمله به رفح برای بیش از یک میلیون آواره‌ای که در این منطقه حضور دارند، هشدار داده‌اند.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرد طرح جامعی از سوی رژیم صهیونیستی درباره عملیات نظامی در شهر رفح دریافت نکرده و قبل از هر گونه حمله به رفح، خواهان ادامه مذاکرات با تل‌آویو است.

کاخ سفید مدعی شد از حمله ارتش رژیم صهیونیستی به رفح نگران است چرا که ۱.۵ میلیون آواره در رفح هستند که باید محافظت شوند و واشنگتن در حال کار روی توافق آتش‌بس و بازگشت گروگان‌هاست.

در همین راستا، رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند میان «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات این رژیم از جمله مقامات امنیتی داخل کابینه جنگ در مورد زمان و شکل عملیات در رفح اختلاف‌نظر وجود دارد زیرا آن‌ها از رویارویی با آمریکا در صورت انجام این حمله نگران هستند.

وبگاه خبری آکسیوس هم به نقل از مقامات آمریکایی نوشت بایدن شخصا در تلاش‌های فشرده برای دستیابی به توافق آتش‌ بس و آزادی اسرا شرکت دارد.

این وبگاه خبری نوشت بایدن دستیابی به چنین توافقی را عنصری حیاتی در چارچوب استراتژی گسترده‌تر در داخل و خارج می‌داند.

از سوی دیگر «حسام بدران» یکی از رهبران حماس گفت: در حال انجام رایزنی‌های داخلی قبل از بازگشت هیأت مذاکره کننده به قاهره هستیم.

رسانه‌های مصری هم گزارش کردند هیأت مذاکره کننده حماس برای بررسی توافق آتش‌بس موقت فردا (شنبه) وارد قاهره می‌شود.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش کرد حماس تا این لحظه به پیشنهاد آتش‌بس که اخیرا در قاهره ارائه شد، پاسخی نداده است و فردا رسما توسط هیأتی از این جنبش که به قاهره خواهد رفت، پاسخ خواهد داد.

یک مقام آمریکایی هم به رویترز گفته ایالات متحده معتقد است در گفت‌وگوهای قاهره بر سر آتش‌بس و تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی پیشرفت‌هایی حاصل شده اما «منتظر خبرهای بیشتری هستند».

بایدن نیز مدیر سیا را روانه مصر کرده تا در مذاکرات آتش‌بس شرکت کند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر‌ها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  • خبرها درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره همزمان با طرح اسرائیل برای حمله به رفح
  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی
  • منابع آگاه: دولت بایدن و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره یک توافق هستند
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح
  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو
  • آکسیوس: توافق حماس و اسرائیل تنها امید بایدن است
  • اکسیوس: بایدن شخصا در مذاکرات آتش‌بس غزه حضور داشته است
  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴