Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@00:48:47 GMT

فقط ۲ شناگاه‌ شهرستان بوشهر پاک است

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۱۲۹۰۳

فقط ۲ شناگاه‌ شهرستان بوشهر پاک است

فرهاد قلی‌نژاد روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اعلام کرد: براساس نتایج اندازه‌گیری‌های فصلی اداره کل محیط زیست استان بوشهر، تنها شناگاه‌های پاک شهرستان بوشهر سواحل طبیعی پارک لیان و بندرگاه است.
وی عنوان کرد: بر اساس این سنجش‌ها، شناگاه‌های باسیدون (پارک سیادت)، جفره یا پلاژ قدیمی و پارک دانشجو آلوده هستند و شناگاه‌های ریشهر نیز به نسبت آلوده ارزیابی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قلی‌نژاد توضیح داد: ورود فاضلاب‌های خاکستری که بخشی از پساب‌های تولید ساکنان شهرهای ساحلی است از طریق کانال‌های دفع آب‌های سطحی به دریا وارد می‌شود و شاهد آلودگی میکروبی در بخش ساحلی و آب‌های کم عمق مجاور این خروجی‌ها هستیم.
وی اذعان کرد: در شهرستان بوشهر حدود ۲۰ کانال خروجی دفع آب‌های سطحی در استان بوشهر وجود دارد که برخی به شناگاه‌ها راه دارند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: نمونه برداری از سواحل شهرستان‌های گناوه، دیلم و تنگستان نشان می‌دهد که هر چند در نقاطی شاهد ورود پساب کانال‌های دفع سطحی به دریا هستیم اما شناگاه‌های این شهرستان‌ها پاک یا به نسبت پاک است.
قلی نژاد افزود: در همه شهرستان‌های ساحلی استان بوشهر کانال دفع آبها سطحی داریم اما در برخی شهرستان‌ها شناگاه در شهرها وجود ندارد یا خروجی این کانال‌ها در شناگاه‌ها  قرار ندارد.
وی گفت: بر اساس قانون، نتیجه ارزیابی‌های فصلی اداره کل حفاظت محیط زیست از شناگاه‌ها، به شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها اعلام می‌شود و آنها باید در محل‌های آلوده پرچم‌های هشدار دهنده به رنگ زرد و در شناگاه‌های پاک پرچم آبی نصب کنند تا شهروندان از این وضعیت آگاهی یابند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: در زمان حاضر پرچم‌ها متناسب با وضعیت آلودگی در شناگاه‌های بوشهر نصب شده‌اند.
قلی‌نژاد توصیه کرد: بوشهری‌ها از شنا کردن در شناگاه‌های آلوده بپرهیزند زیرا احتمال ابتلا به بیماری‌های پوستی و گوارشی را به همراه دارد.
 وی اذعان کرد: امروز ورود فاضلاب‌های شهری به همراه پسماندها از چالش‌های بزرگ حفاظت از محیط دریایی استان های ساحلی همانند بوشهر  است و آزمایش ها نشان داده است که در مواردی که برای ورود آب های سطحی در بندر بوشهر به دریا پیش بینی شده است با پساب‌های خام شهری و پسماندها همراه می شود.

قلی نژاد ادامه داد: غفلت از فرصت بزرگ و ارزشمند تصفیه فاضلاب‌های شهری برای استان بوشهر آن را به تهدیدی تبدیل کرده است که مقابله هر چه سریعتر با آن الزامی است و راهکار آن توسعه و احداث تصفیه خانه‌‎هایی است که می‌تواند حجم بالایی از نیاز آبی استان را تامین کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اعلام کرد: در این راستا کارگروه ویژه‌ای در این استان شکل گرفته و پیگیری‌های لازم در حال انجام است.

برچسب‌ها بوشهر شناگاه آلودگی دریا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر شناگاه آلودگی دریا بوشهر شناگاه آلودگی دریا محیط زیست استان بوشهر حفاظت محیط زیست شناگاه ها شهرستان ها قلی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۱۲۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان اظهار داشت: امور عشایری نمی‌تواند به تنهایی جواب گوی همه مشکلات جامعه امور عشایری در استان باشد.

مدیرکل عشایری استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت همه دستگاه‌های اجرایی کشور موظف هستند که در طرح‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بودجه‌های سنواتی خود با اختصاص اعتبارات مناسب با جمعیت عشایر وظایف خود را در قبال جامعه عشایری انجام دهند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دولت مردمی سیزدهم به عشایر توجه دارد بحث آئین ساماندهی است که موجب ۱۰ برابری افزایش اعتبارات عشایری شده است.

مدیرکل عشایری استان بوشهر یاد آور شد: در تنگستان در طی ۲ سال گذشته خدمات بسیار خوبی با اعتبارات بیش از سه میلیارد تومان به عشایر شهرستان ارائه شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم شعار سال مقام معظم رهبری در شهرستان در خصوص جهش تولید و مشارکت مردمی محقق شود منوط به همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در کنار عشایر است.

رستمی بیان کرد: جمعیت عشایر تنگستان یک درصد جمعیت این شهرستان است که نیازاست در اعتبارات شهرستان معادل یک درصد جمعیت اعتبار برای امور عشایری شهرستان در نظر گرفته شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خاطر نشان کرد: ۲.۵ درصد جمعیت استان بوشهر را عشایر تشکیل می‌دهند ولی اعتبارات که برای امور عشایری استان در نظر گرفته می‌شود زیر نیم درصد است.

وی ادامه داد: در تسهیلات تبصره ۱۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان باز پرداخت هفت ساله برای اشتغال عشایر شهرستان مبلغ ۳ میلیارد تومان به ۲۵ نفر تسهیلات داده شد.

نصب پنل‌های خورشیدی

رستمی افزود: انتظار داریم در سال جاری با نصب پنل‌های خورشیدی اتفاقات خوبی در شهرستان ایجاد شود که دیگر شاهد چادر عشایر بدون برق نداشته باشیم و برای این منظور امور عشایری استان ۵۰ درصد اعتبارات این طرح از محل اعتبارات اداره کل و۵۰ درصد نیز از محل اعتبارات شهرستان اختصاص داده شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خواستار برگزاری جلسات امور عشایری تنگستان به صورت مداوم و در هر فصل حضور عشایر برگزار شود.

وی اضافه کرد: در تنگستان ۱۶ آب گرم کن خورشیدی در اختیار عشایری قرار گرفته که نیاز است مشخص شود که به کدام یک از عشایر داده شده است.

کد خبر 6089328

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • مسؤولان به وضعیت راه‌های نامطلوب استان بوشهر رسیدگی کنند
  • شوراها باید به مردم پاسخگو باشند
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک