Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح شهید طوقانی گفت: ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی به عنوان ورزش صبحگاهی در مدارس از مهر سال جاری در ۶ استان اجرا می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست از معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، صادق ستاری فرد در مراسم افتتاحیه جشنواره کشوری فرهنگی‌ ورزشی دانش‌آموزان کشور در بخش پدران و پسران اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش مبتنی بر سیاست دولت مردمی که شعار دولت، دولت مردمی بود در ابتدای کار خود با اجرای طرح شهید خرازی موسوم به آزادسازی مجموعه‌های ورزشی تلاش کرد زمینه حضور خانواده‌ها، مادران و دختران را در روزهای پنجشنبه و پدران و پسران را در روزهای جمعه فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش افزود: این مهم با این هدف بود که مشارکت خانواده‌ها در همه فرایندهای تعلیم و تربیت شکل گیرد و خانواده‌ها با فرزندان خود با حضور در یک محیط شاداب به فعالیت‌های ورزشی بپردازند و بسترسازی برای فعالیت‌های جذاب فراهم باشد تا بتوانیم به یک هماهنگی و ارتباط دوسویه بین مدرسه و خانواده نزدیک‌ شویم.

ستاری فرد ادامه داد: در راستای اجرای طرح شهید خرازی، تاکنون یکهزار مجموعه ورزشی در اختیار خانواده‌ها قرار گرفته است و البته به این مقدار متوقف نخواهیم شد زیرا با توجه به حمایت وزیر آموزش و پرورش در ایجاد محیط جذاب و شاداب در آغاز راه هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: شاید در هیچ دوره‌ای مانند این دوره حوزه تربیت بدنی و سلامت مورد توجه وزیر آموزش و پرورش نبود. حمایت وزیر برای مجموعه ما و تحقق اهداف ساحت زیستی بدنی فرصت بی نظیری است که همکارنم از این فرصت به بهترین شکل استفاده کردند.

وی ضمن قدردانی از همکاران خود در اجرای طرح شهید خرازی و  برگزاری مسابقات و جشنواره‌های ورزشی گفت: همکاری دو وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان، فرصتی برای اعتلای نظام ورزش کشور است.

ستاری فرد خاطرنشان کرد: اگر قرار است جامعه با نشاط و سالمی داشته باشیم و ورزش به جایگاه خود برسد باید از مدرسه آغاز کنیم که به لطف خدا همکارانم در استان‌ها پای کار بوده اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در اجرای طرح شهید سلیمانی و ایجاد ۲۱۰۰ فضای درون مدرسه ای، در یک نهضت و حرکت جهادی و یک اقدام جدی و مجاهدانه، ۸۰۵ فضای ورزشی ایجاد شد و در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. این نهضت شروع شده و برای استمرار نیازمند حمایت سازمان برنامه و بودجه و کلان حکمرانی کشور است.

وی اضافه کرد: در کنار توجه به این مهم در سفرهای استانی رئیس جمهور، بیش از هزار میلیارد تومان برای توسعه و تکمیل فضاهای ورزشی آموزش و پرورش پیش بینی اعتبار شد.

ستاری فرد اظهار داشت: حمایت دولت در برابر تعلیم و تربیت و تحقق ساحت زیستی و بدنی که پیشران سایر ساحت‌هاست جای تقدیر دارد زیرا در کنار توجه به سلامت جسمی، روحی، روانی، معنوی و اجتماعی دانش‌آموزان به مقوله سلامت معلمان نیز توجه شد؛ برای توجه به این مهم بعد ۱۴ سال مسابقات ورزشی فرهنگیان اجرا شد.

وی ادامه داد: بیش از ۱۴۰ هزار معلم در مسابقات شرکت کردند لازم است از مجموعه جوان فدراسیون ورزش دانش‌آموزی و در راس آن دکتر بابویی که ۱۵ رشته ورزشی را در طول دوره تابستانه اجرا کردند، تقدیر کنم.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در دهه محرم مسابقات را متوقف کردیم این در حالی است که در سراسر کشور مسابقات دانش‌آموزی و فرهنگیان جاری و ساری بود و تحرک و هیجان زیادی در تعلیم و تربیت به واسطه همکاری همکارانم ایجاد شد.

وی تصریح کرد: نیاز است در اجرای سیاست ملی تحول آموزش و پرورش و ایجاد سلامت و سیاست کلی تحول در خانواده، موضوع خانواده محوری مورد تاکید باشد. تلاش شد این هیجان و شادابی ایجاد شود تا مهر بانشاطی داشته باشیم.

ستاری فرد گفت: جامعه خانواده محور و مشارکت آنان در فعالیت‌های ورزشی، در فرایندهای تربیتی یکی از سیاست‌های وزیر آموزش و پرورش بود همچنین مردمی سازی فعالیت‌ها و برنامه‌های آموزش و پرورش، تربیت محوری و ایجاد پیوست‌های فرهنگی از دیگر سیاست‌های آموزش و پرورش است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد در طول سال تحصیلی تلاش شود تا درس تربیت بدنی با کیفیت بالاتری ارائه گردد و به سلامت روحی، جسمی و روانی دانش‌آموزان توجه بیشتری شود.

وی گفت: برنامه ای با طرح شهید طوقانی برای اجرای ورزش زورخانه ای و پهلوانی به عنوان ورزش صبحگاهی دنبال می‌کنیم و تلاش داریم در مهر سال جاری همزمان با بازگشایی مدارس در ۶ استان این طرح را اجرا کنیم تا به تحقق اهداف ساحت زیستی و بدنی و تربیت تمام ساحتی دست یابیم.

براساس این گزارش در این مراسم از خانواده شهید طوقانی پهلوان ورزش زورخانه ای تقدیر و از تابلوی افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان در بخش پدران و پسران رونمایی شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مدارس ، بازگشایی مدارس ، دانش‌آموزان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش تربیت بدنی و سلامت ورزش زورخانه ای اجرای طرح شهید دانش آموزان خانواده ها فعالیت ها ستاری فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۱۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با حضور در برنامه جهان آرا که همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز گرامیداشت مقام عالی معلم از شبکه افق پخش شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان سراسر کشور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سال ها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و‌ پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تااینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می شود و این معاونت برمی گردد در این سال ها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: امروز نیز مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چراکه معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی ترین و مهم ترین معاونت های آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی شود و تمام کلمات به تربیت ختم می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می کنند که تربیت محقق شود.

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می شود.

وی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی موثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی توان درس خواند. 

معاون پرورشی و فرهنگی افزود: طی سال های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

وی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

وی با تاکید براینکه جوش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

پورثانی اضافه کرد در نظام ارزیابی شاخص هایی تعیین کرده ایم و به مربیان امتیاز می دهیم همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • آزمون استخدامی مربیان و معلمان امور پرورشی و تربیتی در گیلان
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • دیدار ورزشکاران باستانی با آیت الله نورمفیدی
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند
  • همایش پهلوانان و باستانی کاران شهرضا