Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از راه‌اندازی بانک مجرمان متواری سامانه سابقه یابی خودکار در کشور خبر داد.

دکتر کاظمی فرد دوازدهم شهریورماه در شورای قضایی استان مرکزی اظهار کرد: یکی از محورهای تحول قضایی، استفاده از فناوری اطلاعات است و در خروجی قوه قضاییه نیز می توان تاثیرات این محصول را دید که نمونه آن دادرسی الکترونیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از فناوری نوین در امور قوه قضاییه، گفت: در استان مرکزی عملکرد خوبی را شاهد هستیم، مراکز داده ها یکی از اصول اساسی زیرساختی هستند و در واقع بستری برای استفاده از ابزارها محسوب می شوند، بر این اساس، تلاش بر بهبود توسعه زیرساخت ها و مهیا کردن ابزارهاست.

کاظمی فرد تصریح کرد: استفاده از فناوری روز ضمن تسریع در انجام امور، امنیت در کار را نیز ارتقا بخشیده و با وجود محدودیت ها، خدمات رسانی را گسترش داده است. الکترونیکی شدن امور، کار رسیدگی به پرونده ها علیرغم فاصله جغرافیایی را نیز میسر کرده و زمان رسیدگی را کاسته است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۵ میلیارد ریال تجهیزات به استان اختصاص یافته و امیدواریم که کمبودها را جبران کنیم، گفت: به دنبال سبک شدن کار قضات و جلب رضایت مردم از دستگاه قضا هستیم و بر همین اساس سامانه هایی چون سامانه سابقه یابی خودکار راه اندازی شده است. به کمک این ابزار، تمامی پرونده ها، سوابق، دادرسی و ... متعلق به یک فرد به یکباره در اختیار قاضی قرار می گیرد و ابزار تبدیل گفتار به متن نیز مورد استفاده قرار گرفته است. روند و دقت کاری شرکت های ارائه کننده این خدمت به جهت دارا بودن واژگان حقوقی مورد بررسی قرار گرفته و امکان استفاده مهیا شده است و حتی سرور آن نیز در مجموعه قوه قضاییه قرار دارد.

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: پرونده های تمام الکترونیک در دستور کار قرار دارند، البته با چالش پهنای باند روبرو هستیم و در حال توسعه زیرساخت ها در حوزه های مختلف هستیم.

وی با بیان اینکه سامانه مدیریت پرونده های قضایی به صورت کامل هوشمند عمل می کند، افزود: طبق سند تحول قضایی و برنامه ششم توسعه کشور، در سال های اخیر سامانه هوشمند استعلامات مالی (سهام) تهیه شد که تمامی دارایی اشخاص محکوم را برای قاضی مهیا می کند، البته قدری در بانک اطلاعات مشکلاتی وجود داشت که سامانه کاملا بررسی و مشکلات رفع شد.

کاظمی فرد با اشاره به اینکه بانک مجرمان متواری براساس سند تحول قضایی ایجاد شده است، گفت: طبق آمارهای دو ماهه ابتدایی امسال، قوه قضاییه دومین دستگاه پرتعامل در کشور بود، پنجره واحد با ۲۰ خدمت پیش از هفته قوه قضاییه راه اندازی شد و امروز تعداد خدمات آن به ۲۴ خدمت رسیده است، همچنین تکلیف داریم که به پنجره واحد دولت متصل شویم که تا دی ماه اجرایی می شود.

وی اضافه کرد: دستور العمل جدید دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی تهیه شده است و کاربری آنها نیز در حال افزایش است، همچنین خدمات جهادی نیز در حال راه اندازی است چراکه در برخی از نقاط، دستگاه قضایی، دادگاه و دفتر خدمات قضایی ندارد. اینکار در کرمان و خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به شکل آزمایشی در حال انجام است و خدمات به شکل رایگان ارائه می شود تا اثربخشی آن ارزیابی شود.

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به اینکه پرونده های الکترونیکی بیمار در اختیار پزشکی قانونی قرار می گیرد گفت: این اقدام در استان یزد در حال اجراست و پزشکی قانونی با اعلام درخواست خود، ظرف ۲۴ ساعت پرونده الکترونیکی بیمار را در اختیار خواهد داشت. درصدد ایجاد امکان ارسال ابلاغ ها به صورت الکترونیکی به تعزیرات نیز هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی دادگستري قوه قضاييه استان مرکزی فناوری اطلاعات قوه قضاییه راه اندازی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۱۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی

تین نیوز  

ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی، از انعقاد توافق نامه توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی شامل آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز با پوشش تمام خدمات خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، این قراردادی چند جانبه برای خدمات تاکسی هوایی میان اماراتی شامل حمایت از ایجاد و گسترش خدمات تاکسی هوایی در ابوظبی و فراتر از آن می شود و هدف آن حمایت از منطقه در مسیر تبدیل شدن به رهبر جهانی در معرفی تاکسی های هوایی است.

توافق نامه منعقدشده پتانسیل توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی از جمله آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز، همچنین حضور تولیدی در ابوظبی را پوشش می دهد و در طول آن یک شرکت توسعه دهنده هواپیماهای تمام الکتریکی برای خدمات مسافری تجاری، از نزدیک با اداره کل هوانوردی غیرنظامی امارات متحده عربی برای تعریف مسیرها همکاری می کند.

هواپیمای نوآورانه ابوظبی برای حمل یک خلبان و چهار مسافر با سرعت ۳۲۱ کیلومتر در ساعت، آلایندگی عملیاتی صفر و ردپای آکوستیک کم طراحی شده است و حداکثر برد آن ۱۶۱ کیلومتر سفر هوایی سریع و تمیز را داخل ابوظبی و در سراسر امارات متحده عربی امکان پذیر می کند.

   

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • ربایندگان «یسنا» اعتراف کردند/ یکی از مجرمان متواری است
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟