Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و پرورش استان کرمان گفت: دریافت وجه نقد یا ارائه شماره حساب شخصی به خانواده‌ها در مدارس ممنوع است و در این زمینه باید توجه لازم انجام شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، رضا امیری‌فرد صبح امروز در نشست تخصصی معاونان پشتیبانی و توسعه مدیریت، مسئولان دبیرخانه، کارشناسان امور اداری، مالی، بودجه، اتوماسیون، امین اموال و نمایندگان ذیحساب آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان کرمان، اظهار داشت: تغییر در پست‌های اداری انجام شده، این تغییرها باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را احساس کنند؛ باید ارباب رجوع را خواهر یا برادر خودمان بدانیم و از سوی دیگر تکریم همکاران فرهنگی هم جای خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حتماً باید در چارچوب قانون و مقررات عمل کنیم و در محیطی دوستانه کار کنیم، افزود: اگر ارباب رجوع قانع نشد باید سعی در توضیح و تبیین داشته باشیم تا قانع و راضی شود.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه موضوع رتبه بندی معلمان بسیار مهم است، گفت: همکاران ما باید در مهلت اعلام شده مدارک را بارگذاری کنند.

وی با بیان اینکه رعایت عدالت در ساماندهی نیروها و پرهیز از تبعیض برای اعتمادسازی باید مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: شایسته است در زمینه ساماندهی نیروی انسانی و تجهیزات هم عدالت، اصل باشد.

استفاده از بخاری نفتی در مدارس استان کرمان ممنوع شدمدارس استان کرمان در سال تحصیلی آینده حضوری خواهد بودبیش از 50 درصد مدارس استان کرمان خیرساز است

امیری‌فرد تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران مدارس در حوزه‌های مختلف ضروری است، گاهی مدیران مدارس از روی ناآگاهی خلافی انجام می‌دهند اما همه ما باید بدانیم جهل به قانون رافع مسئولیت نیست.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد: دریافت وجه نقدی یا ارائه شماره حساب شخصی به خانواده‌ها در مدارس ممنوع است و در این زمینه باید توجه لازم انجام شود.

انتهای پیام/511/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان استان کرمان دانش آموزان استان کرمان آموزش و پرورش استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۱۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • چگونه کلاس اولی‌ها را ثبت نام کنیم+فیلم
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود