Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الله الماسی در گردهمایی مجازی مدیران کل آموزش‌وپرورش کشور با بیان اینکه در سال تحصیلی آینده باید ۱۶ میلیون دانش‌آموز راهی کلاس‌های درس شوند، گفت: با توجه به وجود بیش از۷۰۰ منطقه آموزش‌وپرورش در کشور، هر یک از این مناطق دارای شرایط و ویژگی‌های خاصی هستند و همه این عوامل باعث می‌شود که در شرایط ویژه‌ای کارکنیم، لذا باید مسئولیت‌پذیری مطلوب و حداکثری، هماهنگی بین همه بخش‌های آموزش‌وپرورش و هوشیاری در مقابل عوامل اختلال‌گرا و آسیب‌زا به فرایند آغاز سال تحصیلی را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پاسخگویی باید در حد مطلوب باشد و به هرگونه ابهام و پرسش در فضای اجتماعی باید پاسخ داده شود، لذا نباید هیچ‌گونه ضعفی از خود داشته باشیم. باید نظارت و کنترل دقیق و حداکثری بر فعالیت‌ها داشته باشیم و این موارد نکاتی است که اگر بر تک‌تک آن‌ها متمرکز نشویم و سازوکار‌هایی برای بررسی، بازنگری و هماهنگی ایجاد نکنیم، می‌تواند زحمات و تلاش‌های ما را آن‌طور که شایسته است، به نتیجه نرساند، بنابراین همه مدیران از سطح منطقه تا شورای معاونان آموزش‌وپرورش باید بر تمامی فرایند‌های خود، بازنگری داشته باشند.

وی تصریح کرد: در کنار آغاز سال تحصیلی، توزیع بیش از۱۵۰ میلیون کتاب درسی، انجام رتبه‌بندی معلمان، تکمیل و راه‌اندازی پروژه‌های آموزشی و پرورشی را هم داریم که این فعالیت‌ها را نیز باید انجام دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان مدارس آموزش وپرورش سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۲۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟

محسن زارعی؛ درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد ۱۴۰۲ برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده، اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد