Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@18:05:26 GMT

ناسا دومین پرتاب موشک ماه آرتمیس را لغو کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۹۲۱۴۸۷

ناسا دومین پرتاب موشک ماه آرتمیس را لغو کرد

به گزارش فارس به نقل از رویترز، برای دومین بار در پنج روز، ناسا امروز نیز شمارش معکوس پرتاب آرتمیس 1 را متوقف کرد و تلاش برنامه ریزی شده برای انجام اولین پرواز آزمایشی این فضاپیما را به تعویق انداخت.

تقریباً از شروع شمارش معکوس امروز، کنترل‌کننده‌ها قادر به جلوگیری از نشت هیدروژن در فضاپیما نبودند. ناسا اکنون فرصت دیگری برای پرتاب موشک در روز دوشنبه یا سه شنبه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر باز هم موفق نشود، پس از آن فضاپیما باید برای بازرسی و نگهداری به ساختمان مونتاژ بازگردد که به معنای تاخیر بیشتر خواهد بود. سیستم پرتاب فضایی قدرتمندترین موشکی است که تا به حال توسط ناسا ساخته شده و بیشتر نیروی رانش عظیم از سوزاندن تقریباً سه میلیون لیتر هیدروژن و اکسیژن مایع فوق سرد در چهار موتور بزرگ در قسمت زیرین وسیله نقلیه ناشی می شود.

درست زمانی که کنترل‌کننده‌ها دستور پر کردن مخزن هیدروژن موشک را ارسال کردند، زنگ هشدار به صدا درآمد که نشان می‌دهد نشتی وجود دارد. مشکل در اتصالی بود که هیدروژن به داخل وسیله نقلیه پمپ می شد. کنترل‌کننده‌ها تعدادی از اصلاحات را امتحان کردند، از جمله اجازه دادن به سخت‌افزار برای گرم شدن برای دوره‌های کوتاه، به این امید که ممکن است  موتور دوباره تنظیم شود، اما موفقیت آمیز نبود.

این احتمال وجود دارد که ناسا در چند روز آینده دوباره برای انجام ماموریت تلاش کند. اما اگر موشک برای کار بیشتر به ساختمان مهندسی بازگردانده شود، چندین هفته تاخیر ایجاد خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۲۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!

سیستم ارتباطی لیزری ناسا که به همراه کاوشگر سایکی به سمت سیارک فلزی در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری پرتاب شده بود، برای نخستین بار با موفقیت داده ارسال کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، سیستم ارتباطی لیزری ناسا که به همراه کاوشگر سایکی به سمت سیارک فلزی در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری پرتاب شده بود، برای نخستین بار با موفقیت داده ارسال کرد. این سیستم به نام "ارتباطات نوری فضای عمیق" یا DSOC شناخته می‌شود و در 14 نوامبر از فاصله 226 میلیون کیلومتری (140 میلیون مایل) داده‌هایی را به رصدخانه پالومار موسسه فناوری کالیفرنیا در سن دیگو، کالیفرنیا ارسال کرد.

این انتقال "اولین نور" برای DSOC محسوب می‌شود و گامی مهم در جهت توسعه فناوری جدیدی است که می‌تواند روزی انقلابی در نحوه ارسال داده‌ها از فضا ایجاد کند. ارتباطات رادیویی که در حال حاضر روش معمول ارسال داده از فضاپیماها است، با افزایش فاصله، به طور قابل توجهی کندتر می‌شود. DSOC با استفاده از لیزر به جای امواج رادیویی، می‌تواند داده‌ها را با سرعت بسیار سریع‌تر و با پهنای باند بیشتر ارسال کند.

ماموریت آرتمیس 3 ناسا برای پرورش گیاه روی کره ماه

این فناوری نه تنها برای مأموریت‌های عمیق فضایی مانند سایکی، که در آن کاوشگر باید داده‌های زیادی را از راه دور ارسال کند، مفید خواهد بود، بلکه می‌تواند برای مأموریت‌های آینده به ماه و مریخ نیز استفاده شود.

DSOC در حال حاضر در حال ارسال داده‌های آزمایشی است اما در نهایت برای ارسال تصاویر و سایر داده‌های علمی از سیارک سایکی استفاده خواهد شد.

سایکی قرار است در سال 2026 به سیارک سایکی برسد. این سیارک تصور می‌شود که هسته فلزی یک سیاره اولیه باشد که میلیاردها سال پیش در اثر برخورد از بین رفته است. مطالعه سایکی می‌تواند به دانشمندان در درک بهتر شکل‌گیری منظومه شمسی ما کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • آرتتا: ما نمی‌توانیم منچسترسیتی را کنترل کنیم
  • فناوری ناسا برای غبارزدایی از ماه به قمر زمین می‌رود
  • تصاویر تایم لپس انفجار ستاره‌ای در کهکشان راه شیری
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد